Web Analytics Made Easy - Statcounter

 در حالی که وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی پیشتر از «جدیت» عربستان سعودی و امارات عربی متحده برای همکاری با رژیم صهیونیستی خبر داده بود ، سردبیر یک رسانه انگلیسی در یک یادداشت تاکید کرد، ولی‌عهد ابوظبی خواهان «تبدیل امارات به یک اسرائیل دیگر» است.

«دیوید هرست» سردبیر وبگاه خبری-تحلیلی «میدل ایست آی» یادداشتی با عنوان«ماموریت غیرممکن محمد بن زاید» منتشر کرد و در آن نوشت: «ولی‌عهد ابوظبی می‌خواهد کشور کوچکش را به یک اسرائیل دیگر تبدیل کند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرست در ابتدای یادداشت نوشت: «بهار عربی که در سال ۲۰۱۱ اتفاق افتاد و ظهور برجسته دموکراسی در مصر، سبب ایجاد موج مداخلات نظامی، کودتاها و جنگ‌های داخلی شد و بعد از یک دهه هیچ نشانه‌ای از فرو نشستن این موج دیده نمی‌شود. هدف این کارزارها یا مردند، یا در زندان و تبعید هستند مانند اخوان المسلمین در مصر، القاعده و داعش در سوریه و عراق که همگی به نیروهای تکه تکه شده تبدیل شدند».

سردبیر میدل ایست آی ادامه داد: «موج نیروی ضد انقلابی هم از زمان سرنگونی محمد مرسی به عنوان رئیس‌جمهور مصر در سال ۲۰۱۳ ایجاد شد و با خشونت همچنان ادامه دارد. این موج، دیکتاتورهای جورواجور شامل محمد بن سلمان در عربستان سعودی، عبدالفتاح السیسی در مصر، خلیفه حفتر در لیبی ایجاد کرد؛ کسانی که همگی آنها نظر نامساعدی درباره انتخابات آزاد دارند، شبیه به فرعون‌ها زندگی می‌کنند و برای خانواده‌ها و پسرانشان دودمان درست می‌کنند».

نویسنده این یادداشت سپس به مواضع «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی پرداخته و به تحلیل مواضع و مداخلات منطقه‌ای او پرداخت.

در یادداشت آمده است: «این مرد، یک نابغه سازمان‌دهنده کودتاها در مصر است، او به بازیگری مهم در جنگ داخلی لیبی تبدیل شده است، او در حال اعمال نفوذ برای فعال شدن بنادر کشورش در شاخ آفریقا است و او سعودی ها را به جنگ در یمن سوق داد تا از پسر علی عبدالله صالح رئیس جمهور فقید یمن حمایت کند و بعدا استراتژی خودش را به تقویت جدایی طلبان در جنوب (یمن) تغییر داد، او نقشی فعال در اعمال محاصره علیه قطر همسایه اش ایفا کرد».

نویسنده و تحلیلگر انگلیسی ادامه داد: «هیچ کیکی در (منطقه) نیست که محمد بن زاید ولی عهد ابوظبی در آن دستی نبرده باشد. او به ندرت سخنرانی می‌کند یا مصاحبه انجام می‌دهد».

دیوید هرست در ادامه مطلب خود، محمد بن زاید و امارات عربی متحده را «شریک نوپای اسرائیل» خواند و نوشت: «امارات با قیاس دامنه بُرد نظامی خودش با اسرائیل، در حال کنار زدن متحدان سعودی و ارتش مصر است اما این دارای اهمیت کمی است چرا که محمد بن زاید می‌خواهد کشور کوچکش را به یک اسرائیل دیگر تبدیل کند».

وی ادامه داد: «هر دو کشور (امارات و اسرائیل) دارای اندازه و جمعیت کوچکی هستند. هر دو دارای جوامعی به شدت نظامی‌شده هستند. "ارتش شهروندی" اسرائیل به خوبی شناخته شده است اما درباره طرح خدمت سربازی که محمد بن زاید در سال ۲۰۱۴ برای مردان اماراتی پیشنهاد کرد و در سال ۲۰۱۸ مدت سربازی از ۱۲ ماه به ۱۶ ماه افزایش یافت، شناخت کمتری وجود دارد».

از نظر سردبیر میدل ایست آی، «اسلام گرایی، ترکیه و ایران»، دشمنان مشترک امارات و رژیم صهیونیستی هستند.

