Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگاه آمار با انتشار اطلاعات یک مطالعه که در مورد بررسی شناورسازی ساعات کاری شهر تهران در ایام شیوع کرونا انجام شده، نتایح این مطالعه را منتشر کرده است.

در مورد ضرورت این تحقق آمده است که با توجه به اینکه درصد بسیاری از جامعه را کارکنان اداره های دولتی تشکیل می دهند و اکثر این افراد،  معمولا در ساعات مشخص و یکسانی در رفت و آمد به محل کار خود هستند، این مسئله می تواند باعث افزایش ترافیک و همچنین باعث افزایش حجم وسایط نقلیه عمومی در ساعات معینی از روز شود که همین امر در نهایت موجب تجمع افراد در یک ساعت و مکان و در نهایت شیوع بیشتر کرونا ویروس به یکدیگر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراین مطالعه آمده است، در چنین شرایطی باید دنبال راه حل مناسب بود که تا حد امکان هم خدمات ارائه شود و هم  تعداد افراد مبتلا به این بیماری افزایش پیدا نکند که در همین راستا پژوهشگاه آمار ایران بنا به وظایف خود با تشکیل کمیته "پژوهشگران و مشاوران علوم داده" به مطالعه و بررسی طرح شناور کردن ساعات کاری ادارات دولتی  شهر تهران با استفاده  از خوشه بندی کرده که اطلاعات مربوط به ادارات دولتی به تفکیک محل، تعداد کارکنان  و وضعیت ترافیکی مسیرهای منتهی به اداره به صورت آزاد گردآوری شده است.

در این روش در ابتدا با طراحی یک نرم افزار و استفاده از  اطلاعات "گوگل مپ"  داده های مربوط به حجم ترافیک تهران در بازه زمانی ۵:۳۰ تا ۹:۳۰ صبح و از ۱۳:۳۰ تا ۱۸ احصا شد و درادامه خوشه بندی ادارات و سازمانها براساس منطقه شهری، تعداد کارمندان و ترافیک نزدیکترین بزرگراه یا خیابان به  اداره مورد بررسی قرار گرفت که بررسی ها نشان داد مناطق ۶، ۱۱ و 3 دارای بیشترین ادارات و مناطق ۲۰ تا ۲۲ کمترین ادارت دولتی را دارند که  ادارت شهر تهران بر اساس نوع منطقه و تعدادکارکنان به شش خوشه تقسیم شدند.

براساس نتیجه احصا شده محققان پژوهشگاه به این نتبجه رسیدند از آنجایی که منطقه ۶ تهران، بیشترین کارکنان و فراوانی ادارات را دارد و همچنین فراوانی ادارات در مناطق ۱۱،۳ و ۷ بیشتر از سایر مناطق تهران است و این مناطق نسبت به سایر مناطق حساس تر هستند به همین دلیل باید طرح ترافیک لغو شود اما از آنجایی که اجرای این پیشنهاد در بلندمدت تاثیر بدی بر هوای تهران دارد،  بهتر است اداراتی که دراین مناطق هستند ساعات کاری یکسان با یکدیگر نداشته باشند؛ چراکه بررسی حجم ترافیک این مناطق نیز نشان داد که معمولا مسیرهای رفت و آمد کارکنان این ادارت در ساعات کاری یکسان است.

در پایان محققان مرکز آمار با دسته بندی مشاغل پیشنهاد دادند که ساعات کاری یکسان در ادارت مشابه وجود نداشته باشد.

* ایسنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ساعات کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۰۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نوسازی و بهینه سازی کنترلر چراغ های راهنمایی شهر تهران

تین نیوز

سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران گفت: نوسازی و بهینه سازی کنترلر چراغ های راهنمایی شهر تهران آغاز شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، حمید برادران گفت: جهت بهبود عملکرد تقاطعات، نوسازی و بهینه سازی کنترلر چراغ های راهنمایی شهر تهران در دستور کار قرار گرفته است.

برادران افزود: در فاز اول کابینت جدید چراغ راهنمایی در تقاطع بهبودی - ستارخان نصب شده است که علاوه بر افزایش کیفیت، مواردی از جمله حذف و ساده سازی برخی تجهیزات منصوبه، تغییر ریل بندی جهت نظم دهی به کابل ها، تغییر و بهینه سازی کلید پلیس از آنالوگ به دیجیتال، فیکس کردن و عدم لرزش کنترلر، ... به آن اضافه شده است.

برادران تصریح کرد: در فاز دوم و به امید خدا با کاهش بردهای خروجی کنترلر و استفاده از انتقال سیگنال از طریق دیتا به جای برق مستقیم، هزینه های نصب و نگهداری به شدت کاهش خواهد یافت.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت کنترل ترافیک تهران، وی با بیان اینکه بیش از ۵۲۰ تقاطع مجهز به کنترلر هوشمند چراغ راهنمایی در طی سی سال گذشته توسط شرکت کنترل ترافیک تهران نصب شده است خاطر نشان کرد که به دلایل مختلف از جمله برخورد وسایل نقلیه، تخریب و استفاده مستمر فرسوده شده و از طرفی نیز در طی این سال ها از قافلۀ تکنولوژی عقب مانده و تغییر چندانی نداشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی
  • رشد ابر‌های همرفتی و رگبار باران و رعد و برق در هرمزگان
  • تکلیف تعطیلی پنج‌شنبه‌ بانک‌ها مشخص شد / مصوبه کاهش ساعت اداری شامل چه افرادی نمی‌شود؟
  • چراغ های راهنمایی و رانندگی ترمیم می شود
  • آغاز نوسازی و بهینه سازی کنترلر چراغ های راهنمایی شهر تهران
  • آغاز نوسازی و بهینه سازی کنترلر چراغ‌های راهنمایی شهر تهران
  • آغاز نوسازی کنترلر چراغ‌های راهنمایی شهر تهران
  • ساعات کاری ادارات تغییر می کند
  • تغییر ساعات کاری تابستانه فعلا منتفی شد
  • ماجرای تغییر ساعات کاری از خرداد منتفی شد؟