Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-24@04:18:25 GMT

جان باختن ۳ کودک در تربت‌جام بر اثر کرونا

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۵۳۷۱

خرداد: رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام گفت: در پیک دوم شیوع ویروس کرونا سه کودک به دلیل ابتلا به این بیماری در بیمارستان این شهرستان جان خود را از دست دادند.
به گزارش خرداد ،محمد افکار در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه شهرستان‌های تربت‌جام و صالح‌آباد در وضعیت قرمز قرار دارند، اظهار کرد: هم‌زمان با شیوع پیک دوم بیماری کرونا در شهرستان آمار مبتلایان به این بیماری افزایش چشمگیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: چون تربت‌جام به عنوان مرکز معین معرفی شده به همین دلیل تعدادی از بیماران شهرستان‌های صالح‌آباد، تایباد و باخرز هم در بیمارستان سجادیه این شهرستان پذیرش می‌شوند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام اظهار کرد: اگر چه در پیک اول و ابتدای شیوع این بیماری ۱۶ نفر جان خود را از دست دادند اما این آمار در پیک دوم به ۴۴ نفر افزایش یافت، در پیک دوم بیماری تا کنون به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی ۴۴ نفر از جمله سه کودک ۵ روزه، ۵۹ روزه و ۳ ساله که یکی از شهرستان باخرز بوده، فوت کرده‌اند.
وی بیان کرد: به علت رعایت نکردن اصول بهداشت فردی و عمومی، نه تنها تعداد مبتلایان به این بیماری افزایش یافته بلکه از ابتدای شیوع ویروس تا کنون ۶۰ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را در این منطقه از دست داده‌اند.
افکار عنوان کرد: تا کنون ۸۴۱ مورد مثبت در منطقه جام داشته‌ایم که از این تعداد ۴۰۱ نفر زن و ۴۴۰ نفر مرد هستند، همچنین از ۸۴۱ مورد مثبت ۷۶۷ نفر مربوط به شهرستان‌های تربت‌جام و صالح‌آباد و باقی مبتلایان از باخرز و تایباد هستند، فقط بستری بیماران در بیمارستان سجادیه تربت‎جام انجام می‏‌شود اما قرنطینه خانگی و درمان سرپایی در شهرهای خودشان صورت می‌گیرد.
وی یادآور شد؛ از ۷۶۷ نفر مبتلا به بیماری کرونا در شهرستان‌های تربت‌جام و صالح‌آباد ۲۲۶ نفر روستایی و باقی شهری هستند، اکنون در تربت‎جام ۵۰۶ نفر در قرنطینه خانگی هستند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در منزل استراحت می‌کنند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام ادامه داد: با وجود اینکه در بیمارستان سجادیه تربت‎جام ۶۰ تخت برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا پیش‎بینی شده اما با کمبود فضا مواجه شده‌ایم که بخش داخلی هم تخلیه و برای بستری بیماران ویروس کووید۱۹ اختصاص یافته است.
وی مطرح کرد: با وجود تمامی تدابیر اتخاذ شده اما همچنان در بیمارستان سجادیه با کمبود فضای فیزیکی، تجهیزات و نیروی انسانی مواجه هستیم، اکنون ضریب اشغال تخت‌های بخش عفونی و آی.سی.یو به بالای ۹۰ درصد و ضریب اشغال تخت‌های بخش عفونی به بیش از ۸۵ درصد رسیده است.
افکار در پایان اظهار کرد: تمامی ورودی و خروجی بیماران مبتلا به کرونا، پزشکان و پرستاران این بخش در بیمارستان سجادیه جدا شده و برای مراجعه بیماران غیر مرتبط با بیماری کرونا به بخش‌های دیگر هیچ مشکلی وجود ندارد، در صورت نیاز بیماران می‌توانند بدون هیچ‌گونه دغدغه مراجعه خود را به بیمارستان داشته باشند. برچسب ها: تربت ‌جام ، کرونا

منبع: خرداد

کلیدواژه: تربت جام کرونا بیمارستان سجادیه بیماری کرونا صالح آباد تربت جام پیک دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۵۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  همزمان با هفتۀ سلامت طرح غربال‌گری و پایش سلامت کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌همت گروه بهداشت عمومی و با همکاری دانشجویان به‌مدت دو روز در شهرک سلامت دانشگاه برپا شد.

دکتر هادی علیزاده، رئیس دانشکدۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هدف از اجرای این طرح را ارائۀ آموزش‌های لازم برای اصلاح شیوۀ زندگی سالم دانست وگفت: در راستای برگزاری هفتۀ سلامت با شعار "سلامت خانواده، مردمی‌سازی سلامت" و با توجه به این موضوع که چاقی و دیابت از مشکلات عمده و شایع در جامعه می‌باشد و رفتار‌های سلامت افراد جامعه دست‌خوش تغییرات زیادی شده است.

وی گفت: اقدامات پیشگیری کننده می‌تواند رفتار‌های نامناسب بهداشتی را در افراد تغییر دهد و سبک زندگی سالم را جایگزین سازد و بدین منظور برای ارتقاء آگاهی خانوادۀ دانشگاه، ایستگاه غربال‌گری و پایش سلامت برپا شد.

وی با تاکید بر اهمیت افزایش آگاهی دربارۀ بیماری‌های غیر واگیر هم گفت: دیابت و فشار خون از جمله بیماری‌هایی است که بدون علامت و به اصطلاح خاموش هستند، به‌طوری که گاه افراد دارای دیابت و یا فشار خون بالا هستند، اما هیچ علامتی را تجربه نمی‌کنند و افراد معمولا پس از بررسی‌های معمول فشار خون و آزمایش قند خون متوجه می‌شوند که به پرفشاری خون و یا دیابت مبتلا هستند؛ از این رو تشخیص و شناسایی به‌موقع در درمان این بیماری‌ها بسیار مهم است.

 

دیگر خبرها

  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه
  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی بیماری‌های کرم ابریشم ویژه نوغانداران بخش بایگ شهرستان تربت حیدریه
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • هشدار دامپزشکی تربت‌حیدریه به دامداران در خصوص مبارزه با انگل‌های خارجی
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر
  • سندروم پس از کرونا چیست؟