Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ روز گذشته آزمون نهضت سواد آموزی در زنجان با حواشی زیادی انجام شد و هنوز علی‌رغم پیگیری‌های خبرنگار تسنیم مسئولان آموزش و پرورش پاسخ قانع‌کننده‌ای به این رسانه نداده‌اند و موضوع را انکار می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، سال‌هاست که معلمان حق‌التدریسی و نهضت سوادآموزی که در نظام آموزش کشور حضور دارند با مشکلات عمده‌ای از جمله پرداخت نشدن به موقع حقوق، نبود بیمه، تدریس با حداقل امکانات، عدم استخدام در سیستم آموزشی مواجه هستند و در طول سال‌‌های اخیر مهم‌ترین مطالبه معلمان نیز تعیین و تکلیف وضعیت استخدامی آنها بوده است، اما نتیجه دلخواه معلمان حاصل نشده و این مشکلات همچنان با قدرت خود باقی مانده و عدم رضایت شغلی این قشر را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اخیرا دولت از استخدام و تبدیل وضعیت معلمان حق‌التدریس و نهضت سوادآموزی خبر داده و طبق قانون این نیروها باید از طریق آزمون‌های مورد مصوب وزارتخانه جذب شود. اما کاملاً مشخص است که آزمون‌های استخدامی نه بر مبنای شایستگی است و نه بر مبنای عدالت واقعی،  زیرا برخی اولویت‌ها در استخدام‌ها تعیین شده که خود این اولویت‌ها نقش شایسته‌گزینی و عدالت را زیر سئوال می‌برند و همین اولویت‌ها باعث می‌شود افرادی که ناشایسته هستند به سیستم دولتی ورود یابند و همین فرد و افراد در سال‌‌های نه چندان دور به افراد موثر در سیستم‌های کلان تبدیل شده و با ایجاد تصمیم‌های غلط جامعه را همچون امروز دچار خسران و زیان می‌کنند.

گزارش| ‌کوهنوردی مختلط در غفلت خواب مسئولان ورزشی + پاسخ جالب مدیرکل ورزش زنجانگزارش| پای حفاظت از محیط‌زیست در زنجان می‌لنگد/ وقتی پروسه طولانی استخدام طبیعت را بر آشفته کرده استگزارش| اتفاقی نادر در زنجان / جذب 100 معلم آموزش و پرورش به‌عنوان ناظر خرید گندم

با وجود اینکه بسیاری از معلمان مشقت و سختی‌هایی را برای آموزش و پرورش در دور افتاده‌ترین نقطه‌های استان تحمل کرده‌اند تا روزی بتوانند در آموزش‌و‌پرورش استخدام شوند اما انگار این امید‌ها هیچ وقت جامعه عمل به خود نخواهد گرفت چرا که همچون بسیاری از مشاغل دیگر تا زمانی که آشنایی در نقاط کلیدی سیستم ادارای وجود نداشته باشد کسی به‌راحتی نمی‌تواند به آن مجموعه ورود کند.

روز جمعه 20 تیرماه در حالی آزمون آموزشیاران نهضت سواد‌آموزی برای استخدام برگزار شد که این آزمون  با حواشی زیادی در زنجان همراه بوده است. طبق برآوردهایی که انجام شده موضوع از این قرار است کسانی که حقشان بود در آزمون روز گذشته شرکت کنند ولی به‌خاطر بی‌عدالتی و برخی مسائل پشت پرده از حضور در این آزمون محروم شدند و جایگزین آنان کسانی نبودند جز سفارش‌شدگان. متاسفانه تا این لحظه علی‌رغم پیگیری‌های خبرنگار تسنیم در خصوص این شائبه‌ها، هیچ‌کدام از مسئولان آموزش و پروش حاضر به مصاحبه با این رسانه نشده‌اند و از مصاحبه خودداری کردند.

با اینکه قرار در گزینش معلمان نهضت سواد‌آموزی از طریق آزمون است اما این آزمون هم انگار همانند بسیاری از آزمون‌های دیگر کاملاً فرمالیته است و نیروهای لازم از قبل گزینش شده‌اند و این آزمون برای این است که این استان هم برگزار کننده آزمون استخدامی آموزش و پرورش بوده و اقدامی در این راستا صورت گرفته است.

بسیاری از جاماندگان از آزمون آموزشیاری نهضت سوادآموزی آموزش‌و‌پرورش استان به این موضوع اعتراض دارند که با اینکه چند سال است در این حرفه ورود یافته عمر و زمان سپری کرده‌اند اما هیچ شانسی برای گزینش ندارند. اما سوال این است که چرا نباید در گزینش معلمان نهضت سواد آموزی عدالت برقرار شود؟ چرا افرادی در اولویت استخدام قرار می‌‌گیرند که شرایط مناسب را ندارند؟ آیا استخدام آموزش و پرورش نیز همانند ادارات دیگر موروثی و خانوادگی است؟ با اینکه استان زنجان با کمبود چندین هزار نفر معلم در سیستم آموزشی مواجه است چرا تا به‌حال هیچ اقدام موثری برای استخدام معلمان نهضت سواد آموزی انجام نشده است؟!

