Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت "اسپیس ایکس" اعلام کرد که پس از تاخیر در پرتاب سری جدید ماهواره‌های "استارلینک"، این ماموریت امروز انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس، شرکت "اسپیس ایکس" امروز ۱۱ ژوئیه ۲۰۲۰ میلادی(۲۱ تیرماه) دهمین سری از ماهواره‌های اینترنتی "استارلینک" خود را به فضا خواهد فرستاد.

در این ماموریت، ماهواره‌های استارلینک سوار بر موشک "فالکون۹" اسپیس ایکس، در ساعت ۱۰:۵۴ a.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

m به وقت زمانی شرقی(۱۹:۲۴ امشب به وقت تهران) از مرکز فضایی کندی در فلوریدا به فضا پرتاب خواهند شد.

در ابتدا قرار بود این ماموریت در تاریخ ۲۶ ژوئن انجام شود ولی طوفان‌های رخ داده در اطراف مرکز فضایی کندی این پرتاب را به تعویق انداخت. 

پس از آن، این ماموریت برای اواخر هفته گذشته برنامه‌ریزی شد که این پرتاب هم مجددا به دلیل شرایط نامساعد هوا به امروز موکول شد.

قرار است در این ماموریت ۵۷ ماهواره استارلینک به همراه دو ماهواره رصد زمین متعلق به شرکت "بلک اسکای"(BlackSky) به فضا پرتاب شود.

وب‌سایت اسپیس ایکس قصد دارد از ۱۵ دقیقه قبل از پرتاب، این ماموریت را به صورت زنده پوشش تصویری دهد.

استقرار ماهواره‌های "بلک اسکای" در مدار حدودا یک ساعت و یک دقیقه پس از پرتاب و استقرار ماهواره‌های استارلینک حدودا یک ساعت و ۳۲ دقیقه پس از پرتاب آغاز خواهد شد.

در این ماموریت روی هر یک از ماهواره‌های اینترنتی "استارلینک" یک سایه‌بان یا آفتاب‌گیر موسوم "VisorSat"  نصب شده است.

 این کار، ماهواره‌ها را وادار به مانورهای کنترل شده می‌کند تا برای جامعه نجوم، مزاحمت کمتری ایجاد کنند تا این افراد بتوانند رصدهای مفصل خود را از آسمان شب انجام دهند.

ماهواره‌های "استارلینک" بخشی از برنامه "اسپیس‌ایکس" برای سرویس جدید و پرسرعت اینترنت هستند. این طرح در اوایل سال ۲۰۱۵ میلادی با درخواست "ایلان ماسک"، مدیرعامل این شرکت از کمیته ارتباطات فدرال مبنی بر اجازه آزمایش ایده خود برای تأسیس یک پهنای باند جهانی آغاز شد. وی در سال ۲۰۱۷ برنامه "استارلینک" را به عنوان یک سیستم پهنای باند ارزان‌ قیمت که می‌تواند دسترسی به اینترنت را در سراسر جهان فراهم کند، به ثبت رساند.

"ایلان ماسک" بنیانگذار شرکت "اسپیس ایکس" ماموریت ماهواره‌های استارلینک را موهبتی برای جهان می‌داند.

این در حالی است که "اتحادیه بین‌المللی اخترشناسی" از پرتاب ماهواره‌هایی مانند "استارلینک" ناراضی است زیرا معتقد است پرتاب این ماهواره‌ها می‌تواند بر اکتشافات گسترده‌ای اثر بگذارد و مانع از دید رصدخانه‌ها برای رصد آسمان شب باشد.

این سازمان گفته که تعداد قابل توجه دنباله‌هایی که ماهواره‌ها ایجاد می‌کنند، می‌توانند پیامدهای پیچیده‌ای را برای برنامه‌ریزی و اجرای اکتشافات نجومی به همراه داشته باشند.

بسیاری از متخصصان این حوزه هم پرتاب ماهواره‌های استارلینک را جنایتی برای بشریت دانسته‌اند چرا که معتقدند شرکت "اسپیس ایکس" آسمان را به سرقت می‌برد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استارلینک اسپیس ایکس ماهواره ماهواره های استارلینک ماهواره ها اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۷۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاه ابزار آزمون تصویر دستگاه پرتو ایکس کانتینری در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت گفت: این دستگاه در گمرکات و صنایع بزرگ کاربرد دارد و با توجه به اینکه کشور ما در این حوزه تحریم است ما آن را در کشور خودمان ساختیم.
علیرضا هما افزود: دستگاه های ایکس ری گمرکات نیاز به ابزار آزمون دارند تا کارشان را انجام دهند که این ابزار آزمون برای اولین بار در شرکت فاتح ساخته شده است. 
وی با اشاره به اینکه جلوگیری از ورود قاچاق یکی از کاربرد های این ابزار آزمون است گفت: کانتینر در روز گذشته تحویل گمرک آستارا شد و با موفقیت کارش را انجام داد.
پیش از این فناوری این تکنولوژی در اختیار برخی کشورهای اروپایی و آمریکا بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۵ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • دهمین نشست شورای راهبری برنامه ملی آبادیران برگزار شد
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم
  • ایلان ماسک: با ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین، هیچ مدرکی برای بیگانگان ندیده‌ام
  • بیرانوند گچ دستش را باز کرد | حضور مهمان ویژه زن در تمرینات پرسپولیس!
  • حضور بانوان ملی پوش در تمرین امروز پرسپولیس (+عکس)
  • هنانوف پا به توپ شد، عالیشاه و بیرانوند اختصاصی تمرین کردند
  • بانوان ملی‌پوش در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس
  • ساخت دستگاه ابزار آزمون تصویر دستگاه پرتو ایکس کانتینری در قم
  • چین ماهواره جدید سنجش از دور را به مدار زمین فرستاد