هرست افزود: «آنها (امارات و رژیم صهیونیستی) برای کنترل کردن منطقه یک استراتژی مشترک دارند و ترکیه و ایران، دو تا از بزرگترین چالش‌های منطقه‌ای اماراتی‌ها و اسرائیلی‌ها هستند».

به باور وی، امارات در تقابل مستقیم با ترکیه، از اعضای «سازمان فتح‌الله گولن» برای انجام کودتای نافرجام سال ۲۰۱۶ کمک مالی کردند و در ادلب سوریه هم علیه نیروهای ترکیه اقداماتی از قبیل کمک مالی به گروه‌های مخالف ترکیه انجام دادند. در تحولات لیبی هم امارات در جبهه مقابل با ترکیه قرار گرفته است.

این تحلیلگر ارشد انگلیسی به ولی‌عهد ابوظبی درباره تبعات پروژه‌هایش برای همکاری با رژیم صهیونیستی هشدار داد و نوشت: «تاریخ برای پروژه محمد بن زاید از آینده بدی خبر می‌دهد. هر کشور عربی که با اسرائیل همکاری کرده است یا اسرائیل را به رسمیت شناخته است، امروزه ضعیف‌‍تر و دچار تفرقه بیشتری است. این موضوع برای مصر و اردن صادق است. دیپلمات‌های هر دو کشور که زمانی فکر می‌کردند دیپلمات‌هایی پیشرو هستند، اکنون درباره اینکه چنین کاری (به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی) را به نام صلح انجام دادند، ابراز تاسف می‌کنند».

هرست درباره آینده روابط و ائتلاف بین رژیم صهیونیستی و امارات   تصریح کرد: «واقعیت این است که روابط از روی تفریح و هوسرانی اسرائیل و امارات، محکوم به فناست».

وی در توضیح چرایی فناپذیری این روابط و ائتلاف نوشت: «خیابان‌های (کشورهای) عربی، به طرزی آشتی ناپذیر با به رسمیت شناختن اسرائیل تا قبل از پیدا شدن راهکار برای فلسطینیان مخالف است؛ راهکاری که شامل اراضی آنها و حق بازگشت به آوارگان باشد».

در ادامه یادداشت آمده است: «پروژه محمد بن زاید- اسرائیل، سمی برای منطقه است و اینطور نیست که اسرائیل با همسایگانش به تفاهم برسد بلکه از آنها (کشورهای عربی همسایه فلسطین اشغالی) احمق‌ می‌سازد».

سردبیر «میدل ایست آی» و نویسنده ارشد سابق بخش خارجی روزنامه گاردین یادداشت خود را اینطور پایان می‌دهد: «ماموریت محمد بن زاید یک ماموریت غیرممکن است و هر چه زودتر متحدان عربی او این موضوع را درک کنند، آنها می‌توانند زودتر از وقوع یک دهه دوم و جدید از جنگ منطقه‌ای جلوگیری کنند».

311311

کد خبر 1409003

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمد بن زاید رژیم صهیونیستی اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۱۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «گردانِ آزار» رژیم صهیونیستی چه می‌دانیم؟

امریکا به تازگی اعلام کرده یکی از گردان‌های ارتش رژیم اسرائیل به نام «نتزاه یهودا» را به دلیل نقض حقوق‌ بشر تحریم خواهد کرد؛ مأموریت و تفاوت این گردان رژیم صهیونیستی با بقیه نیروهای نظامی‌اش چیست؟

به گزارش مشرق، «نتزاه یهودا» نود و هفتمین یگان از ارتش رژیم اسرائیل است که نیروهای مذهبی حریدی یا افراطی در آن خدمت می‌کنند. هرچند اکثریت چشمگیر یهودیان حریدی برای ادامه درس مذهبی در کالج‌های علوم دینی از خدمت در ارتش اسرائیل معافیت می‌گیرند، اما این یگان وابسته به نیروی زمینی از سال ۱۹۹۹ میلادی (۲۵ سال پیش) امکان پیوستن حریدی‌های علاقمند به سربازی را برای پیوستن به ارتش فراهم کرده است.

