Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بیمارستان الوار گرمسیری اندیمشک تا پایان شهریور ماه افتتاح خواهد شد.

به گزارش خبرنگار برنا از اندیمشک، غلامرضا ساری زاده ظهر امروز، شنبه ۲۱ تیرماه در نشست بررسی مشکلات بیمارستان الوار گرمسیری اندیمشک اظهار کرد: اندیمشک در حوزه زیرساخت‌های بهداشت و درمان یکی از مناطق کم تر برخوردار در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به نامهربانی های گذشته در حوزه تامین و تخصیص اعتبارات در شهرستان اندیمشک، گفت: این نامهربانی ها با توجه به پروژه‌‌های در حال اجرا تا حدی جبران می‌شود.

معاون دانشگاه جندی شاپور اهواز افزود: یکی از فاکتور های مهم توسعه ضرورت توجه به بهداشت و درمان بوده و باید برای دست‌یابی به شرایط مناسب تلاش کنیم.

ساری زاده در خصوص وضعیت کرونا در استان خوزستان بیان کرد: وضعیت استان خوزستان در حوزه بیماری کرونا ویروس با توجه به تلاش‌های انجام شده در حال کنترل است.

او با تاکید بر اینکه اندیمشک با جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر، به عنوان دروازه طلایی استان خوزستان شناخته می شود، اضافه کرد: با توجه به نزدیکی پاییز و احتمال افزایش بیماران کرونایی باید تلاش‌ کرد در حوزه تجهیز و راه‌اندازی مراکز درمانی اندیمشک به عنوان اولویتی مهم اقدام کنیم.

سرپرست معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان با اشاره به پروژه های نیمه کاره بهداشت و درمان در اندیمشک، افزود:  در حال حاضر ۶ پروژه  در حال ساخت در اندیمشک داریم و در تلاشیم بیمارستان الوار گرمسیری تا پایان شهریور تجهیز و راه‌اندازی شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت اندیمشک دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برنا خوزستان کرونا ویروس بیمارستان الوار گرمسیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۲۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل قرارگاه آموزشی برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نایب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی این استان نیاز به تشکیل قرارگاه آموزشی است.

«سید ریحان ناجی‌مقدم» در جمع خبرنگاران افزود: وضعیت فضای آموزشی در شهرستان بویراحمد سیاه و کیفیت آموزشی در این شهرستان پایین است. 

وی اظهار کرد: باید مسئله آموزش دغدغه همه مسئولان شود تا از این بحران عبور کنیم.

نایب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: وقتی در یک کلاس درس ۴۵ نفر دانش‌آموز در حال درس خواندن هستند، معلم وقتی که به وضعیت تحصیلی همه این دانش‌آموزان رسیدگی کند، با مشکل مواجه می‌شود.

ناجی مقدم تصریح کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۷۵ پروژه و فضای آموزشی خیرساز در استان کهگیلویه و بویراحمد با متراژ یک هزار و ۵۱۲ متر در استان اجرا شد.

وی ادامه داد: از این تعداد پروژه، ۳۸ پروژه در شهرستان بویراحمد،۳۶ پروژه در شهرستان کهگیلویه، ۲۸ پروژه در شهرستان مارگون، ۲۰ پروژه در شهرستان باشت، ۱۹ پروژه در شهرستان گچساران، ۱۱ پروژه در شهرستان بهمئی، ۱۰ پروژه در شهرستان چرام، ۱۰ پروژه در شهرستان دنا و سه پروژه در شهرستان لنده احداث و به بهره‌برداری رسید.

نائب رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در جشنواره آبان ماه ۱۴۰۲ بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تعهد خیرین بوده که ۷۷ میلیارد تومان این میزان تحقق پیدا کرده است.

ناجی مقدم تاکید کرد: در همین چند روز گذشته نیز پروژه‌های خیری در شهرستان‌های کهگیلویه و باشت کلنگ‌زنی شده است.

وی با بیان اینکه تا مهرماه آینده همه این پروژه‌ها به اتمام می‌رسند، اظهار کرد: برای برون رفت از وضعیت نامطلوب فضای آموزشی استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در شهرستان بویراحمد باید به شکل کار تیمی و گروهی اقدام کنیم.

نائب رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه برخلاف استان‌های دیگر مجمع خیرین مدرسه ساز استان هیچ جایگاهی در شورای آموزش و پرورش استان ندارد، گفت: برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز به همدلی، کار و تلاش است که باید در همین راستا قرارگاه آموزشی در استان کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شود.

ناجی مقدم افزود: استاندار کهگیلویه و بویراحمد را فردی دغدغه‌مند می‌دانم؛ اما تاکنون نتوانسته‌ ایم وی را برای بحث مسائل آموزشی ببینیم و ملاقات کنیم.

وی با بیان اینکه ۴۲۲ مدرسه استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز به بهسازی دارند و ۱۰۷ مدرسه باید در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد ساخته و احداث شود تا وضعیت فضای آموزشی استان به شرایط مناسب برسد، تصریح کرد: تا همه از جمله نماینده ولی فقیه در استان، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان، استاندار، نخبگان و افراد دارای تمکن مالی و سایر مدیران و مسئولان استان زیر یک بیرق آموزشی قرار نگیریم و قرارگاه آموزشی تشکیل نشود، نمی‌توانیم مشکلات فضای آموزشی استان را برطرف کنیم.

نائب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: فضای آموزشی شهرستان بویراحمد در وضعیت سیاه قرار دارد و کیفیت آموزشی در این شهرستان پایین است که باید مسئله آموزش دغدغه همه مسئولان باشد تا از این بحران عبور کنیم. 

ناجی‌مقدم با اشاره به اینکه سه هزار و ۱۹۰ فضای آموزشی در سطح استان داریم، تصریح کرد: ۱۸۳هزار و ۳۸۲ نفر دانش آموز در سطح استان کهگیلویه‌ و بویراحمد وجود دارد که فضاهای آموزشی جوابگوی آنها نیست. 

وی ادامه داد: ۷۱۷ مدرسه در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد حیاط ندارند که این شرایط روحی و نشاط دانش‌آموزان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، نایب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز کهگیلویه و بویراحمد گفت: هشت هزار میلیارد تومان مجمع خیرین مدرسه‌ساز در سطح کشور هزینه ساخت فضای آموزشی و مدارس کرده است که از این مبلغ تنها ۶۰ میلیارد تومان سهم استان کهگیلویه و بویراحمد شد؛ درحالی‌ که این استان رتبه اول ناایمنی مدارس را در کشور دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیستم بهداشتی نوار غزه در آستانه فروپاشی است / تنها ۱۰ بیمارستان به طور جزئی فعال هستند
  • سیستم بهداشتی نوار غزه در آستانه فروپاشی است / تنها ۱۰ بیمارستان غزه به طور جزئی فعال هستند
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه بازرسی بهداشتی در نوروز در خراسان رضوی
  • ضرورت ساخت همراه‌سرا در نزدیکی بیمارستان‌های پایتخت
  • ضرورت افزایش تجهیزات و توانمندی ها در حوزه مخاطرات استان تهران
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزشی برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کهگیلویه و بویراحمد
  • سالن ورزشی شهدای شهر فردوسیه پس از گذشت یک دهه به بهره برداری رسید
  • ۱۱ هزار متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند
  • فعال کردن کارگاه‌های راکد برای حفظ اشتغال مورد توجه باشد
  • ساده‌زیستی در میان دانش‌آموزان استان قزوین ترویج شود