Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی گفت: زمان پرداخت تسهیلات کرونایی تا پایان مرداد ماه است، اما ما قصد نداریم که پرداخت تسهیلات به پایان مرداد ماه کشیده شود و تلاش می‌کنیم تا قبل از دهم مرداد این 400 میلیارد تومان را پرداخت کنیم.

حسن مونسان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص پرداخت تسهیلات کرونایی توسط بانک‌ها، اظهار کرد: سهمی که در زمینه تسهیلات کرونایی برای خراسان رضوی در نظر گرفته شده، دو هزار و 800 میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر در فاز اول کمتر از 10 روز است که 13 هزار واحد به میزان حدود 400 میلیارد تومان به بانک‌های استان معرفی شدند.

وی افزود: زمانی که در فازهای بعدی ثبت نام انجام شود، فاز به فاز به بانک معرفی می‌شوند. به این 13 هزار واحد پیامک ارسال شده تا برای تشکیل پرونده، احراز هویت و اقدامات اولیه به بانک مراجعه کنند. با توجه به اینکه تازه به بانک‌ها ابلاغ شده و بانک‌ها به تازگی کار خود را شروع کردند، هنوز اتفاق خاصی رخ نداده و بانک‌ها در شرف تشکیل پرونده، دعوت از متقاضیان و انجام کار هستند.

مونسان بیان کرد: هنوز آماری از میزان پرداختی شبکه بانکی نداریم، اما در این مدت کوتاهی که بانک‌ها کار را شروع کردند، پرداخت توسط پنج بانک در حال انجام است، افرادی که سریع پرونده تشکیل دادند، بانک‌ها با سیاست‌های تسریع‌گرایانه‌ای که داشتند کار پرداخت آنها را انجام دادند.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی با بیان اینکه زمان پرداخت تسهیلات کرونایی تا پایان مرداد ماه است، عنوان کرد: ما قصد نداریم که پرداخت تسهیلات به پایان مرداد ماه کشیده شود. یکی از مشکلات ما در حال حاضر عدم مراجعه متقاضیان است که باید اطلاع‌رسانی انجام شود. اگر متقاضیان به بانک مراجعه کنند، پرونده تشکیل دهند، ضامن‌ها و مدارک را بیاورند، تلاش می‌کنیم تا قبل از دهم مرداد این 400 میلیارد تومان را پرداخت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تسهیلات کرونایی بانک پرداخت تسهیلات کرونایی پایان مرداد ماه میلیارد تومان خراسان رضوی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد شامگاه چهارشنبه در دیدار با روسای بانک‌های عامل پرداخت تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل اظهار کرد: کمیته امداد با تجربه ۴۶ ساله در توسعه مشاغل خرد و کوچک، تلاشی جدی و موثر انجام داده تا از این محل اشتغال پایدار و درآمدزایی خانواده‌های تحت حمایت تحقق پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: کمیته امداد با استعدادیابی، مهارت آموزی و پایش اولیه سعی می‌کند تا تسهیلات اشتغال‌زایی را به مددجویان توانمند و علاقمند به حِرَف مختلف پرداخت کند تا از این محل خودکفایی تحقق پیدا کند.

حسین‌نژاد افزود: این نهاد انقلابی در یک چرخه تخصصی و کاملاً مشخص از مرحله پیش پرداخت تسهیلات تا بازپرداخت این تسهیلات را مورد رصد و پایش قرار می‌دهد و حتی به مدت ۳ تا ۵ سال نظارت بر طرح‌های اشتغال‌زایی را انجام می‌دهد تا کمترین انحراف را در این حوزه شاهد باشیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: بررسی میدانی کارشناسان کشوری و استانی از بابت طرح‌های اشتغال‌زایی سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که ۹۶ درصد پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان در محل مورد نظر هزینه شده و کمترین انحراف را در اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی شاهد هستیم.

وی با قدردانی از مدیران، کارشناسان و پرسنل بانک‌های همکار کمیته امداد در مساعدت با این نهاد انقلابی برای پرداخت سریع و روان تسهیلات تکلیفی در طول سال بیان کرد: سال گذشته از جزء ۳ و ۴ تبصره ۱۸ بالغ بر ۲۶۰ میلیارد تومان سهمیه این بانک‌ها بوده که از جزء چهار ۱۴۳ میلیارد تومان و از جزء سه نیز ۶ میلیارد تومان پرداختی تسهیلات را شاهد بودیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: در سالی که مزین به جهش تولید با مشارکت مردم است، تلاش بیشتری انجام خواهیم داد تا با مساعدت بانک‌های عامل و پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان برای هر طرح اشتغال‌زایی، به گردش اقتصادی و درآمدی خانواده‌ها کمک کنیم.

حسین نژاد گفت: سال گذشته در سایه این پرداختی‌ها ۲ هزار مددجو به نقطه خودکفایی رسیدند و امسال با ادامه پرداختی تبصره ۳ و ۴ از سوی بانک‌های عامل امیدواریم خودکفایی بخش دیگری از مددجویان را شاهد باشیم.

کد خبر 6081548

دیگر خبرها

  • شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات خودمالکی در خوزستان پرداخت شد
  • پرداخت ۲۸۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه
  • پرداخت بیش از ۲۸۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه
  • پرداخت بیش از ۲۸۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت بیش از ۱۹ همت ‌تسهیلات‌ مسکن ملی خودمالکی در خوزستان
  • بانک توسعه تعاون بیش از سهمیه تعیین شده تسهیلات ازدواج پرداخت کرد