Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، موسسه ملی توسعه تحقیقات پزشکی ایران (NIMAD) در هشتمین فراخوان خود شرایط گرنت پژوهشگر فرهیخته را اعلام کرد. مهلت دریافت طرح‌های گرنت پژوهشگر فرهیخته از اول مردادماه تا ۱۵ شهریورماه ۱۳۹۹ است.

گرنت پژوهشگر فرهیخته به منظور تشویق پژوهشگران برتر دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های وابسته به وزارت بهداشت در کشور اعطا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گرنت به پژوهشگرانی داده می شود که براساس بانک اطلاعاتی Scopus دارای H-Index برابر با ۲۰ و بالاتر (با حذف استنادات خود و مقالات پرنویسنده) باشند. 

شرایط گرنت برای فراخوان مردادماه سال ۱۳۹۹

پژوهشگر باید عضو هیات علمی شاغل در دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور بوده و طبق فهرست سامانه علم‌سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت در روز اول مرداد دارای H-Index برابر با ۲۰ و یا بالاتر (با حذف استنادات خود و مقالات پرنویسنده) بر اساس بانک اطلاعاتی Scopus باشد.

فهرست افراد واجد شرایط روز اول مرداد در موسسه ملی توسعه تحقیقات پزشکی ایران (NIMAD) منتشر خواهد شد.

اعتبار گرنت حداکثر مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال به صورت خالص (۲۷۵ میلیون ریال، به صورت ناخالص) است. در هر فراخوان، فقط یک گرنت به هر فرد واجد شرایط اعطا می‌شود.

مدت زمان انجام طرح حداقل یک سال و حداکثر دو سال از تاریخ عقد قرارداد خواهد بود. با توجه به لزوم کسب مجوز کمیته اخلاق برای طرح، زمان شروع فعالیت‌های طرح باید آبان‌ماه ۱۳۹۹ درنظر گرفته شود.

مدت زمان اجرای طرح از لحظه امضای قرارداد محاسبه می‌شود و گزارش نهایی تنها زمانی مورد بررسی قرار می‌گیرد که حداقل ۶۰ درصد از مدت اجرای قرارداد گذشته باشد.

در خصوص مطالعات مرور سیستماتیک/متاآنالیز تنها مرورهای سیستماتیک کاکرین، مشروط به انتشار پروتکل آن در Cochrane Database of Systematic Reviews در سال ۲۰۱۹ و یا ۲۰۲۰ پذیرفته و مورد بررسی قرار می گیرند.

به طور کلی طرح‌های مرتبط با پژوهش در آموزش علوم پزشکی با توجه به همپوشانی اهداف با مؤسسه ملی تحقیقات در آموزش پزشکی (نصر) در این مؤسسه مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد.

گرنت مذکور جهت اجرای یک طرح یا پروژه تحقیقاتی مشترک با دانشجو که پایان‌نامه وی نباشد، تخصیص خواهد یافت. دانشجو باید مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های علوم پزشکی باشد (دانشجوی دانشگاه های غیر علوم پزشکی و دانشجویان دوره پست داک (Postdoc) واجد شرایط نیستند). چنانچه دانشجو در طول پروژه انصراف دهد یا همکاری نکند، مجری طرح موظف است دانشجوی دیگری را جایگزین کند و مشخصات وی را در همان زمان در اختیار نیماد قرار دهد.

مقاله حاصل از گرنت، باید در یکی از مجلات با ضریب تاثیر (Impact Factor) برابر و یا بیشتر از ۱ منتشر شود. زمان انتشار مقاله، باید حداکثر ۳ سال پس از اعلام تصویب طرح باشد. نام دانشجو به عنوان یکی از نویسندگان مقاله درج شود؛ در غیر اینصورت تخلف محسوب شده و به کمیته اخلاق ارجاع داده می‌شود. در پایان طرح، از دانشجو در مورد فراگیری پژوهشی ایشان در طول انجام طرح، نظرسنجی خواهد شد.

پس از تصویب طرح و عقد قرارداد، ۴۰ درصد به صورت پیش پرداخت و ۶۰ درصد مابقی در یک یا دو نوبت (یک نوبت می‌تواند پس از ۶۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت کار و نوبت بعدی پس از ارسال گزارش نهایی باشد یا صرفا در یک نوبت و بعد از ارسال گزارش نهایی) به پژوهشگر فرهیخته پرداخت خواهد شد.

