Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

تا به امروز کرونا، ویروسی با جرم نسبتا بالا بود که به محض عطسه و سرفه از فرد بیمار به زمین می‌نشست؛ اما این تفکر اشتباه جهان را به بیراهه کشاند. اگر ما شناختی از حریف خود نداشته باشیم قطعا در نبرد پیروز نمی‌شویم. تفکر ما درباره کرونا این بود که جرم نسبتا بالای این ویروس باعث می‌شود بر زمین فرود بیاید و در هوا معلق نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۴ ماه پیش پژوهشگران ژاپنی، آزمایشاتی درباره‌ی چگونگی شیوع این ویروس انجام دادند و با استفاده از دوربین‌های مخصوص دریافتند که عوامل بیمازای ویروس کرونا در هوا معلق می‌مانند. برای مثال در یک اتاق ۱۲ متری اگر هوای جریان و شرایط تسویه نداشته باشد، تنها یک فرد بیمار یا ناقل کرونا کافی است که تمام افراد آن اتاق را بیمار کند. این انتقال با سرفه و عطسه انجام نمی‌شود، بلکه توسط میکرودراپلت‌ها، با نفس عمیق و بلند صحبت کردن، اتفاق میفتد.

آیا ویروس کرونا سبک‌تر شده است که در هوا معلق می‌ماند؟

جرم این ویروس تغییر نکرده و هنوز هم نیاز است قبل از داخل شدن به خانه کف کفش‌های خود را استریل کنید. مبحث دیگری برای علت شدت شیوع این بیماری در میان است و عامل اصلی انتقال بیماری، وجود خود ویروس نیست؛ بلکه میکرودراپلت‌هایی که حاوی اطلاعات بیماری‌زا از این ویروس هستند، است. دراپلت‌ها ذراتی هستند که بعد از خارج شدن از دهان با سرفه و عطسه به زمین میافتند. میکرودراپلت‌ها به مراتب سایز کوچک‌تری نسبت به دراپلت‌ها دارند. این ذرات به راحتی بعد از خارج شدن از دهان و بینی ما، در هوا معلق هستند و حرکت می‌کنند. میکرودراپلت‌ها حامل عوامل بیماری‌زا هستند ک به بیمار شدن فرد، منجر می‌شوند. این ذرات کوچک و معلق در هوا با صدای بلند نیز قابل انتشار هستند. یعنی کسی که ناقل یا بیمار به کرونا ویروس باشد تنها با صحبت کردن و نفس‌های عمیق کشیدن موجب انتشار ویروس در محیط اطراف خود می‌شود. در این بین شما بدون متوجه شدن آن ذرات را تنفس و داخل بدن خود می‌کنید.

شیوع بالای کروناویروس به علت معلق ماندن عوامل بیماری‌زا در هوا است

سازمان بهداشت جهانی، در تاریخ ۲۰ تیر ماه، به صروت رسمی اعلام کرد که عامل اصلی شیوع بالای این بیماری معلق ماندن آن در هوا است. این اعلام رسمی با تاخیر ۴ ماهه منتشر شد و در این بین افراد بسیاری قربانی عدم اطلاعات کافی از این بیماری شدند. طبق آزمایشاتی که پژوهشگران ژاپنی انجام دادند حجم بالای شیوع این بیماری به طرز عجیبی غیر منطقی به نظرشان ‌آمد که با انجام مطالعات و آزمایشات معلوم شد، علاوه بر اینکه چندین بار در روز باید دست‌ها را بشوییم حتی اگر به جایی دست نزده باشیم، ماسک زدن را باید ده‌ها بار جدی‌تر بگیریم و در محیط‌هایی که فاصله‌ی اجتماعی رعایت نمی‌شود یا تهویه هوای مناسب ندارد، نرویم. تهویه هوا به مراتب مهم‌تر از رعایت فاصله‌ اجتماعی است؛ حتی اگر ۱.۵ متر از کسی که بیمار یا ناقل است دور باشیم، میکرودراپلیت‌ها به شما می‌رسند. تنها راهی که می‌تواند ضامن محافظت شما در مقابله با کرونا باشد، استفاده از ماسک و تهویه هوای فضاهای بسته است. باز بودن یک پنجره و در می‌تواند به حرکت میکرودراپلت‌ها و بیرون رفتن آنها کمک کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس ماسک هوا معلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۹۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • لطفا طبیعت را جارو نکنید!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در باره بیماری گیجی گوسفندان
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری سنوروزیس ،گیجی در گوسفندان
  • درگیری لفظی تحلیلگران اینترنشنال در آنتن زنده | این حرف های بد را به خودتان بزنید لطفا!
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • سندروم پس از کرونا چیست؟