نکته‌ای که در آخر مطرح می‌شود این است که جواب این ناعدالتی‌ها را چه کسی خواهد داد؟ آیا واقعا انصاف است که کسانی که حقشان است در آزمون روز گذشته حضور داشته باشند از ورود به این جلسه محروم شوند و برخی سفارش‌شدگان با تشکیل پرونده‌های فرمالیته در این آزمون حضور داشته باشند؟ انتظاری که از نهادهای نظارتی و حراست آموزش و پرورش می‌رود این است که سریعا در خصوص شائبه‌های ایجاد شده در خصوص آزمون روز بیستم نهضت سوادآموزی پاسخگو باشند و به صورت شفاف به مردم اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/ش

R7707/P/S6,59/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نهضت سواد آموزی نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۰۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳ میلیونی مرحله مصاحبه برای استخدام آموزگار!

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار برای سال ۱۴۰۳ امروز دوشنبه سوم اردیبهشت اعلام شد.

متقاضیان پس از دریافت نتیجه آزمون، در صورتی که جزو معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مرحله ارزیابی تکمیلی و گزینش (بررسی اسناد و مدارک خوداظهاری، معاینات اولیه پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و در نهایت فرآیند سنجش و ارزیابی تکمیلی) وزارت آموزش و پرورش باشند، موظفند برای اقدامات بعدی، ۳ روز پس از اعلام نتایج اولیه از سوی سازمان سنجش یعنی از روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت به بعد، با مراجعه به درگاه my.medu.ir بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به اعلام آمادگی جهت حضور در فرایند مذکور و تکمیل اطلاعات نمون‌برگ‌های مورد درخواست، با رعایت مفاد دفترچه آزمون و این اطلاعیه اقدام کنند.
پذیرفته‌شدگان در مرحله اولیه باید در مراحل ارزیابی تکمیلی، معاینات پزشکی و گزینش شرکت کنند.

قرار است ۲۸ هزار نفر از طریق این آزمون برای مدارس ابتدایی استخدام شوند و با اعلام نتایج اولیه تا سه برابر ظرفیت برای مرحله مصاحبه و گزینش معرفی شده‌اند.

طبق مصوبه دولت، سقف هزینه ارزیابی تکمیلی به ازای هر داوطلب، ۱۴۰۰۰۰۰۰ ریال و سقف هزینه بررسی صلاحیت‌های عمومی و سلامت پزشکی ۱۴۵۰۰۰۰۰ ریال به ازای هر داوطلب است.

پیگیری برای تعیین مبلغ دریافتی از پذیرفته شدگان اولیه

پیگیری خبرنگار تسنیم برای بررسی این موضوع که آیا قرار است از پذیرفته شدگان مرحله اولیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در مجموع سه میلیون تومان برای ارزیابی تکمیلی و معاینات پزشکی دریافت شود؟ نشان داد که قرار نیست از داوطلبان ۳ میلیون تومان دریافت شود و وزارت آموزش و پرورش در حال پیگیری موضوع است، تیمی از این وزارتخانه با دولت مذاکره خواهند کرد تا میزان رقم دریافتی از پذیرفته شدگان مشخص شود.

پیش از این درآمد حاصل از برگزاری آزمون‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش خبر ساز شده بود.

این وزارتخانه برای سال ۱۴۰۳، تعداد ۳ آزمون استخدامی برگزار می‌کند؛ در آزمون استخدامی ویژه شغل آموزگار ابتدایی ۲۸ هزار نفر، در آزمون استخدام دبیر و هنرآموز ۲۴ هزار و ۹۶۱ نفر و در آزمون استخدام مشاغل کیفیت بخش (مشاور، مربی پرورشی، مربی بهداشت و معلم ورزش) ۱۹ هزار و ۱۷۹ نفر استخدام می‌شوند.

با این احتساب آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳، بیش از ۷۲ هزار نفر معلم برای مدارس کشور استخدام می‌کند.

طبق اطلاعات منتشر شده در دفترچه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش، هزینه ثبت‌نام در این آزمون‌ها ۳۶۸ هزار تومان بود و درآمدی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان از محل برگزاری این آزمون‌ها برای وزارت آموزش و پرورش به دست می‌آید.

دیگر خبرها

  • نتایج نهایی استخدام معلمان کی اعلام می‌شود؟
  • تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • تسری امتیازات قانون نظام رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران و راهنمایان تعلیماتی سازمان نهضت سوادآموزی
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند
  • هزینه ۳ میلیونی مرحله مصاحبه برای استخدام آموزگار!
  • هزینه مرحله مصاحبه آزمون استخدام آموزگار ۳ میلیون تومان است؟
  • اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد
  • نتایج آزمون استخدامی معلمان منتشر شد | جزئیات مراحل چهارگانه بررسی مدارک، معاینه پزشکی، ارزیابی تکمیلی و گزینش | اعلام مدارک مورد نیاز