Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سیدشمس‌الدین حسینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه تردیدی نیست که امسال دولت نیاز به اصلاح بودجه دارد، گفت: بعید است دولت به متمم بودجه نیاز پیدا کند. لایحه متمم بودجه منجر به افزایش سقف آن و اصلاحیه منجر به تغییر ارقام بودجه می‌شود یعنی ضمن حفظ سقف برخی ردیف‌های بودجه را جابجا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سال گذشته دولت برای جبران کسری بودجه ۹۸ متمم بودجه را ارائه کرد، افزود: سال گذشته اصلاح بودجه سال ۹۸ در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بررسی و تصویب شد که این موضوع مناسب نبود.

حسینی تاکید کرد: باید از تکرار این اتفاق ناگوار اجتناب کرد و اعلام می‌کنم در صورت تکرار این موضوع و ارسال اصلاحیه بودجه ۹۹ به شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، مجلس و کمیسیون برنامه و بودجه خاصیت خود را از دست داده و مردم دیگر نباید از ما انتظاری داشته باشند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بیان کرد: اصلاح بودجه سالانه بدون مصوبه مجلس، خلاف است و بیانگر این است که مجلس و کمیسیون برنامه و بودجه از مدار تصمیم‌گیری درباره بودجه خارج شده‌اند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بودجه سید شمس الدین حسینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس کمیسیون برنامه اصلاح بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذر نهضت سوادآموزی از وضعیت حاضر به مدل‌های جدید طبق برنامه هفتم

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هم اندیشی اساتید و صاحب نظران عرصه تعلیم و تربیت و آموزش‌های رسمی و غیر رسمی به ریاست علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان و با حضور حجت الاسلام والمسلمین لطیفی رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، علی محبی رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و اساتید و صاحب نظران، در محل سالن کنفرانس این سازمان برگزار شد.

در این نشست به‌عنوان اولین جلسه ارائه مدل‌های تغییر اساسنامه بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، علیرضا عبدی گزارش لازم را ارائه کرد و اساتید و اعضای کارگروه نظرات تخصصی خود را بیان کردند.

عبدی ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از اساتید و صاحب نظران حاضر در جلسه گزارشی از روند بررسی مصوبه ماده واحده الحاقی مجلس در خصوص برنامه هفتم توسعه کشور ارائه کرد و گفت: امیدواریم این ارتباط علمی پررنگ‌تر ادامه یابد، تا بتوانیم نتیجه‌ای را که دنبالش هستیم و آن نظام آموزشی بالنده، فراگیر و پویاست، به آن برسیم.

وی افزود: راهبرد سازمان این بود که خود را به برنامه توسعه هفتم کشور برساند، یعنی کارهای موجود و روزمرّه اصلاح روّیه گردید و الان هم برنامه‌های جدیدی را در حال انجام داریم، لذا گام جدید و اصلی برنامه هفتم بود که باید در آن فکری برای ادامه کار سازمان انجام می‌شد و در این راستا هم تلاش‌های فراوانی انجام شد تا نظر سازمان در مباحث مطروحه مجلس شورای اسلامی در خصوص تصویب برنامه هفتم توسعه کشور گنجانده شود که با توجه به مصوبه مجلس در نهایت نظر نمایندگان مردم بر انجام این مصوبه قرار گرفت که «وزارت آموزش و پرورش مکلف است ظرف شش ماه از لازم الاجرا شدن این قانون اقدام قانونی لازم را برای بازنگری در اساسنامه نهضت سوادآموزی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۶۳/۳/۳ با هدف ریشه کنی کامل بی سوادی مطلق و توسعه و تعمیق سواد در جهت ارتقا سواد عمومی جامعه مبتنی بر مفاهیم جدید و آموزش مستمرّ همگانی انجام دهد».

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در ادامه بیان کرد: قبل از مصوبه مجلس هم با عنوان آینده نهضت جلسات متعددی را با صاحبنظران داشتیم اما اصل کار بعد از حکم و مصوبه مجلس اتفاق افتاده و به‌صورت منظم در خدمت کروه‌های مختلف هستیم تا از نظرات آنها در تدوین اساسنامه بهره ببریم.

وی ادامه داد: اساسنامه باید مأموریت، ساختار، روش تأمین نیروی انسانی، محتوا، منابع مالی و شیوه نظارت را در برگیرد، در موضوع مأموریت برداشت‌های مختلفی از بند الحاقی بود ولیکن برداشتی که بیشترین کثرت را داشت این بود که؛ الف - ریشه کنی بی سوادی مطلق، ب - توسعه و تعمیق سواد در جهت ارتقا سواد عمومی مبتنی بر مفاهیم جدید و آموزش مستمرّ همگانی، بنابراین دو مأموریت فوق برای سازمان در آینده متصور است که بخشی از آن مأموریت فعلی است و بخشی هم نگاهی بر مفاهیم جدید دارد.

عبدی ضمن تشریح مأموریت‌های متصوّر در آینده، ابعاد اساسنامه را بر اساس نظریات تجمیعی اساتید و صاحبنظران مختلف را تا زمان حاضر به‌طور مشروح توضیح داد.

پس از صحبت‌های وی اعضای جلسه به ایراد مطالب و نظرات تخصصی پرداختند و مقرر شد تا این جلسه تا زمان تکمیل نظرات و ارائه برای تدوین اساسنامه ادامه پیدا کند.

کد خبر 6080892

دیگر خبرها

  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • بخش دوم بودجه ۱۴۰۳ تا پایان اردیبهشت نهایی و ابلاغ می‌شود
  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با یک مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می‌شود
  • گذر نهضت سوادآموزی از وضعیت حاضر به مدل‌های جدید طبق برنامه هفتم
  • ۱۳۰ هزار میلیارد تومان، اعتبار مورد نیاز طرح دارویار
  • متاسفانه فقط ۶۹ هزار میلیارد تومان به طرح دارویار اختصاص داده اند
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