Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: تخلیه، بارگیری و ترخیص کالا در بنادر کشور به سهولت و بدون هیچ گونه توقفی انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی فرهاد منتصر کوهساری در مورد وضعیت بنادر کشور اعم از تخلیه و بارگیری و توزیع کالا در برهه زمانی کنونی، اظهار کرد: جهت خودداری از ایجاد هرگونه محدودیت در جابه جایی کالا  از جمله کالاهای اساسی در بنادر خصوصا به منظور اجرای کامل تصمیمات جلسات کارگروه ستاد تنظیم بازار در راستای تسریع و تسهیل در خروج کالا و به ویژه کالاهای اساسی از بنادر کشور در شرایط فعلی تخلیه، بارگیری و ترخیص کالا در بنادر کشور به سهولت و بدون هیچ گونه توقفی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین راستا جابه جایی تجهیزات بندری از جمله به کارگیری ۴ دستگاه مکنده غلات جدید و ۶۰۰ تن بر ساعت در بندر امام خمینی (ره) صورت گرفته است، اما سرعت خروج کالا از بنادر به مبادی و مراکز داخلی کشور متناسب با نرم های تخلیه کالا به خصوص کالاهای اساسی در بنادر کشور نبوده و این امر موجب بالا رفتن مدت زمان ماندگاری کالا در اماکن و انبارهای بندری و ایجاد مشکل در تأمین فضای مناسب جهت انبارش کالاهای ورودی جدید به بنادر خواهد شد که هماهنگی های لازم با سایر مبادی ذیربط در راستای حل این مسئله انجام شد.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی در پاسخ به اینکه آیا شیوع ویروس کرونا، فرآیند تخلیه و بارگیری، صادرات و واردات کالا ( ورود و خروج ) از/ به بنادر را تحت تاثیر قرار داده است یا خیر؟ بیان کرد: این مسئله تخلیه و بارگیری را تحت تاثر قرار نداده است، ولی در راستای اجرای پروتکل های ابلاغی و رعایت الزامات بهداشتی مربوط به محیط و محوطه های بندری، تجهیزات و کارکنان بندری و همچنین ذی نفعان وارده به اماکن بندری، هزینه ها و زمان ارائه خدمات افزایش یافته است.

کوهساری ادامه داد: غیر از فرآیند تخلیه، بارگیری و ترخیص کالا و کانتینر در بنادر کشور، به منظور کاهش جدی مراجعه ارباب رجوع به بنادر اقدامات لازم برای ایجاد بسترهای الکترونیکی مورد نیاز انجام  و اجرای تمامی فرآیندهای مربوط به امور کارگزاران دریایی و بندری، صدور مجوزهای امور منطقه ویژه، صدور مجوز فعالیت در مناطق بندری، سامانه CCS و GCOMS و سایر امور مرتبط به فعالیت های بندری پیش بینی شده است.

به گفته وی، به منظور جلوگیری از تردد افراد و مراجعات مکرر اربابان رجوع، امکان انجام امورات و خدمات مورد تقاضا به صورت غیرحضوری فراهم شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بندر کالاهای اساسی تخلیه و بارگیری بنادر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۰۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی

تین نیوز

نشست فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری با هدف اجرای پروژه طراحی و استقرار سامانه یکپارچه عملیات بندری در سازمان بنادر و دریانوردی در بندر شهید رجایی آغاز شده است.

به گزارش تین نیوز، این نشست سه روزه با هماهنگی دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) و با حضور نمایندگان بنادر لنگه و باهنر، اداره کل امور بندری، اداره کل ترانزیت، لجستیک و توافقنامه ها و کارشناسان و مدیران این بخش ها از سوم اردیبهشت ماه درحال برگزاری است.

براساس این گزارش این نشست با توجه به ضرورت هم اندیشی در خصوص فرآیندهای مطلوب و رویه های مرتبط با ورود کالا از خشکی (انواع کالاهای کانتینری و فله) تا چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد.

 در این نشست کارشناسان بخش های بندری پیرامون مرور فرآیندهای وضعیت مطلوب و اهم تغییرات در فرآیندهای جاری، مکانیزم و رویه های اجرای الزمات نظارتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی و آماده سازی ارکان مرتبط با عملیاتی شدن فرآیندهای مطلوب با حضور نمایندگان شرکت های کشتیرانی و اپراتورها بحث و تبادل نظر می کنند.

 از مهم ترین تغییرات فرآیندی در استقرار دوره نخست سامانه یکپارچه عملیات بندری در این نشست سه روزه نیز می توان به ارتباط با ذینفعان کالا، ورود و تخلیه کالا در بنادر بر اساس مجوزهای صادره توسط بنادر، ورود وسایط نقلیه تجاری مبتنی بر مجوز بندر و تعامل و تبادل اطلاعات با سازمان های همکار از جمله راه آهن، راهداری و گمرک اشاره کرد.

سامانه یکپارچه عملیات بندری به عنوان یکی از طرح های کلیدی سازمان بنادر و دریانوردی با مدیریت معاونت امور بندری و اقتصادی و نظارت دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی از آبان ماه ۱۴۰۲ در دست تحلیل، طراحی و تولید می باشد.

این سامانه به عنوان یک راهکار نرم افزاری یکپارچه در حوزه عملیات بندری (کالاهای کانتینری و غیر کانتینری) جایگزین سامانه های فعلی سازمان بنادر می شود و در تعامل با سایر سامانه های تخصصی اپراتورهای بندری، امکانات لازم برای ایفای وظایف حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی، نظارت موثر بر قراردادهای اپراتورها و کنترل شاخص های کلیدی عملکردی، برقراری ارتباط با سازمان های متعامل و ارائه خدمات به مشتریان را از طریق یک درگاه واحد فراهم می سازد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
  • رشد ۸.۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالای کانتینری
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 
  • آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