Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، علی صابر معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه گفت : ثبت‌نام برای دریافت تسهیلات خسارت ناشی از بحران کرونا در سامانه کارا آغاز شده است.

او گفت : این سامانه برای کارشناسان معاونت صنایع‌دستی و مسئولان شهرستان‌ها تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صابر گفت: در ابتدا تاسیساتی که کد بیمه آنها در سازمان تامین اجتماعی موجود است، شناسایی کرده‌ایم و متقاضیان در این سامانه ثبت‌نام کردند.

او افزود: تعداد ۵۸ کارگاه در این سامانه ثبت‌نام کردند و پس از تایید‌ نهایی، در مرحله معرفی به بانک‌های عامل برای پرداخت تسهیلات قرار گرفتند.

صابر ادامه داد: تاسیساتی که کد بیمه ندارند، با هماهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در گروه‌های راهنمایان گردشگری، مشاغل‌خانگی و اقامتگاه‌های بوم‌گردی قرار گرفتند.

صابر گفت: یکی از مشکلاتی که در تاسیسات گردشگری استان وجود دارد، بیمه نبودن اکثر کارکنان تاسیسات گردشگری است.

او گفت: امیدواریم با معرفی هر چه بیشتر جاذبه‌های گردشگری، تولید محتوا مناسب و انتشار به شیوه نوین تبلیغاتی، موج سفر گردشگران را به استان فراهم کنیم و موجبات کسب درآمد کافی، کارکنان خدمات گردشگری را از حداقل حقوق اجتماعی مانند بیمه و حقوق‌ثابت برخوردار نماید و در نهایت این عوامل باعث ایجاد اشتغال پایدار در استان شود.

او افزود: میزان تسهیلات برای تاسیساتی که کارکنان خود را بیمه کرده‌اند، به ازای هر بیمه شده مبلغ ۱۲ میلیون تومان است و تاسیسات که کارکنان بیمه شده ندارند تنها ١٢ میلیون تسهیلات دریافت می کنند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی پروتکل های بهداشتی خسارت مالی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارندگی شدید به زیرساخت‌های سیستان و بلوچستان

به گزارش «تابناک»، کورش محمدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تمام امکانات موجود زرآباد برای سیل و باران بسیج شدند و مسوولان و دهیاران همراه با ماشین آلات اداره راهداری، حمل و نقل جاده ای شهرستان، شهرداری و برخی از ماشین آلات مردمی جهت مقابله با سیل و کاهش خسارت باران در آماده باش کامل هستند.

وی افزود: مردم شهرستان زرآباد به اطلاعیه های ستاد بحران تا پایان بارندگی توجه کند و همچنین کشاورزان برای سیل باغات کشاورزی را ترک و به جاهای امن پناه ببرند.

وی با اشاره به اینکه بارش باران در شهرستان نیکشهر و فنوج سبب راه افتادن سیلاب شده و راه روستاها مسدود شده است، افزود: به دلیل نبود پل و ابنیه فنی و خاکی بودن راه های روستایی و عبور مسیرها از بستر رودخانه راه روستاها مسدود شده و تا فروکش کردن آب هیچ راه دسترسی برای امدادرسانی بجر هوایی وجود ندارد.

فرماندار زرآباد تصریح کرد: با توجه به ادامه فعالیت سامانه بارشی و هشدار سطح قرمز هواشناسی، براساس تصمیم ستاد پیشگیری، فرماندهی و عملیات پاسخ به بحران شهرستان زرآباد، مدارس این شهرستان امروز(سه شنبه) تعطیل بود و فردا چهارشنبه نیز در تمامی مقاطع تحصیلی نیز به صورت غیرحضوری خواهد بود.

محمدی گفت: با ورود سامانه جدید بارشی به استان سیستان و بلوچستان از شهروندان زرآباد تقاضا داریم تا از اتراق و تردد در حاشیه و حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها جدا خودداری کنند.

وی بیان کرد: در مواقع بحران دستگاه های اجرای زرآباد می بایست در شهرستان حضور و تمام مرخصی ها لغو و در زمان بارندگی و یا پس از بارندگی مردم از رفتن به حریم رودخانه ها اجتناب کند تا شاهد اتفاقات ناگوار نباشیم.

وی ادامه داد: جهاد کشاورزی نسبت به اطلاع رسانی کشاورزان‌ و باغداران در خصوص انجام عملیات پیشگیرانه جهت جلوگیری از تخریب مزارع و باغات،جمع آوری ادوات و تجهیزات کشاورزی و همچنین اطلاع رسانی به دامداران جهت جمع آوری احشام سبک و سنگین از سطح باغات و مزارع اقدام کنند.

محمدی ادامه داد: دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای نوار ساحلی (درک،بنگلوی، جد، کلات، درانگو و هومدان) با همکاری شیلات شهرستان هماهنگی لازم انجام شده و شناورهای به مکان امن منقل شده اند.

درخواست رئیس شورای اسلامی شهر زرآباد برای گسیل امکانات به این شهر

رئیس شورای شهر زرآباد نیز به اظهار کرد: به‌رغم تلاش مسوولان مجموعه ستاد بحران این شهرستان با امکانات ناچیز و عملاً دستان‌ خالی است.

مسلم چمن افروز افزود: متاسفانه با توجه به حجم بارندگی، شرایط جوی‌ موجود و همچنین تشدید بارندگی ها، به جهت جلوگیری و پیشگیری از فاجعه بزرگتر نیاز است مجموعه استانداری‌ و ستادبحران‌ آن‌ اهتمام و ورود جدی به شهرستان زرآباد کنند.

زرآباد در بازه ۶ ساعته با ثبت ۱۵۰ میلی متر بارندگی تا کنون(بالاترین میزان بارندگی سال۱۴۰۳ کشور) و ادامه بارندگی ها تا صبح و از طرفی اعلام بارندگی در بالادست رودخانه راپچ، کاروان پیش بینی می شود در شرایط قرمز و بحرانی قرار گیرد.

وی بیان کرد: علاوه بر شهر و خسارت به زیرساختهای شهری و خانه های مسکونی‌مردم و همچنین قطع ارتباط و مسیر دسترسی مردم محلات به مرکزشهر با بارندگی های موجود؛ راه خیلی از روستاها عملاً قطع و در دل بحران وسیل ‌قرار دارند.

دیگر خبرها

  • انحلال آنروا بحران انسانی در غزه را عمیق‌تر و قحطی را تسریع می‌کند
  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • خسارت ۱۸ هزار میلیاردی سیل به زیرساخت‌های بلوچستان
  • خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • باران های باعافیت در خراسان جنوبی/خسارت سیلاب شدید نبود
  • شناسه دار شدن بیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • شناسه دار شدنبیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • سیراب شدن کویر کرمان در بهار
  • پرداخت خسارت بابت اختلال در سامانه نسخه الکترونیک
  • خسارت بارندگی شدید به زیرساخت‌های سیستان و بلوچستان