Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@15:28:48 GMT

تصویر غیرواقعی ایران بزرگترین چالش گردشگری

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۱۹۷۱

تصویر غیرواقعی ایران بزرگترین چالش گردشگری

معاون وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار رایزن جدید ایران در سوئد گفت: بزرگترین چالش در حوزه گردشگری خارجی نداشتن تصویر واقعی از ایران و اعتمادسازی نکردن درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای عبور از بحران کرونا است.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ولی تیموری در دیدار با سیدضیاء هاشمی رایزن جدید فرهنگی ایران در کشور سوئد و محمدعلی کیانی مدیرکل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور گفت: این نشست با هدف اجرایی شدن تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت گردشگری و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به دلیل اشتراک در مأموریت‌ها تشکیل شده است تا با هم راستا کردن ظرفیت‌ها، چشم‌انداز و اهداف موجود گامی عملیاتی برای ایجاد تصویر مثبت از ایران برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: هدف‌گذاری مشترک وزارت گردشگری و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به منظور کاهش «ایران‌هراسی» و انعکاس ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و نمایش چهره واقعی کشور در تحقق سفری ایمن می‌تواند گامی مهم به شمار آید.

تیموری ادامه داد: طبق پژوهش‌های میدانی صورت گرفته دیدگاه گردشگران ورودی به کشور قبل و بعد از ورود بسیار متفاوت است و با وجود اینکه اغلب با دید منفی ایران را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب می‌کنند اما هنگام خروج آنچه از جامعه واقعی ایران درک کرده‌اند را کاملاً مغایر با تبلیغات منفی ناشی از ایران هراسی اعلام می‌کنند.

معاون گردشگری با بیان اینکه تعامل هر دو بخش می‌تواند در پایش و شناخت دقیق بازارهای هدف گردشگری خارجی کشور بسیار مؤثر باشد، تاکید کرد: ورود به لایه‌های اجتماعی کشوری که قصد ورود گردشگر از آن را داریم می‌تواند با کمک رایزنان فرهنگی مقیم به راحتی انجام شود و افزایش اطلاعات دقیق از بخش‌های مختلف مرتبط قطعاً در اثرگذاری روش‌های بازاریابی و دریافت نتیجه دلخواه مؤثر خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه همکاری متقابل و بهره‌مندی از ظرفیت‌های متعدد ۸۵ نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ۸۵ کشور از برنامه‌های این وزارت است، گفت: طبق آخرین آمار سازمان جهانی گردشگری متوسط هزینه‌کرد گردشگران ورودی به کشورهای منطقه جنوب آسیا که ایران نیز در آن قرار دارد، ۱۳۷۵ دلار است. از این رو با در نظر گرفتن نتایج اقتصادی ورود گردشگران خارجی در کنار سایر منافع ملی که هر گردشگر سفیر فرهنگی به شمار می‌آید و سبب تبلیغ غیر مستقیم از امنیت، صلح و آرامش موجود در کشور خواهد شد، قطعاً سبب انگیزه مضاعف مشترک خواهد شد.

تیموری ادامه داد: ایران در سال ۱۳۹۷ با ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر گردشگری ورودی و ۵۲ درصد رشد و در سال ۱۳۹۸ با وجود بحران‌های سه ماهه پایانی سال، با ۸ میلیون و ۶۶۰ هزار نفر با ۱۱ درصد رشد مواجه بوده است که این مسیر رو به جلو که متأسفانه به دلیل بحران کرونا با چالش مواجه شد، نشان از موفقیت در بازار شناسی و بازاریابی در کشورهای همسایه دارد و طبق اعلام سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) با دومین رشد سریع جهانی همراه بوده است.

معاون گردشگری، تمرکز بر بازاریابی دیجیتال و تهیه بسته‌های تبلیغاتی مرتبط و محتواهای مجازی را با هدف ایجاد اعتمادسازی و انعکاس نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تأسیسات گردشگری و در نهایت تحقق سفری ایمن در ایام بحران کرونا را بسیار مؤثر خواند.

وی همچنین با تشریح ظرفیت‌های برند گردشگری ایران برای رایزن جدید فرهنگی سوئد، اظهار کرد: طبق پژوهش انجام شده برای دستیابی به برند گردشگری ایران، آنچه برای گردشگران خارجی ورودی به کشور بیش از هر چیز دارای اهمیت است، حس عمیق مهمان‌نوازی و مهربانی ایرانیان است و آنچه که بسیار تشنه دانستن آن هستند آگاهی و شناخت هر چه بیشتر از دنیای معاصر ایران، شرایط حال حاضر و دستاورهای موجود در عرصه‌های مختلف است. از این رو تلاش مشترک هر دو بخش می‌تواند دستیابی به نتیجه‌ای قابل انتظار را در صنعت گردشگری کشور سبب شود.

