Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر و نماینده دائم کشورمان در جلسه هفته مجازی تروریسم، ترور وحشیانه شهید سلیمانی، قهرمان مبارزه با تروریسم در منطقه را مصداق بارز تروریسم دولتی دانست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سفیر و نماینده دائم کشورمان در جلسه هفته مجازی تروریسم، تنها مسیر مبارزه با تروریسم را تقویت چند جانبه گرایی از طریق افزایش همکاری بین المللی و پاسخ دسته جمعی به تروریسم دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید تخت روانچی در این جلسه که توسط مرکز مبارزه با تروریسم سازمان ملل متحد برگزار شد، رهیافت‌های یکجانبه گرایانه را مهمترین چالش برخورد با تروریسم بین المللی بر شمرد و افزود: به عنوان مثال، اقدامات یکجانبه قهر آمیز مانع دسترسی به ابزارهای ضروری برای پاسخی جمعی به تروریسم می‌شود و تلاش‌های بین المللی در این زمینه را تضعیف می‌کند.

روانچی اقدامات قهر آمیز آمریکا علیه کشورمان را خشونت ساختاری در نقض حقوق بشر، حق توسعه و حق حیات مردم ایران و مصداق بارز تروریسم و در ابعاد بزرگ‌تر تروریسم اقتصادی دانست که به صورت عامدانه مردم عادی را هدف قرار داده و موجبات صدمات بسیاری شده است.

سفیر کشورمان ترور وحشیانه شهید سلیمانی، قهرمان مبارزه با تروریسم در منطقه به هنگام سفر رسمی درعراق را مصداق بارز تروریسم دولتی و نقض فاحش اصول اساسی حقوق بین الملل دانست که مسئولیت کیفری مرتکبین این جنایت را در بر خواهد داشت. وی همچنین سرکوب وحشیانه مردم فلسطین را بدترین نوع تروریسم معرفی کرد که باید توسط جامعه جهانی محکوم شود.

نماینده دائم کشورمان در پاسخ به اتهامات نماینده آمریکا علیه کشورمان گفت که ایران از همان ابتدا در خط مقدم مبارزه با تروریسم در منطقه در مقابله با گروه‌هایی مانند داعش و القاعده بوده است و در مقابل، سیاست‌های مداخله گرایانه آمریکا در منطقه عامل اصلی اشاعه تروریسم در منطقه و سراسر جهان است. بعلاوه، آمریکا حامی اصلی گروهک منافقین، یکی از بدنام‌ترین ترین گروه‌های تروریستی است که بیش از ۱۲۰۰۰ ایرانی و تعداد زیادی از مردم عراق را به قتل رسانده است.

روانچی همچنین آمریکا را به دلیل تأمین سلاح‌های مرگبار جهت تجاوز به یمن، مسئول ادامه فجایع و کشتار مردم بی گناه این کشور دانست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تروریسم دولتی مجید تخت روانچی سردار سلیمانی مصداق بارز تروریسم مبارزه با تروریسم تروریسم در منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۶۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار شهید حجازی؛ از مقابله با داعش تا ترور شخصیت در سریال هالیوود

«نبرد ما با دشمن و حضور ما در میادین جنگ تا زمانی که ظلم و تجاوزگری وجود داشته باشد، ادامه خواهد داشت.» این جمله مربوط به فرمانده جبهه مقاومت سردار شهید «سیدمحمد حجازی» است. فرمانده‌ای که رفیق حاج قاسم بود. او بعد از ظهور داعش، برای مقابله با این جریان تکفیری از سال ۱۳۹۳ پا به پای حاج قاسم در جبهه مقاومت حضور داشت.

عملکرد سردار حجازی در سال‌های مبارزه با داعش سبب شد تا نام او را در لیست تحریم‌ها و لیست ترور رژیم صهیونیستی قرار دهند. حتی یک سریال آمریکایی و ضدایرانی ساخته شد که نام یکی از شخصیت‌ها سردار حجازی بود. در سریال ضدایرانی هوملند، یکی از شخصیت‌ها به اسم مجید جوادی با نام مستعار «سردار حجازی» به عنوان یکی از فرماندهان ارشد سپاه معرفی و بسیاری از اقدامات تروریستی خارج از ایران به وی نسبت داده می‌شد. 

در حالی که سردار حجازی شخصیتی بود که رفت تا با گروهک تروریستی داعش مبارزه کند و ریشه ظلم و تجاوزگری را برچیند.

او مرد مجاهد و خستگی‌ناپذیری بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و غائله شمالغرب کشور، به آنجا رفت، وقتی هم که جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران شروع شد، راهی جبهه جنوب شد. او در هشت سال دفاع مقدس مسئولیت‌های متعددی داشت و در برهه‌ای هم مسئول اعزام نیرو به جبهه بود؛ سردار حجازی در طول اعزام به جبهه چندین بار مجروح شد و تا زمان شهادتش از عوارض بمب‌های شیمیایی در جنگ، رنج می‌برد.

پس از جنگ تحمیلی تا زمان شهادتش مسئولیت‌های دیگری بر عهده گرفت که می‌توان به فرماندهی بسیج، جانشین ستادکل نیرو‌های مسلح، جانشین سپاه نیروی قدس اشاره کرد. یکی از کار‌های مهم او بسیج که در راستای اهداف انقلاب اسلامی انجام داد، ایجاد بسیج سازندگی و تشکیل قرارگاه محرومیت‌زدایی بود.

سردار حجازی از اعضای هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) بود که مقطع کارشناسی ارشد مدیریت دولتی را در دانشگاه تهران و دکترای مدیریت استراتژیک را در دانشگاه عالی دفاع ملی تحصیل کرد. 

همسر سردار شهید حجازی درباره اعزام به لبنان، می‌گوید: «زمانی که قرار بود، به سردار حجازی مسئولیت نیروی قدس در لبنان را بدهند، با من مشورت کرد و گفت: نظر حضرت آقا هست که من بروم. من هم گفتم وقتی نظر حضرت آقا هست، برویم، من هم تابع و همراهت هستم. من و سردار حجازی به لبنان رفتیم و چند سال در آنجا بودیم. طوری که وقتی به همراه شهید حجازی به لبنان رفتیم، یک نوه داشتیم، زمانی که برگشتیم، ۶ تا نوه شده بودند.»

این فرمانده جبهه مقاومت ۲۹ فروردین سال ۱۴۰۰ بر اثر عارضه قلبی و عوارض ناشی از جنگ با مسئولیت جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ۶۵ سالگی به شهادت رسید.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ورود اتوبوس از بلوار شهید سلیمانی به سطح شهر قزوین ممنوع شد
  • رونمایی از تمثال شهید سلیمانی در شهرستان اشکذر
  • جانمایی و دیگر هیچ!
  • ایران تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا را محکرم کرد
  • عملیات «وعده صادق» مصداق بارز "تُرهبون به عدوالله وعدوکم" است
  • برگزاری آئین بزرگداشت نخستین سالگرد شهید آیت الله سلیمانی
  • عزم راسخ ایران در مبارزه با تروریسم
  • شهید آوینی نگاه ما را نسبت به موضوعات تغییر داده است
  • اسراییل مصداق بارز یک رژیم دیوانه وبی‌رحم است/مسئولیت‌پذیری تهران
  • سردار شهید حجازی؛ از مقابله با داعش تا ترور شخصیت در سریال هالیوود