Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخلاقی از ثبت نام ۶ هزار و ۶۰ نفر متقاضی دریافت مقرره بیمه‌بیکاری در استان سمنان با شیوع کرونا در سامانه خبر دادوگفت: از این تعداد چهار هزار و ۲۰ نفر واجد شرایط در اسفند و فروردین پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «محمد اخلاقی» در نشست با خبرنگاران به افزایش پرونده‌های مستمری‌بگیران استان سمنان  در سال گذشته نسبت به سال ۹۷ اشاره داشت وگفت: تعداد پرونده‌های مستمری‌بگیران استان در سال گذشته ۳۹ هزار و ۲۱ پرونده  اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان سمنان تعداد مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی در این استان را  ۴۷ هزار و ۶۳۳ نفر ذکر کردو افزود: ۱۶۵ هزار و ۳۳ نفر در استان سمنان بیمه‌شده تأمین اجتماعی محسوب می‌شوند و از خدمات مراکز تحت پوشش این سازمان بهره می‌برند.

 

وی با اشاره به کرونا و افزایش مستمری بگیران اظهارداشت: تأمین اجتماعی سامانه‌ای برای کسانی که تحت پوشش بیمه این سازمان هستند اما از بابت کرونا دچار مشکل شده‌اند طراحی کرده که شش هزار نفر در سطح استان برای دریافت مقرری بیمه‌بیکاری در این سامانه ثبت نام کرده‌اند.

 

اخلاقی با بیان اینکه در ماه‌های اوج شیوع کرونا یعنی اسفندماه ۹۸ و فروردین‌ماه ۹۹ تأمین اجتماعی استان سمنان توانست به چهار هزار و ۲۰ نفر از افراد واجد شرایط مستمری بیمه بیکاری تأمین اجتماعی پرداخت کند، ابراز کرد: بررسی پرونده دیگر متقاضیان هم ادامه دارد.

 

مدیرکل تأمین اجتماعی استان سمنان با تأکید بر اینکه اگر طلب تأمین اجتماعی از دستگاه‌های دولتی و اجرایی و بیمه گران و… پرداخت شود قطعاً می‌توانیم خدمات بهتری را به جامعه تأمین اجتماعی استان ارائه کنیم ادامه داد: فقط بنگاه‌های اقتصادی استان ۲۲۰ میلیارد تومان به صورت قطعی و برآوردی به تأمین اجتماعی بدهکار هستند که این طلب تا بازه زمانی پایان شهریور ۹۸ محسوب می‌شود و محاسبه شش ماه دوم همچنان در حال انجام است.

 

وی گفت: ۱۶۵ میلیارد تومان از این میزان طلب تأمین اجتماعی از بنگاه‌های اقتصادی بدهی قطعی و در شش ماهه اول سال ۹۸ ایجاد شده است که پرداخت آن قطعاً می‌تواند وضعیت اعتباری تأمین اجتماعی را در سراسر استان بهبود ببخشد و این شرایط به معنای ارتقای کیفی و کمی خدمات به مردم است.

 

اخلاقی با بیان اینکه  در استان سمنان بالغ بر ۷۲ درصد بیمه شده تامین اجتماعی وجود دارد که از متوسط کشوری بالاتر است  اضافه کرد: بیمه نامه زنان مجرد و متاهل و خانه دار بیمه مناسبی است که بانوان می‌توانند در خصوص انجام این بیمه اقدام کنند.

 

مدیرکل تأمین اجتماعی استان سمنان از حذف استحقاق درمان از دفترچه های تامین اجتماعی از ابتدا خرداد امسال خبر داد و گفت: اگر این دفترچه ها به مراکز درمانی دانشگاهی و یا غیر دانشگاهی برای  انجام امور درمانی ارجاع داده شود ، تاریخ آنها از طریق سایت های medical.tamin.ir و darman.tamin.ir و کد دستوری #1420*4* بررسی می شود و اگر شرایط استفاده از دفترچه وجود داشته باشد مورد استفاده قرار می گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه از ۱۹ تا۲۵ تیرماه هفته تامین اجتماعی نامگذاری شده است اظهارداشت: امسال باتوجه به شیوع کرونا برنامه‌های جمعی کمتری برگزار می‌شود.

 

اکرم دیدار با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، استاندار، نماینده ولی فقیه در استان و ارائه گزارش عملکرد از برنامه‌ها ی این هفته  اعلام کرد.

