Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، طلال عتريسی، استاد دانشگاه و نويسنده توانمند لبنانی با عباس خامه‌يار، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان دیدار کرد. در اين ديدار، دو طرف پيرامون مسائل فرهنگی و رسانه‌ای و نيز، نحوه همكاری‌های فرهنگی بين دو كشور به مذاکره پرداختند.

خامه‌یار در سخنان خود، از تلاش‌های عتريسی جهت معرفی مواضع برحق جمهوری اسلامی ايران به جهان عرب از طريق آثارش تشكر و قدردانی كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ادامه، مقرر شد تا آخرين كتاب وی درباره بيداری اسلامی و پيامدهای انقلاب اسلامی ايران با عنوان «بين صحوتين، الاسلام السياسی في شرق أوسط متحول» (ميان دو بيداری، اسلام سياسی در خاورميانه در حال تحول)، در نشستی در تاريخ (6 مردادماه جاری) نيز مورد نقد و بررسی قرار گيرد و سپس جهت استفاده پژوهشگران ايرانی با همكاری مؤسسه الهدی به فارسی ترجمه شود.

گفتنی است؛ طلال عتريسی در كتاب اخير خود نگاهی دقيق به پيدايش جنبش‌های اسلامی پس از بهار عربی با تكيه بر ريشه‌های فكری و انگيزه‌های تأسيس اين جنبش‌ها انداخته است و سپس ضمن اشاره به نتايج بهار عربی و سرانجام و پايانی كه به آن خواهند رسيد، تجربه و حوادثی را كه در ايران رخ داد، با كشورهايی مانند عراق و لبنان مورد مقايسه قرار می‌دهد و با معرفی تجربه ديگر ايران در رفتار با جهان اسلام و به ويژه اخوان المسلمين پس از انقلاب مصر و شاخه‌های مختلف آن؛ به طرح ايران در منطقه در خصوص مقابله با طرح آمريكا اشاره و ايران را به عنوان راهبر منطقه در ايجاد تحولات سازنده و ضد استعماری معرفی می‌كند.



انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۱۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است

به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسین طاهری بعد از ظهر چهارشنبه طی نشستی با جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان عرصه رسانه شهرستان فومن اظهار کرد: تأثیر مؤلفه‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در تمام زوایای جامعه مشهود است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه نگاه مطالبه گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول آفرین است، گفت: نقش اصحاب فرهنگ و هنر در پیشبرد برنامه‌های فرهنگی و هنری جامعه بی بدیل است.

وی با بیان اینکه به تصویر کشیدن هنر، صحبت از یک واقعیت و حقانیت است، افزود: هنر در تمام عرصه‌ها راهگشا و اثرگذار بوده و به دلیل ریشه گرفتن از حقانیت، قابل پذیرش و حائز اهمیت است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با تاکید بر تولیدات هنری در اجرای قرارگاه «شهید آوینی» در استان ادامه داد: این طرح با ردیف بودجه مشخص که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ۲۰ فروردین همزمان با سالروز شهادت شهید آوینی آغاز شده و تا ۲۰ خردادماه سال جاری مرحله نخست آن اجرایی می‌شود.

طاهری با اشاره به اینکه ۵۰ میلیارد ریال برای تقویت پروژه‌ها و برنامه‌های فرهنگی استان گیلان تعیین شده است، تصریح کرد: باید ارزش و جایگاه والای هنر را در رشته‌های مختلف درک کرده و برای توسعه و اعتلای نام فرهنگ و هنر استان گام‌های جدی برداریم.

وی با تشریح فعالیت‌های کانون‌های مساجد به طرح «هزار مشعل» اشاره کرد و افزود: «هزار مشعل» به واسطه فعالیت قریب به ۱۰۰۰ کانون در استان گیلان طراحی شده و در قالب این طرح هر کانون به مانند یک مشعل در فعالیت‌های فرهنگی محسوب شده است.

کد خبر 6088049

دیگر خبرها

  • بررسی تحولات خاورمیانه و شمال‌آفریقا با حضور اعضای بریکس در مسکو
  • سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • شما ایرانی‌ها پادشاه جهان اسلام و شیر خاورمیانه هستید + فیلم
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان تهران و اسلام آباد
  • اشتراکات فرهنگی و مذهبی میان دو ملت ایران و پاکستان زمینه‌ساز تعمیق روابط دو کشور است