Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به اینکه حمله دوم کرونا بسیار شدیدتر، خطرناک‌تر و پرسرعت‌تر است سری اول است، گفت: شرایط تهرانی بحرانی است و افرادی که به صورت روزانه به پایتخت سفر می‌کنند مراقب باشند با ویروس برنگردند.

حسین کریم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، با بیان اینکه حمله سری دوم کرونا بسیار شدیدتر، خطرناک‌تر و پرسرعت‌تر است سری اول است، گفت: این حمله با مرحله اول متفاوت است، چرا که سرعت انتقال شدید تر بوده و کودکان، نوجوانان و جوانان را نیز به شدت در گیر می‌کند، همچنین این دوره از شیوع ویروس علائم متفاوتی مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه حمله اول کرونا ویروس را با همکاری مردم و ادارت و با موفقیت پشت سر گذاشتیم، اضافه کرد:طی سه هفته گذشته بنا به تصمیماتی که در کل کشور مبنی بر راه اندازی مجدد مشاغل برای گذراندن چرخه زندگی و معشیت شهروندان گرفته شد که متاسفانه این تصور در جامعه به وجود آمد که شرایط عادی شده است و بیماری از بین رفته!

دکتر کریم با بیان اینکه همین تصور خیال موجب شیوع دوباره کرونا شد، اضافه کرد: وزارت بهداشت در تمام این مدت هشدار داده بود که شرایط هنوز عادی نیست و همه باید رعایت کنند، اما افراد رعایت نکردند و این بی توجهی مردم و مسؤولان پیک دوم شیوع کرونا را رقم زد.

وی با اشاره به اینکه ابتلای افراد جوان در البرز به بیماری کرونا به سرعت در حال رشد است، اضافه کرد: مواردی بوده است که نوجوانان و کودکان نیز به این ویروس مبتلا می‌شوند، حتی مدتی پیش یک کودک البرزی بر اثر ابتلا به کرونا ویروس جان خود را از دست داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه به ظرفیت بیمارستان‌های البرز برای پذیرش بیماران کرونایی اشاره کرد و یادآور شد: هزار تخت بیمارستانی برای این موضوع در نظر گرفته بودیم که طی سه هفته گذشته از 70 تخت درگیر به 530 تخت رسیده ایم و این آمار نگران کننده است، چرا که با ادامه روند ظرفیت‌ها به سرعت پر خواهد شد.

این مقام مسؤول اضافه کرد: در این راستای بیمارستان کوثر، بیمارستان امام حسین(ع) و بیمارستان امام علی (ع) در سه منطقه مختلف استان برای بیماران کرونایی پس از سرریز تعداد بستری‌ها در نظر گرفتیم که توسط این سه بیمارستان حدود هزار تخت  بیمارستانی دیگر به بحث کرونا تخصیص داده می‌شود.

دکتر کریم در خصوص راه اندازی بیمارستان صحرایی، یادآور شد: اگر ظرفیت‌های بیمارستانی استان البرز پر شود مجبور به استفاده از نقاهگاه‌ها و بیمارستان صحرایی هستیم اما خداروشکر به آن مرحله نرسیده ایم و امیدواریم با رعایت پروتکل‌های اجتماعی نیازی به نقاهتگاه و بیمارستان صحرایی پیدا نکنیم اما لازم است آمادگی مقابله با هرگونه بحران را داشته باشیم.

وی تصریح کرد: هشدار می دهم با ادامه این روند به مرحله سرریز خواهیم رسید، اوضاع تهران وخیم است و ما هیچ فاصله و تفاوتی را با آن ها را نداریم، افرادی که روزانه به تهران مسافرت می‌کنند پروتکل‌های اجتماعی رعایت کنندو با حفظ فاصله اجتماعی و زدن ماسک از سلامت خود مراقبت کنند.