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: افزایش مستمری بگیران تأمین اجتماعی استان اجتماعی استان سمنان تامین اجتماعی بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید مجید پوراحمدی برخورداری از بیمه پایه تأمین اجتماعی را یکی از مهمترین خواسته‌های اهالی فرهنگ و هنر عنوان کرد و افزود: صندوق اعتباری هنر طی این سال‌ها با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود نسبت به ارائه خدمات بیمه تأمین اجتماعی به واجدین شرایط در سراسر کشور اقدام نموده است.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر بیش از ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از سوی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند که بیشترین تعداد بیمه شدگان به ترتیب به رشته‌های موسیقی، تجسمی، نمایشی و قرآن و عترت مربوط می‌شود.

پوراحمدی در خصوص نسبت سنی جمعیت تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر اظهار داشت: ۶۸ درصد بیمه شدگان کمتر از ۴۴ سال و ۳۱ درصد بین ۴۵ تا ۶۴ سال قراردارند. کمتر از یک درصد بیمه شدگان بالای ۶۴ سال هستند. همچنین ۶۲ درصد بیمه شدگان مرد و ۳۸ درصد زن هستند.

وی در ادامه افزود: قریب به ۷ هزار نفر از اعضای صندوق در سال ۱۴۰۲ به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند و تعداد بیمه شدگان صندوق با رشد ۱۲ درصدی به ۶۱ هزار نفر رسید.

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به تخصیص یارانه به خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با تخصیص یارانه و تسهیل فرایند، تمامی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه که فاقد بیمه هستند بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شوند.

وی در ادامه افزود: بر این اساس صندوق بطور میانگین ۶۰ درصد از حق بیمه تأمین اجتماعی سهم اعضا را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کند که در سال ۱۴۰۳ ماهیانه ۷۱۷ هزار تومان به ازای هر بیمه شده به عنوان سهم پرداختی صندوق هنر به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود.

وی در ادامه افزود: پیش بینی می‌شود سهم پرداختی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی برای اعضای بیمه شده در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان باشد.
پوراحمدی با اشاره به نرخ‌های بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر گفت: بیمه اعضای صندوق هنر ذیل بیمه‌ی حرف و مشاغل آزاد سازمان تأمین اجتماعی تعریف می‌شود و بیمه شدگان براساس نیاز و به اختیار خود یکی از نرخ های۱۴ یا ۱۸درصدی را انتخاب می‌کنند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگر سخنان خود به سهم پرداختی بیمه شدگان اشاره کرد و اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ مبلغ ماهیانه حق بیمه تامین اجتماعی (سهم فرد) در نرخ ۱۴ درصد ۲۸۶ هزار و ۶۴۷ تومان و ۱۸ درصد ۵۷۳ هزار و ۲۹۵ تومان از سوی سازمان تأمین اجتماعی در ماه‌های ۳۰ روزه تعیین شده است.

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر در خصوص شرایط سنی برخورداری از خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق اعتباری هنر گفت: شرایط سنی متقاضیان این بیمه برای درخواست و عقد قرارداد حداقل ۱۸ و حداکثر ۵۰ سال است. افراد بالای ۵۰ سال سن باید دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به میزان برابر مدت مازاد حداکثر سنی باشند.

به گفته وی افرادی که حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند از اعمال شرط سنی معاف هستند. مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه سخنان خود با اشاره به تسریع در معرفی متقاضیان به سازمان تأمین اجتماعی گفت: پیش از این معرفی افراد به صورت شش ماهه و سه ماهه انجام می‌گرفت. طی پیگیری و توافق با سازمان تأمین اجتماعی جهت کاهش مدت زمان انتظار برای برقراری بیمه، هم اکنون معرفی افراد در کمترین زمان ممکن یعنی به صورت ماهانه انجام می‌شود.

پوراحمدی در پایان با اشاره به اضافه شدن بیمه توافقی ۲۷ درصد به سایر نرخ‌های مصوب، گفت: براساس توافق بعمل آمده، مقرر شد با مهیا شدن زیر ساخت‌های فنی سازمان تأمین اجتماعی بزودی این نرخ در دسترس اعضای واجد شرایط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • سن بازنشستگی به ۴۰ رسید + شرایط
  • متوسط سن بازنشستگی به ۴۰ سال رسیده است
  • متوسط سن بازنشستگی به چند سال رسید؟
  • متوسط سن بازنشستگی به چند سال رسیده است؟
  • متوسط سن بازنشستگی به ۴۰ سال رسید
  • بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی
  • ارائه ۹هزار خدمت درمان سرپائی به بیمه شدگان تامین اجتماعی سمنان