Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل محیط زیست استان البرز گفت: برای تجزیه هر قطعه پلاستیک ۳۰۰ تا هزار سال زمان لازم است و به‌عنوان قاتل خاموش محیط زیست از آن یاد می‌شود. - اخبار استانها -

فردین حکیمی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در کرج با بیان اینکه سالیانه 3 میلیون تن پلاستیک در ایران تولید می شود، اظهارداشت: برای تجزیه هر قطعه پلاستیک 300 تا هزار سال زمان لازم است و به‌عنوان قاتل خاموش محیط زیست از آن یاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشارکت شهردار تهران در پویش خرید بدون کیسه پلاستیکی در شهروندخانواده ایرانی روزانه تا 5 کیسه پلاستیکی وارد چرخه مصرف می‌کنند!نباید اجازه خرید گلدان‌های پلاستیکی می‌دادید!

وی افزود: هر سال در تقویم جهانی روز سوم جولای مقارن با روز جهانی بدون پلاستیک نام‌گذاری شده است، اما در ایران روز 21 تیرماه را روز بدون کیسه‌ی پلاستیکی نام‌گذاری کرده‌اند.

مدیرکل محیط زیست استان البرز با اشاره به اقدامات این سازمان، بیان کرد: یکی از اقدامات اجرای برنامه‌‌های نمادین با کمک سمن‌ها در ادوار گذشته جهت توزیع کیسه‌های پارچه‌ای در فروشگاه‌ها بود.

حکیمی با بیان اینکه اقدامات دیگر سازمان محیط زیست استان البرز سفارش کیسه‌های پارچه‌ای برای توزیع در مدارس در سال 98 بود، عنوان کرد: دوره‌های آموزشی با اولویت پسماند برای مربیان مدارس پیش دبستانی استان برگزار شد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با سازمان‌های زیرنظر شهرداری، تصریح کرد: ده‌ها برنامه نمادین در مناسبت‌های محیط زیستی در شهرستان‌های استان با هدف دعوت از شهروندان جهت استفاده از کیسه‌های چندبار مصرف بجای کیسه‌های پلاستیکی اجرا شد.

حکیمی خاطرنشان کرد: شبکه‌های مجازی مختلف بصورت استانی و شهرستانی با هدف آشنایی مردم با مسائل مختلف محیط زیست ایجاد شد.

انتهای پیام/ ز

R7810/P/S6,50/CT1 بیشتر بخوانید... تأثیر مخرب استفاده از ظروف پلاستیکی در دوران بارداری بر عملکرد مغز جنین تولید "سوخت موشک" با استفاده از زباله‌های پلاستیکی! چین استفاده از پلاستیک‌های یکبار مصرف را ممنوع کرد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۷۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان پیش از ظهر پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار داشت: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قراردادن قانون نیستیم بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیافتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار داشت: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

کد خبر 6088359

دیگر خبرها

  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان
  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • زباله‌های پلاستیکی نفس ایلام را بند آورده اند
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند
  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود