Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@17:04:04 GMT

معجزه طب سوزنی در درمان میگرن

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۸۶۵۷۹

طب سوزنی به طور موثری در درمان سردردهایی که ناشی از استرس و میگرن هستند، کاربرد فراوانی دارد. ناطقان: سردردهایی که نبض دار هستند و براثر حساسیت به نور، صدا، بوی عطر و ادکلن و برخی ادویه ها در فرد ایجاد می‌شوند، علائم میگرن هستند.

میگرن سردرد شدیدی است که معمولا در یک طرف سر و در برخی مواقع دو طرف سراحساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد دفعاتی که یک فرد دچار سردرد از نوع میگرن می‌شود با فرد دیگر متفاوت است، اما در حالت معمول میگرن ۴ ساعت طول می‌کشد تا بهبود یابد. فردی که دچار میگرن است. به طور معمول در یک ماه ۳ تا ۴ بار دچار سرددردهای میگرنی می‌شوند. در برخی مواقع در نوع شدید آن ممکن است فرد تا سه روز درگیر سردرد باشد و دچار خستگی شدید، رنگ پریدگی، تاری دید، اسهال و حالت تهو شدید باشد.


شروع سن میگرن از کودکی است، اما در سنین ۲۵ الی ۳۰ به اوج خودش می‌رسد. بنابراین میگرن فقط مختص به بزرگسالان نیست و حتی کودکان هم دچار میگرن می‌شوند.

علت بروز میگرن

هرچند هنوز علل اصلی بروز این بیماری در فرد مشخص نیست اما می‌توان به دلایلی ازجمله وراثت و ژنتیک اشاره کرد. علت اصلی بروز این بیماری را تا حدی می‌توان به دلیل عدم تعادل بین میزان سروتونین در مغز دانست. سروتونین یکی از مواد شیمایی موجود در مغز است که وظیفه اصلی آن تنظیم درد در سیستم عصبی است.

طب سوزنی؛ روشی برای درمان میگرن

روش درمانی طب سوزنی

افراد برای بهبود میگرن اصولا از داروهای شیمیایی برای تسکین موقتی دردشان استفاده می‌کنند. یکی از راه های درمانی برای از بین بردن کامل میگرن، استفاده از طب سوزنی است. طب سوزنی از جمله راه‌های درمان قطعی و صد درصدی میگرن به شمار می‌آید.

در صورتی که فرد به دستور عمل‌های پزشک معالجش توجه کند دیگر امکان بازگشت میگرن وجود ندارد مگر در شرایطی که فرد دچار بیماری‌های زمینه‌ای باشد.

بعد از درمان میگرن فرد باید تاحدی به تغییر شرایط محیطی و زندگی خود بپردازد یعنی محیطی به دور از استرس و فشارهای روانی برای خود فراهم کند تا از بازگشت این بیماری پیش گیری کند. طب سوزنی یکی از روش‌های درمانی سنتی کشور چین است که دارای قدمت تاریخی است، اما امروزه دیگر این روش درمانی فقط مختص به کشور چین نیست و در همه جای دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.  

طب سوزنی سبب تعادل میزان سروتونین در مغز می‌شود. سروتونین یکی از مواد شیمایی موجود در مغز است که وظیفه اصلی آن تنظیم درد در سیستم عصبی است.

این روش درمانی با تحریک سیستم پاراسمپاتیک میزان ابتلا به استرس و انقباظ عضلانی را کاهش می‌دهد. علاوه بر آن با ایجاد تغییرات شیمایی در خون ترشح آندروفین مغز را افزایش می‌دهد؛ که تمام این موارد در بهبود کامل میگرن موثر است.

منبع: مشرق برچسب ها: معجزه ، طب سوزنی ، درمان ، میگرن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: معجزه طب سوزنی درمان میگرن طب سوزنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۶۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر سمیرا عبدالهی گفت: اختلالات رفتاری جزو شایعترین اختلالات همراه با بارداری هستند که در بین این اختلالات افسردگی شیوع بیشتری داشته به طوری که ممکن است در ۱۰ تا ۲۰ درصد از بارداری‌ها اتفاق بیفتد. زنانی که پیش از بارداری مبتلا به افسردگی بوده‌اند، احتمال بروز و عود علائم در آنها بعد از زایمان بیشتر است.