دکتر کریم با بیان اینکه مردم استان البرز به خوبی رعایت می‌کنند و نگران هستیم بیشتر بیماری از تهران به البرز بیاید، اظهار کرد: البرز در مرض هشدار قرار گرفته و اگر مردم رعایت کنند هرگز استان قرمز نخواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در پایان با اشاره به اینکه کرونا می‌تواند یک تهدیدی باشد که به فرصت تبدیل می‌شود، بیان کرد: شاید ویروس کرونا پیامی برای آغاز روش جدیدی از زندگی ما باشد، تا بتوانیم بیشتر پیاده روی کنیم و تجملات در مراسمات شادی و عزا دوری کنیم، کرونا و این دوران می‌تواند روش جدیدی از زندگی را به ما یاد بدهد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: کودکان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز البرز حسین کریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه ۱۲۰ تن کمپوست در قم/ احداث کمربند سبز سایت پردازش پسماند شهر

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: با فعال بودن دو خط پردازش پسماند در سایت البرز قم، روزانه ۱۲۰ تن کمپوست تولید می‌شود.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بازآرایی فرایندهای مدیریت پسماند در شهر قم اظهار کرد: فرایندهای مربوط به مدیریت پسماند در قم با توجه به کیفیت خدمات از نظر اقتصادی ارزان تمام شده است و قم با مدیریت فرآیندها و بازنگری آنها و ارتقای کیفی خدمات یک مدل اقتصادی کارآمد در حوزه مدیریت پسماند را ارائه داده است.

وی افزود: یکی از اقدامات شاخصی که در سال ۱۴۰۲ با محوریت حوزه معاونت خدمات شهری و محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند انجام شد، بحث احداث و راه اندازی خط پالایش نهایی کود کمپوست شماره ۲ با اعتبار بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان بود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: سعی بر این بود که در حوزه خدمات شهری و محیط زیست بتوان از پسماندهای خطوط پردازش به عنوان کود استفاده شود که با توجه به فرایند راه اندازی خط شماره ۲ پردازش، ظرفیت روزانه تولید کود کمپوست از ۳۰ تن در روز به ۱۲۰ تن در روز افزایش پیدا کرد.

اصفهانیان مقدم افزود: در نتیجه این اقدامات سالانه می‌توان ۴۰ میلیارد تومان منبع درآمد از ریجکت پسماندهای آلی از کود در سایت البرز به دست آورد.

استقرار سیستم شست و شوی خطوط پردازش پسماند

به گفته وی، به منظور ارتقای نظافت سایت البرز و خطوط پردازش این سایت، سیستم کارواش خطوط پردازش در سال گذشته اجرایی و عملیاتی شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه در سایت البرز آشیانه و محل استقرار یک دستگاه وارداتی برای بهبود هوادهی کودها با شرایط بهتر ایجاد شد اضافه کرد: طی سال گذشته استقرار صنایع تکمیلی در سایت البرز مورد توجه بوده است.

اصفهانیان مقدم ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کنونی استقرار این صنایع و در راستای این هدف تولید گرانول از خطوط پردازش دو سوله پیش بینی شده و فاز اول برای اجرای یکی از سوله‌ها برای فرایندهای تکمیلی و تبدیلی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.

به گفته وی، در سال گذشته خطوط انتقال پساب فاضلاب‌های تصفیه شده از تصفیه خانه جامع واقع در محدوده منطقه یک به سایت البرز به بهره برداری رسید.

تبدیل دو درصد از سایت پردازش پسماند به فضای سبز

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با بیان اینکه با توجه به الزامات زیست محیطی باید حداقل ۲ درصد از سطح سایت البرز به فضای سبز تبدیل می‌شد افزود: به منظور آبیاری این فضای سبز لازم بود تا فاضلات تصفیه شده تصفیه خانه جامع به این سایت انتقال یابد.

اصفهانیان مقدم ادامه داد: مطالعات این امر انجام شد و خرید لوله و سایر لوازم مورد نیاز با اعتبار ۵ میلیارد ریال صورت گرفته تا در سال جدید نهایی شود.

وی گفت: همچنین در بحث انتقال گاز به سایت البرز نیازمند سرمایه گذاری بود که با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

کد خبر 746037

دیگر خبرها

  • تولید روزانه ۱۲۰ تن کمپوست در قم/ احداث کمربند سبز سایت پردازش پسماند شهر
  • مادران باردار مراقب مصرف کرم‌های ضد آفتاب باشند
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید
  • هشدار به سیل زدگان در سیستان و بلوچستان : مراقب تمساح باشید
  • هشدار حمله تمساح‌ها به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان ؛ مراقب خروج گاندوها از برکه‌های محل زیستشان باشید
  • پنجشنبه‌ای خلوت در پایتخت/ مراقب سرعت‌ و سبقت‌ غیر مجاز باشید
  • از حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل تا کشف گور دسته جمعی در بیمارستان الشفا
  • هشدار ایران به گروه ۷؛ مراقب تصمیمات غیرسازنده باشید
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید/ چطور هندوانه غیرسالم را تشخیص بدهیم؟