Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از فارس، اخیرا با وقوع برخی حوادث در داخل کشور خصوصا در روزهای تعطیل که رسانه‌های داخلی فعالیت کمتری دارند و مردم نیز در تعطیلات بسر می‌برند، شاهد بمباران خبری و انتشار اخبار فیک و جعلی برای بروز ناامنی روانی در جامعه هستیم. 
این اخبار جعلی از حادثه کارگاهی و انفجار گرفته تا تعمدی جلوه دادن آتش سوزی پوشش گیاهی برخی مناطق کشور گسترده است و هدف آن تشویش در اذهان عمومی و گرفتن حس امنیت از مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همه این خبرسازی‌های کذب اصل بزرگنمایی و سناریوسازی فراگیر و سریالی برای ایجاد نگرانی هر چه بیشتر در جامعه به وضوح دیده می‌شود.
 
برای نمونه بامداد جمعه 20 تیرماه شایعه انفجار در شهر قدس مطرح شد که نه تنها هیچ منبع رسمی آنرا تایید نکرد بلکه از اساس تکذیب شد. در انتها مشخص شد که قطعی برق جزئی در این حین اتفاق افتاد که ضدانقلاب از آن سوء استفاده کرد و از کاه کوه ساخته و در شبکه های اجتماعی به آن دامن زده است.
 
خبر انفجاری دیگر در شامگاه جمعه پنجم تیرماه سال جاری در شرق تهران منتشر شد که رسانه‌های معاند در صدر آن رسانه‌های رسمی آمریکایی سعی کردند با استفاده از کلید واژه «پارچین» که نام منطقه‌ای است که در مذاکرات هسته‌ای بارها آورده شد، افکارعمومی را نسبت به وقوع حادثه ای در این حوزه درگیر کنند. این رسانه‌ها مدعی شدند انفجار در مرکز تولید موشک‌های بالستیک با سوخت جامد در گروه صنعتی شهید باکری رخ داده است در حالی که مقامات رسمی وزارت دفاع در گزارش‌های خود به وضوح این ادعا را رد کردند.
 
همچنین آتش سوزی‌های مختلف در جنگل های زاگرس که بعضا خطای انسانی و یا علتی غیر سیاسی امنیتی و عملیات خرابکارانه داشته است، موضوع دیگری بود که رسانه‌های معاند با خبرسازی درباره آن سعی کرد افکارعمومی را منحرف سازند. جالبتر اینکه رسانه های معاند در شبکه های مختلف این موارد کذب را طول و تفسیر می دهند و با دعوت از افراد معلوم الحال به عنوان کارشناس سعی می کنند، به کذبیات خود رسمیت ببخشند.
 
اغلب این دروغ بافی و مسموم سازی افکارعمومی در شامگاه و به طور شبیخون خبری انجام می‌پذیرد که امکان تکذیب آن کمتر وجود دارد و متاسفانه برخی از رسانه های داخلی در دام این خبرسازی‌ها‌ می‌افتند. 
 
این سبک شبهه افکنی و شایعه‌سازی تاکتیک روانی نخ نما شده‌ای برای القای ناامنی در کشور است؛ درحالی که هیچ واقعیت بیرونی برای این موارد وجود ندارد. از این رو هم رسانه‌ها بایستی با هوشیاری بیشتری به پوشش اخبار و حوادث بپردازند و هم مخاطبین با استفاده از سواد رسانه‌ای و نگاه انتقادی بر روی اخباری که در وقت های غیرمعمول شامگاهی و بامدادی متشر می شود، بیشتر تامل کنند.
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند فرمانده ارشد ارتش اسراییل طی روزهای آتی استعفا می‌دهند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سایت صهیونیستی آی ۲۴ گزارش داد: بعد از استعفای «آهارون هالیوا» رئیس سرویس اطلاعات نظامی اسراییل به دلیل شکست در مقابله با عملیات طوفان الاقصی به نظر می رسد افسران ارشد دیگری نیز قصد دارند استعفای خود را ارائه دهند.

در ادامه این گزارش آمده است: «آوی روزنفیلد» یکی دیگر از فرماندهان ارتش اسراییل ممکن است طی روزهای آتی استعفای خود را تحویل دهد. وی منتظر پایان یافتن ماموریت خود بعد از جنگ یعنی ایجاد منطقه حائل میان منطقه های اطراف نوار غزه و عمق این باریکه است. همچنین چند تن از فرماندهان میدانی ارتش به نزدیکان خود گفته اند که قصد دارند استعفا دهند.

در این گزارش تاکید شده است: ژنرال «یارون فینکلمن» فرمانده منطقه جنوبی ارتش اسراییل نیز ممکن است بعد از پایان یافتن ماموریت نیروهایش در نوار غزه استعفا دهد.

لازم به ذکر است که محافل رسانه ای رژیم صهیونیستی طی روزهای گذشته شاهد تشدید بحث و جدل ها در خصوص لزوم کناره گیری مقامات سیاسی و نظامی این رژیم به دلیل شکست در مقابله با طوفان الاقصی و عدم تحقق اهداف از پیش اعلام شده در جنگ غزه بوده است.

رسانه های صهیونیستی گزارش دادند: بعد از استعفای آهارون هالیوا زمان استعفای رئیس ستاد مشترک ارتش و رئیس شاباک نزدیک شده است.

این رسانه ها تاکید کردند: افسران و مقامات نظامی دیگر که در این شکست دست دارند باید از سمت خود کناره گیری کنند.

روز گذشته نیز رسانه های صهیونیستی اذعان کردند: شکاف داخلی در اسراییل با آغاز جنگ در نوار غزه تشدید شده به طوری که تمام تحلیلگران ارشد و فرماندهان نظامی و سیاسی در اسراییل معتقدند راهی که تل آویو برای تحقق پیروزی در پیش گرفته بن بست است.

عامول هرئیل تحلیلگر امور نظامی روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش داد: پیش بینی ما این است که شاهد موج گسترده ای از استعفا در میان مقامات سیاسی و نظامی طی دوره آتی به دلیل شکست در مقابله با عملیات طوفان الاقصی باشیم.

«آهارون هالیوا» رئیس سرویس اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به تازگی به دلیل ناکامی در برابر عملیات هفتم اکتبر مقاومت فلسطین و همچنین پیامدهای حمله به کنسولگری ایران در دمشق استعفا کرده است.

کد خبر 6087480

دیگر خبرها

  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • سراسرنمای مقاومت باغ موزه دفاع مقدس پنج‌روز تعطیل شد
  • چند فرمانده ارشد ارتش اسراییل طی روزهای آتی استعفا می‌دهند
  • تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است
  • نشانه‌ های افزایش محبوبیت ایران در افکارعمومی جهان | نیویورکی ها درباره «وعده صادق» چه گفتند؟
  • تعطیل‌کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • تعطیل کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • چراتعطیلی پنجشنبه‌ها بهتر از ‌شنبه‌هاست؟
  • روزنامه همشهری : دنبال تعطیلی شنبه نباشید / ۵شنبه و جمعه روزهای دینی اند
  • همشهری:چین و امریکا ۱۵۰۰ میلیارد دلار رابطه مالی دارند، هیچ روز مشترک کاری هم ندارند، پس دنبال تعطیلی شنبه نباشید /۵شنبه و جمعه روزهای دینی اند