رژیم صهیونیستی به دلیل کمبود سرباز در ارتش با پیوستن افراطی‌ها به نیروی نظامی موافقت کرد و به این گردان اجازه داد تا اعمال مذهبی خود را به جا بیاورند. این گردان «تنها واحد تک‌جنسیتی در ارتش اسرائیل» است و در آن نه تنها زنان حضور ندارند، بلکه تعامل این نیروها با زنان سرباز دیگر نیز محدود شده است.

گردان آزاردهنده

گزارش‌هایی در خصوص ارتکاب خشونت‌های منتسب به نیروهای این یگان، از حدود پنج سال پیش در رسانه‌های اسرائیلی بازتاب یافت. این در حالی بود که تا پیش از آن، برپایی و فعالیت این گردان مورد استقبال قرار گرفته و به خاطر تشویق حریدی‌ها به خدمت در ارتش، جوایز ملی رژیم صهیونیستی را نیز دریافت کرده بودند.

اما زمانی که دو سال پیش جسد یک شهروند ۷۸ساله فلسطینی- آمریکایی در شهر جلجیلیه پیدا شد که دستانش بسته و پارچه‌ای در دهانش فرو رفته و در سرما جان خود را از دست داده بود، حساسیت به این گردان افزایش یافت.

این پرونده به دلیل تابعیت دوگانه عمر اسد توجه وزارت خارجه ایالات متحده را به خود جلب کرد. ارتش رژیم صهیونیستی در آن مقطع زمانی گفت که سربازان به دلیل امتناع اسد از همکاری، موقتاً دهانش را با یک نوار پارچه‌ای و دستانش را با بست‌ کمربندی بسته بوده‌اند.

فرمانده گردان «نتزا یهودا» به دلیل این واقعه توبیخ شد و دو افسر از کار برکنار شدند، اما دادستان‌های نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که هیچ ارتباطی بین اشتباهات سربازان و مرگ عمر اسد وجود ندارد.

به گزارش «یورونیوز» علاوه بر پرونده مرگ عمر اسد، چندین رویداد دیگر نیز نام گردان «نتزا یهودا» را به میان آورده است. در برخی از این رویدادها، که برایشان مدارک ویدئویی نیز موجود است، سربازان «نتزاه یهودا» به سوء‌استفاده از زندانیان فلسطینی متهم شده‌اند. این گردان عمدتاً در کرانه باختری رود اردن فعالیت می‌کرد، اما در اواخر سال ۲۰۲۲ و پس از انتقاد ایالات متحده از این منطقه خارج شد و اکنون در غزه مشغول به فعالیت است.

تحریم آمریکا، تهدید رژیم اسرائیل

«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا، جمعه گذشته گفت درباره اتهاماتی مبنی بر نقض قوانین حقوق بشری ایالات متحده توسط اسرائیل «تصمیماتی» را اتخاذ کرده و احتمالا «خیلی زود» اعلامیه‌ای در این خصوص منتشر خواهد شد. این قوانین که به نام «لیهی» شناخته می‌شوند و توسط سناتور پاتریک لیهی در اواخر دهه ۹۰ میلادی تدوین شده‌اند، ارائه کمک نظامی به افراد یا واحدهای نیروی امنیتی را که مرتکب نقض فاحش حقوق بشر شده‌اند، ممنوع می‌کند. اگر این تحریم‌ها وضع شوند، اعضای این گردان اجازه دریافت کمک‌های آموزشی و تجهیزات آمریکایی را نخواهند داشت.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش احتمال تحریم این یگان را «اوج پوچی و بی‌اخلاقی» خواند و گفت دولتش در برابر این اقدامات مقابله خواهد کرد. «بنی گانتس»، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نیز در تماس تلفنی با آنتونی بلینکن از او خواست امریکا در تصمیم پیش‌رو تجدید نظر کند.

منبع: نور نیوز

دیگر خبرها

  • امریکا : به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • سالیوان: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند!
  • حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات ایران
  • به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • سازمان ملل هماهنگی با اسرائیل برای تخلیه رفح را رد کرد
  • از «گردانِ آزار» رژیم صهیونیستی چه می‌دانیم؟
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت/ تبدیل شدن نوار مرزی شمال اسرائیل به شهر ارواح+ فیلم
  • اسرائیل بعد از ۲۰۰ روز جنگ به هیچ چیز نرسید
  • رسانه صهیونیستی: اسرائیل بعد از ۲۰۰ روز جنگ به هیچ چیز نرسید
  • اسرائیل؛ اسم رمز سکوت تاریخی اعراب!