گزارش نهایی طرح می تواند با فرمتی مشابه پایان‌نامه ارائه شود یا فقط Draft مقاله را ارسال کنند. (ارسال Draft مقاله هنگام ارسال گزارش نهایی الزامی است). طرح ارایه شده نباید قبلا اجرا شده و یا مصوبه کمیته اخلاق برای اجرا گرفته باشد.

متقاضی اصلی موظف است در گزارش نهایی و نیز مقاله منتج از طرح نام و شماره گرنت مندرج در قرارداد را ذکر کند. عنوان طرح مذکور پس از تصویب و خلاصه آن پس از ارایه گزارش نهایی در وب‌سایت مؤسسه نیماد ارایه خواهد شد.

هر متقاضی در آن واحد می‌تواند حداکثر دو گرنت پژوهشگر فرهیخته در حال اجرا داشته باشد. اگر متقاضی دو طرح در حال اجرا داشته باشد و جهت استفاده از گرنت جدید قصد ارسال گزارش نهایی یکی از طرح های خود را داشته باشد باید حتما ۲۰ روز قبل از اتمام فراخوان گزارش نهایی را ارسال کند تا ناظر فرصت کافی برای بررسی طرح را داشته باشد.

مشخصات طرح باید به زبان انگلیسی (خلاصه فارسی نیز لازم است) تکمیل شود. هر فرد حداکثر در ۶ طرح در جریان (همه انواع گرنت‌ها) می‌تواند همکاری کند (به عنوان همکار یا متقاضی اصلی).

کد خبر 4969245

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح گرنت تحقیقات علمی محقق ایرانی دانشگاه های علوم پزشکی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان فناوری نانو نوآوری فیس بوک اینترنت فناوری فضایی امنیت اطلاعات موبایل صفحه نمایشگر ماهواره سامسونگ ارسال گزارش نهایی علوم پزشکی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۷۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حبس ابد و مصادره اموال رئیس پیشین فدراسیون فوتبال چین!

حکم نهایی رئیس پیشین فدراسیون فوتبال چین به اتهام دریافت رشوه اعلام شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، چن ژیوآن رئیس پیشین اتحادیه فوتبال چین که از سال 2019 تا 2023 این سمت را بر عهده داشت، به دلیل دریافت رشوه به حبس ابد محکوم شد.

براساس گزارش تلویزیون ملی چین، چن ژیوآن بیش از 10.4 میلیون یورو رشوه دریافت کرده که خود او نیز به آن اعتراف کرده است. علاوه بر این، تمام اموال رئیس پیشین فدراسیون فوتبال چین در معرض مصادره است.

ژیوآن مزایای نامناسبی را برای تعدادی از باشگاه‌های فوتبال محلی ایجاد و در نتیجه رقابت و نظم در صنعت فوتبال را تضعیف کرد.

حکم زندان برای 2 مقام ارشد فوتبال چین

ژیوآن در دادگاهی که برای محاکمه‌اش برگزار شد، اظهار داشت: «هواداران ممکن است موافق باشند که استاندارد فوتبال چین پایین است، اما آنها نمی‌توانند فساد را تحمل کنند. من می‌خواهم از همه هواداران چینی عذرخواهی کنم».

چن ژیوآن از حقوق سیاسی خود محروم شد و درآمدهای غیرقانونی که از رشوه به دست آورده بود، طبق قانون به خزانه دولت واریز می‌شود.

ژیوآن از سال 2010 تا 2023، در حالی که پست‌های مختلفی در بندر بین‌المللی شانگهای و فدراسیون فوتبال چین را بر عهده داشت، بیش از 81 میلیون یوان (11 میلیون دلار) رشوه دریافت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال کمک‌ها به غزه از راه زمینی، جایگزین ندارد
  • نوبت‌دهی کارت هوشمند به دارندگان برگه سرشماری
  • ۶۰۰۰ مصدوم حوادث ترافیکی در کردستان خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • نوروز امسال بیش از ۱۶ هزار تن کالای اساسی از هرمزگان بارگیری شد
  • تولید دستگاه همودیالیز برای اولین بار در غرب آسیا توسط فناوران ایرانی
  • کرایه تاکسی در این شهر گران شد
  • دریافت رایگان سرویس پریمیوم تلگرام؛ یک کابوس امنیتی!
  • حبس ابد و مصادره اموال رئیس پیشین فدراسیون فوتبال چین!
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • شناسایی ۵ هزار هنرمند واجد شرایط دریافت طرح‌های حمایتی مسکن