Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- تدروس آدهانوم گبریسوس تصریح کرد که تنها یک اقدام تهاجمی با اتحاد ملی و همبستگی جهانی می‌تواند موجب موفقیت شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد تعداد موارد ابتلا به کووید 19 اخیرا به شدت افزایش یافته است، اما ما هنوز می‌توانیم به شرط تمرکز فوری بر روی کانون‌های بیماری اوضاع را کنترل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
تدروس آدهانوم گبریسوس دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در ژنو گفت: تنها یک اقدام تهاجمی با اتحاد ملی و همبستگی جهانی می‌تواند موجب موفقیت شود.
وی گفت نمونه‌های بسیاری در سراسر جهان وجود دارد که نشان داده است حتی اگر اپیدمی بسیار شدید باشد می‌تواند تحت کنترل قرار گیرد.
این در حالی است که وی اعلام کرد آلودگی‌ها طی شش هفته گذشته دو برابر شده است.
ماریان وان کرکهوف یکی دیگر از مقامات سازمان جهانی بهداشت گفت اگرچه موارد ابتلا به کووید بار دیگر ظاهر شده است، اما باید به سرعت واکنش نشان داد. مایکل رایان از دیگر اعضای سازمان جهانی بهداشت افزود باید از قرنطینه سراسری کشور‌ها اجتناب شود و در عین حال در مورد لغو قرنطینه کورکورانه در کشور‌ها بدون تدابیر نظارتی هشدار داد.
از زمانی که دفتر سازمان جهانی بهداشت در چین در اواخر ماه دسامبر از ظهور همه گیری خبر داد بیش از 12.3 میلیون نفر در جهان به ویروس کرونا آلوده شدند که بیش از 556 هزار مورد آن به مرگ منجر شد.
آمریکا از تحقیقات آغاز شده از سوی سازمان جهانی بهداشت در خصوص منشاء ویروس در چین استقبال کرد. قرار است دو کارشناس سازمان هانی بهداشت در ساعات آتی برای ماموریت اکتشافی راهی چین شوند.
اندرو برمبرگ سفیر آمریکا نزد سازمان ملل متحد در ژنو به خبرنگاران گفت: ما تحقیقات سازمان جهانی بهداشت در مورد منشاء ویروس کرونا در چین را تبریک می‌گوییم. وی افزود: ما این تحقیقات علمی را به عنوان مرحله لازم برای درک کامل و شفاف شیوه شیوع ویروس در جهان در نظر می‌گیریم.
این اظهارات به طور غیرمعمولی از سوی آمریکا در مورد سازمان جهانی بهداشت مثبت بود. این در حالیست که آمریکا سه شنبه به طور رسمی خروج خود را از سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده بود. آمریکا با 3.18 میلیون فرد آلوده به ویروس کرونا و 133 مورد مرگ بیش از همه کشور‌های جهان تحت تاثیر ویروس قرار گرفته است. آمریکا در آمار 24 ساعته پنجشنبه خود از ابتلای بیش از 63 هزار نفر دیگر به کووید 19 خبر داد.
آنتونی فائوچی متخصص ارشد بیماری‌های عفونی دولت آمریکا اعلام کرد زمانی که خودمان را با سایر کشور‌ها مقایسه می‌کنیم فکر نمی‌کنم بتوانیم بگوییم که خوب کار می‌کنیم. این درست نیست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: امیدواری سازمان بهداشت سازمان جهانی بهداشت کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این که درمان هپاتیت سی در کشور رایگان شده است؛ از تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا به این ویروس در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

حسین فرشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

تشخیص هپاتیت سی با پیگیری مراکز بهداشتی

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

شناسایی 1094 مبتلا به هپاتیت A در کشور/ حدود نیمی از مبتلایان زن هستند

تخمین وجود 200 هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود 200 هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

مشروبات الکلی عامل ایجاد هپاتیت و سیروز کبدی/ اثر سوء الکل بر تمام ارگان‌های بدن

شایع‌‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • اهدای ۴۰ دستگاه شوک الکتریکی قلب به سازمان اورژانس ایران
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای 40 دستگاه دفیبریلاتور
  • کشف ۲۸۳ پیکر در گور جمعی در محوطه مرکز درمانی ناصر در غزه
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران