Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حاجی زاده روز شنبه در نشست بررسی مسائل شهرستان های بافت، رابر و ارزوییه افزود: پروژه کرمانبافت ۲۱۶ میلیارد تومان، بافت - حاجی آباد ۴۲۱ میلیارد تومان، بافت – سیرجان ۱۲۸ میلیارد تومان، کرمان - رابر ۲۳۳ میلیارد تومان و بافت - رابر ۷۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی اظهار داشت: پیوست قانون اعتباراتی برای احداث محور شهرستان رابر - بافت تخصیص یافته و محور کرمان - بافت - رابر، کرمان – بافت و کرمان – دیهوک در ۲ مسیر امسال در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان گفت: بخش دوم هشت کیلومتر کرمان بافت در مرحله مناقصه قرار گرفته است و محور کرمان – بافت – ارزوییه پیوست قانون و اعتبارات ملی دارد و قرار داد ۶ کیلومتر آن منعقد شده که سه کیلومتر اجرا و مابقی در حال انجام است.

وی تصریح کرد: احداث راه به اعتبارات فراوانی نیاز دارد که اعتبارات را پیگیری می کنیم و در سال گذشته به علت لایحه بودجه، اعتبارات تخصیص نیافت که پیگیری می شود.

حاجی زاده افزود: رفع معارض زمین مشکل محور رابر - کرمان است و چهار میلیارد تومان اعتبار در این زمینه نیاز وجود دارد که ابتدا مصوب شد که این اعتبار توسط استان تامین شود و سپس مقرر شد که از محل معادن تخصیص یابد که اعتبارات ناچیزی حدود ۱۰ درصد تخصیص داده شد و ضروری است که مجتمع مس درآلو در بخش زمین و راهسازی کمک کند.

وی عنوان کرد: ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز باقی مانده مسیر رابر تا کرمان است که بخشی به صورت بهسازی و مابقی احداث تعریف شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان با بیان اینکه پروژه های راه روستایی در سال ۹۸ به راهداری سپرده شد گفت: اعتبارات راهسازی ملی بین محور کرمان – دیهوک و کرمان – بافت توزیع می شود.

برچسب‌ها کرمان وزارت راه و شهرسازی بافت رابر ارزوئیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان وزارت راه و شهرسازی بافت رابر ارزوئیه کرمان وزارت راه و شهرسازی بافت رابر ارزوئیه میلیارد تومان اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۱۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل

محبوب حیدری گفت: محلات هدف بازآفرینی شده شامل ۴۰۶ هکتار در پارس آباد، ۲ هزار و ۱۷۳ هکتار در اردبیل ، ۱۸۲ هکتار در نمین و ۲۰۵ هکتار در گرمی است که با تامین اعتبار لازم عملیات بازآفرینی شهری در این شهر ها انجام شده است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: طی سال‌های اخیر در اردبیل ۱۸ طرح باز آفرینی با زیر بنای ۵۹ هزار و ۲۲۹ متر مربع و با اعتبار ۶۱۷ میلیار ریال ، در مشگین شهر پنچ طرح بازآفرینی با زیر بنای هفت هزار و ۸۸۲ متر مربع و با ۹۸ میلیارد ریال اعتبار ، در پارس آباد مغان پنج طرح با زیر بنای ۱۴ هزار و ۹۵۸ متر مربع و ۶۱ میلیارد ریال اعتبار و سه طرح بازآفرینی در خلخال با پنج هزار متر مربع و ۸۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسیده است.

او با اشاره به برنامه ابلاغ شده در بافت فرسوده شهری استان گفت: طی سال‌های اخیر ساماندهی و نوسازی ۶ هزار و و ۴۵۲ واحد مسکونی در استان ابلاغ شده بود که میزان پیشرفت فیزیکی آنها به ۷۵ درصد رسیده است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبیل از مساعدت و کمک‌های دولتی در بازآفرینی و نوسازی مسکن، بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری استان اردبیل خبر داد و افزود: این حمایت‌ها جزو حقوق مالکان املاک و سازندگان در بافت‌های فرسوده و ناکار آمد شهری بوده و آنها حق دارند از این مشوق‌ها بهره‌مند شوند که لازمه آن واقع شدن ملک افراد در محدوده بافت‌های فرسوده می‌باشد.

حیدری گفت: در گام اول شهروندان می‌توانند با ورود به سامانه اینترنتی مربوط به تسهیلات بافت فرسوده به آدرسwww.facility.udrc.ir از قرارگیری ملک خود در محدوده بافت‌های فرسوده مطلع و در صورت تایید از حمایت‌هایی همچون صدور مجوزها و انشعابات، وام و تسهیلات بانکی، کمک‌های کالبدی (شهرسازی) و یا واحد مسکونی در مقابل زمین بهره‌مند شوند.

او بیان کرد: در قالب مشوق‌های اعمال شده با هماهنگی و هدایت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل صدور پروانه ساختمانی (با تخفیف)، انشعابات شامل آب و فاضلاب، برق، گاز و تلفن و همچنین ارائه پایان کار ساختمان در کوتاه‌ترین زمان و خارج از نوبت توسط دستگاه‌های مربوطه انجام می‌گیرد.

حیدری افزود: همه مسئولان دستگاه‌های خدمات‌رسان استان شامل شرکت آب و فاضلاب، مخابرات، شرکت گاز، شرکت برق و شهرداری‌ها در این خصوص اعلام آمادگی کرده‌اند که در کمترین زمان ممکن نسبت به راه‌اندازی کار مالکان و سازندگان واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری اقدام نمایند.

او به ارائه تسهیلات بانکی برای نوسازی بافت‌های فرسوده شهری اشاره کرد و گفت: پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای مرکز استان ، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای سایر شهرها با سود ۲۳ درصد و زمان بازپرداخت ۲۰ ساله در قالب وام نهضت ملی (ساخت)، همچنین یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال وام بدون سود در دوران مشارکت و بازپرداخت در زمان اتمام دوران مشارکت و مبلغ سه میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال با سود ۲۳ درصد با زمان بازپرداخت هفت ساله در قالب وام نوسازی مسکن (ساخت) به متقاضیان پرداخت می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح رانش محور ماربره به صالح آباد در گرو تخصیص اعتبار
  • نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم
  • ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز
  • اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل
  • تخصیص ۱۲۸ میلیارد تومان برای جاده یاسوج به سی‌سخت
  • تعطیلی برخی مدارس در استان کرمان
  • جذب و توزیع هدفمند اعتبارات، مبنای عمل سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان باشد
  • تکمیل طرح‌های نیمه تمام راهسازی صومعه سرا مستلزم ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • تکمیل مجتمع آبرسانی شیخ موسی ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • اتمام زیرساخت‌های آبرسانی به نهضت ملی مسکن بافق