تیموری، سوئد را کشور مهم حوزه اسکاندیناوی خواند و افزود: این کشور با حدود ۱۰ میلیون نفر جمعیت، دارای گردشگران ورودی بیش از ۷ میلیون نفر است و ظرفیت‌های گردشگری متعددی برای همکاری به ویژه در زمینه آموزش گردشگری و نیز برگزاری هفته‌های فرهنگی مشترک به منظور شناخت بیشتر متقابل دارد.

کد خبر 433128

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ولی تیموری گردشگری سوئد وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ایران ايران هراسي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۱۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های ویژه کرمانشاه در بحث گردشگری بافت تاریخی و خوراک

سیدمصطفی فاطمی، مدیرکل دفتر بازاریابی گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی در نشست با استاندار کرمانشاه از آمادگی وزارت میراث فرهنگی برای کمک به تدوین برش استانی سند توسعه گردشگری کشور در کرمانشاه خبرداد و گفت : می‌توانیم با همکاری استان این سند را در کوتاهترین زمان تدوین کنیم. 

وی در خصوص روستا‌های معرفی شده برای ثبت جهانی، گفت: روستای هجیج پاوه به لحاظ زیرساختی با مشکلاتی مواجه است، بگونه‌ای که در هر پیک سفر قفل می‌شود. 

مدیرکل دفتر بازاریابی گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی با بیان اینکه امتیاز روستای هجیج بالاست و می‌تواند در سال آینده کاندیدای ثبت جهانی شود، تصریح کرد: باید استان با برنامه این پروژه را به عنوان پروژه ملی پیش ببرد. 

وی ضعف در انعکاس و معرفی را یکی از مشکلات گردشگری استان دانست و گفت: کرمانشاه در غرب کشور بیشتر از همه آسیب دیده و باید با استفاده از ظرفیت وجود آثار جهانی متعدد، خوراک و... با معرفی محور‌های جدید اقدامات اساسی انجام شود. 

وی با بیان اینکه متاسفانه آژانس‌های کرمانشاه کم کار هستند، افزود: آمادگی برگزاری نشست در تهران با دفاتر گردشگری تهران و مجموعه مدیریت گردشگری و دفاتر کرمانشاه هستیم که نیاز است دفاتر استان برای داشتن دستاورد مناسب از این نشست بسته‌های متعددی برای ارائه داشته باشند. 

برگزاری رویداد‌های بین‌المللی، تمرکز بر روی پروژه‌های پیشران و استفاده از ظرفیت‌های خوب استان در گردشگری روستایی از دیگر مواردی بود که مورد تاکید قرار گرفت.

فاطمی راه‌اندازی محور گردشگری شهری در کرمانشاه را یک ظرفیت خاص عنوان کرد و گفت: بافت تاریخی کرمانشاه آنچنان ظرفیت‌های ارزشمندی دارد که می‌تواند یک محور گردشگری شهری بی‌نظیر در غرب کشور باشد. 

مدیرکل دفتر بازاریابی گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی گفت: در محور خوراک کرمانشاه یکی از استان‌هایی است که می‌تواند فرهنگ خوراک را معرفی کند و راه‌اندازی محور خوراک یک نیاز اساسی است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • نابودی بزرگترین دشت لاله‌های واژگون کشور، خیلی دور، خیلی نزدیک
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • فرد تذکردهنده به کودک شعرخوان در حافظیه، توبیخ شد
  • توبیخ نیروی خاطی در حافظیه شیراز
  • ماجرای یک توبیخ در حافظیه شیراز
  • ماجرای تذکر یکی از نیرو‌های حافظیه به یک کودک
  • ماجرای تذکر یکی از نیرو‌های مراقبتی مجموعه حافظیه به شعرخوانی کودکی بر سر آرامگاه حافظ
  • تدوین برنامه بازاریابی و تبلیغات گردشگران خارجی در قزوین
  • نیروی خاطی در مجموعه فرهنگی، تاریخی حافظیه توبیخ شد
  • ظرفیت های ویژه کرمانشاه در بحث گردشگری بافت تاریخی و خوراک