Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ دکتر علی ضامن صالحی فرد در گفت و گوی بخش خبری ۲۰ صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری در تشریح لزوم استفاده از ماسک برای پیشگیری از سرایت بیماری توسط ناقلان بدون علامت بیماری کووید۱۹ در بیست و یکمین روز از تیرماه ۹۹ اظهار داشت: در صورت عدم استفاده ماسک و رعایت فاصله اجتماعی مناسب توسط مبتلایان بدون علامت به کرونا، قدرت بیماری زایی این افراد در تعامل با دیگران ۹۰ درصد می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: استفاده از ماسک ساده ترین و موثرترین و در صدر پروتکل هایی بهداشتی مقابله با بیماری کووید ۱۹ می باشد.
دکتر صالحی فرد گفت: فرد مبتلا به کرونا تا ۱۴ روز ناقل بیماری بوده و در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی با احتساب روزانه برخورد با ۱۰۰ نفر به طور میانگین و احتمال ۹۰ درصدی انتقال بیماری، طی این مدت می تواند ناقل بیماری به ۱۲۶۰ نفر دیگر باشد .
وی ادامه داد: ۲۰ درصد این افراد نیازمند مراجعه و بستری در بیمارستان می شوند و حدود ۵ درصد بیماریشان وخیم و احتمال مرگشان افزایش می یابد.
وی اظهار داشت: با توجه به افزایش تقاضا برای استفاده از ماسک و وجود محدودیت برای برخی از هم استانی ها در تهیه ماسک به علت کمبود یا عدم توان مالی، استفاده از ماسک های دست دوز و خانگی قابل شست و شو توصیه می شود.
وی، ماسک ۳لایه را بهترین نوع ماسک عنوان کرد و افزود: در صورت لزوم تهیه ماسک خانگی، از پارچه های تمیز و سالم با الیاف فشرده بهترین توصیه به مردم برای جلوگیری از سرایت بیماری کووید ۱۹ به دیگران است.
وی از افراد بعنوان سفیران سلامت خواست، در صورت برخورد به افرادی سهل انگار نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک متذکر شوند.
معاون توسعه مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان در پایان خاطر نشان کرد: در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی با ازدحام بیماران در مراکز درمانی و با توجه به محدودیت ظرفیت بیمارستان ها و توان کادر درمانی با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.

۴۶

کد خبر 1409207

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری استفاده از ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۹۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف
  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف
  • جریمه یک واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری
  • جریمه واحد تولیدی فرآورده خوراک دام و طیور در چهارمحال و بختیاری
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شش الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کنند
  • ۶ الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است