Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-24@22:30:30 GMT

عاقبت رزمنده‌ای که پدرش رفتگر بود

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۸۷۷۱۹

عاقبت رزمنده‌ای که پدرش رفتگر بود

خدا می داند از خانه های محقر و سفره ساده و حلال چه اولیایی زاده می شود و از قصرهای صاحبان زر و زور و زر چه شیاطینی.

به گزارش مشرق، قاسم عباسی, از رزمندگان تخریبچی لشکر ۲۷ محمد رسول الله (صلی الله علیه و آله) در مطلبی نوشت:

یاد یکی از شهدای تخریب بخیر؛ می گفت پدرم پاکبان شهرداری بود و صبح زود برای تمیز کردن کوی و برزن میزد بیرون.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امان از روزهایی که سرمای تهران شدت میگرفت و اونروز بود که با کوچکترین چیزی عصبانی میشد و ماهارو به باد کتک و ناسزا میگرفت و ما هم بیشتر ناراحت او بودیم تا خودمان البته گاهی من  را هم با خودش برای کمک و کتک می‌برد و من نوجوانی بودم با آرزوهای بسیار و ناتوان در انجام امور سخت که همین باعث شدت رفتار پدرم میشد.

دلخوشی من حمام گرمی بود که بعد از انجام کار پاکبانی با پدرم  از سرمای زمستان به آن پناهنده میشدیم و گرمای حمام عمومی چقدر دلچسب بود ولی غم پنهان در دلم ماند تا وقتی که بودم و نفس می‌کشیدم.

امروز گفتم به یاد شهید .... فرمانده گروهان سیدالشهدا ع تخریب در مقطعی از دفاع مقدس به خودم نهیب بزنم آهای کجایی...

پس از انفجار مین و جراحت، پشت وانت در مسیر بهداری تازه آباد از علی تقی زاده خواست برایش زیارت عاشورا بخواند و خود آرام و بی صدا می گریست. هنگام رسیدن به بهداری در حضور پزشکان و دوستان روی تخت شوخی می کرد و به بقیه روحیه می داد و هیچ آخ نگفت.

جوری که پزشکان گفتند شاید با این روحیه و صلابت زنده بماند ولی نماند.

 در خلوت و ضمیرم گاهی بفکر آن همه صلابت و رضایت در لحظه مرگ می افتم.

شاید بخاطر سفره حلال و پر زحمت پدر زحمتکش و رفتگرش بود؟

خدا می داند از خانه های محقر و سفره ساده و حلال چه اولیایی زاده می شود و از قصرهای صاحبان زر و زور و زر چه شیاطینی.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم شهید دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۷۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟

حجت‌الاسلام والمسلین سیدعلی قاضی عسکر -تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع)-  با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام در مورد اینکه چه کار کنیم تا در این دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم، می‌گوید: یکی از دعاهایی که مردم به آن توجه دارند این است که خدایا به ما خیر دنیا و آخرت عطا کن. پیامبر اکرم(ص) در همین راستا روایتی دارند گه در آن میفرمایند چند چیز است که اگر انسان به آن عمل‌کند به خیر دنیا و آخرت دست پیدا خواهیم کرد.

رسول گرامی اسلام می‌فرمایند «اگر خداوند چهار خصلت را به کسی بدهد خیر دنیا و آخرت را به دست خواهد آورد». اول اینکه خدا به انسان توفیق بدهد که دنبال گناه و معصیت نرود، به تعبیر امروزی‌ها فلان واکسن را باید زد که مریض نشد، تقوا هم به مثابه واکسن انسان را از گناه واکسینه می‌کند. تقوا خیلی برکات دارد، خدا در قرآن می‌گوید انسان باتقوا می‌تواند مسیر درست و غلط را بشناسد.

دومین خصلت داشتن اخلاق نیکو است، به شکلی که انسان در تمام طول زندگی خود بتواند با مهربانی زندگی کند، بداخلاقی نکردن با مردم و درگیر نشدن با دیگران یا همسایه‌آزاری نکردن و مردم آزاری نکردن از مصادیق اخلاق خوب است. پیامبر(ص) همیشه در برخورد با مردم‌ تبسم‌ می‌کردند، امروز جامعه ما بسیار به اخلاق خوب نیاز  دارد، گاها بداخلاقی در جامعه ما به درگیری و قتل می‌انجامد، پس باید بگیریم با مردم‌ و خانواده مهربان باشیم.

سوم‌ین خصلت مربوط به صبوری است، همه‌ی مردم که انسان آگاه نیستن، برخی جهالت دارند و باید در برخورد با آنها صبوری کرد. پیامبر اکرم(ص) در بسیاری از موارد با رفتار ناشایست مردم روبه‌رو بود اما از خدا گلایه یا حتی نفرین نمی‌کرد، بلکه می‌گفت خدایا این انسان‌های جاهل‌ را به‌ راه راست‌ هدایت‌ کنید.

آخرین خصلت داشتن همسر خوب است که انسان را در زندگی یاری دهد و این موضوع بسیار مهم است. روزی فردی به سراغ پیامبر(ص) آمد و گفت «ای رسول خدا همسر من هرگاه من از خانه می‌خواهم بیرون بروم‌ مرا همراهی می‌کند و به خدا می‌سپارد و هرگاه به منزل بازمی‌گردم به استقبال من می‌آید و مرا در همه موضوعات همراهی می‌کند. رسول خدا(ص) به آن مرد تاکید کرد این‌ همسر تو کارگزار خداست و باید قدر او را بدانید». امروز جدای از زنان؛ مردان هم باید همسران خود را همراهی کنند تا یک زندگی شیرین داشته باشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آیا ارز دیجیتال حلال است؟
  • حضرت زهرایی بود و با اقتدا به حضرت مادر(س) جانش را فدا کرد
  • عاقبت توجه نکردن راننده به قطار (فیلم)
  • عاقبت توجه نکردن راننده به قطار + فیلم
  • حزب‌الله انتقام شهادت یک رزمنده خود را گرفت
  • عبور از اروند اوج شکوه رزمنده‌های گیلان در عملیات والفجر ۸
  • دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نمایش الگوی شادی حلال
  • ببینید | ماجرای تنفر حسین طیبی از فوتسال و عاقبت ورود به این رشته
  • چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟
  • تشییع آخرین شهید حادثه ترویستی کرمان