وی درباره علائم افسردگی گفت: احتمال عود افسردگی بعد از زایمان زیاد بوده و به خصوص در ۱۲ ماه بعد از زایمان ممکن است که اوج علائم افسردگی را داشته باشیم. شایعترین علامت‌های آن، اختلالات روحی و خلقی، کاهش اشتها، کاهش انگیزه و امید و اختلالات خواب است. در برخی مواقع ممکن است علائم شدید و به صورت افکار خودکشی و یا دگرکشی ظاهر شود.

وی در ادامه افزود: چنانچه هر کدام از این علائم به صورت طولانی مدت و مزمن در زنان باردار و شیرده وجود داشته باشد به عنوان اختلالات رفتاری یا مود شناخته شده و باید تحت نظر روانپزشک درمان شود.

دکتر عبدالهی در مورد عوارض داروها برای جنین اظهار کرد: برخی از این داروها ممکن است در بارداری برای جنین مشکلاتی ایجاد کند که با نظر پزشک متخصص تغییر داده می‌شوند، اما اغلب داروهایی که برای درمان اختلالات افسردگی تجویز می‌شود، برای جنین عارضه‌ای ندارند، اما باید از نظر تنظیم دوز تحت نظر پزشک تجویز شود.

این متخصص زنان و زایمان بیان کرد: داروهایی که در درمان این اختلال در زنان استفاده می‌شوند داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین هستند که وضعیت روحی و روانی را بهتر می‌کنند. در این بین دارویی به نام پاروکستین وجود دارد که ممکن است برای جنین عارضه ایجاد کرده و باعث اختلالات صرعی شود. بنابراین اگر زنان باردار تحت درمان با این دارو و نیز داروی لیتیوم هستند حتما باید تحت نظر روانپزشک دارو تغییر کند.

دکتر عبدالهی در ادامه بیان کرد: بعد از تشخیص و شروع ‌درمان، در طول بارداری مادر باید به صورت مرتب تحت نظر روانپزشک ویزیت شود و هر زمان که مادران باردار افکار خودکشی یا دگر کشی داشته باشند، باید به صورت اورژانسی بستری شده و تحت درمان‌های بیشتر قرار گیرد. حتی ممکن است لازم باشد که برای بیماران شوک هم در نظر گرفته شود.

اندوه بارداری با افسردگی متفاوت است

وی در خصوص اندوه بارداری گفت: موضوع مورد توجه در مورد اختلالات بارداری اندوه بارداری است که ممکن است در تشخیص افتراقی با افسردگی قرار گیرد. اندوه بارداری در روزهای ابتدایی بعد از زایمان تقریبا هفته اول زایمان بروز می‌کند و به دنبال آن مادر احساس غمگینی و عدم توانایی در نگهداری از فرزندش را دارد که در واقع با اختلالات جسمی همراه نیست و درمان آن هم اقدام حمایتی از طرف همسر و اطرافیان مادر است.

وی افزود: در حالی که شیوع افسردگی بعد از بارداری و تقریبا علائم آن از روز دهم یا دو هفته بعد از زایمان ظاهر می‌شود، نکته مهم این است که همراه علائم افسردگی ممکن است علائم توهم و یکسری اختلالات هذیان گویی وجود داشته باشد که نوع دیگری از اختلالات بارداری و رفتاری است و ممکن است بسیار خطرناک‌تر از علائم افسردگی بوده و به درمان بیشتری تحت نظر پزشک نیاز دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی در ادامه تاکید کرد: نکته مهم همراهان و خانواده بیمار هستند که حتما باید حمایت لازم را برای مادر داشته باشند و به علائم بیمار توجه کنند، اگر علائم خطرناک بروز کند، حتما اورژانسی به پزشک مراجعه کنند و مصرف داروها، مشاوره‌های روانی و کاردرمانی به موقع انجام شود تا بیماری کنترل شود.

دیگر خبرها

  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • آخرین وضعیت مصدومان تیم فوتبال سپاهان
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • یکی از معجزه‌آساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
  • آخرین وضعیت مصدومان سپاهان
  • آخرین وضعیت مصدومان سپاهان/۴ بازیکن در حال درمان
  • اعلام وضعیت 4 ستاره سپاهان برای پرسپولیس