Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: کاستی‌های آموزش مجازی در ماه‌های اخیر نباید در ترم‌های آینده تکرار شود و کلاس‌های حضوری و غیرحضوری، محتمل‌ترین سناریو برای ترم جدید تحصیلی دانشگاه‌ها است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به لزوم بهبود زیرساخت‌های آموزشی برای ترم آینده تحصیلی در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: کاستی‌های آموزش مجازی در ماه‌های اخیر نباید در ترم‌های آینده تکرار شود و کلاس‌های حضوری و غیرحضوری، محتمل‌ترین سناریو برای ترم جدید تحصیلی دانشگاه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نشست مجازی رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که با حضور منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، معاونان وزارتخانه و رؤسای دانشگاه‌های سراسر کشور به صورت وبینار، در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم و با موضوع بررسی وضعیت آموزش عالی در سال پیش رو برگزار شد، خاکی صدیق با اشاره به لزوم همفکری در خصوص برنامه آموزشی فصل تابستان و نیم سال تحصیلی 99-400 اظهار داشت: آموزش عالی در کمتر از 5 ماه، مسیری را طی کرد که به طور طبیعی چند سال طول می‌کشید و هم‌اکنون در اکثر مراکز آموزشی، از زیرساخت های حداقلی آموزش مجازی برخوردار هستیم. البته برخی مراکز از توان حداکثری خوبی برخوردار هستند اما از حیث امکانات حداقلی می‌توان گفت که اکثریت مراکز از آن برخوردار هستند.

وی با اشاره به زیرساخت‌های موجود در آموزش عالی کشور خاطرنشان کرد: در بحث نرم‌افزاری، سخت‌افزاری، آموزش هیئت علمی، دانشجو و کارکنان و تطابق قوانین با شرایط جدید اقدامات خوبی صورت گرفته، اما همچنان به توجه و به‌روزرسانی در این بخش نیاز داریم.

خاکی صدیق افزود: در خصوص امتحانات نیز به واسطه گزارش‌های دریافتی از دانشگاه‌ها در جریان امور قرار داریم و خوشبختانه تاکنون مشکل خاصی گزارش نشده است.

خاکی صدیق خبر داد: ترم آینده همه دانشگاه‌ها از مهر ماه آغاز خواهد شدخاکی صدیق: تعیین تسهیلات آموزشی برای دانشجویانی که از آموزش الکترونیک بهره نبردندخاکی صدیق: چالش امروز آموزش مجازی، عدم دسترسی یکسان دانشجویان به امکانات و فناوری است

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه توانستیم تهدید کرونا را به فرصتی برای رو آوردن به آموزش‌های نوین تبدیل کنیم، در خصوص برنامه‌های پیش روی آموزش عالی گفت: نکته نخست این است که بایستی از فرصت تابستان در زمینه بهبود زیرساخت‌ها، تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و آموزش تخصصی استفاده بهینه کرده و امکانات خود را تکمیل کنیم. کاستی‌های پیش از این در زمینه آموزش مجازی نباید در ترم آینده تکرار شود.

وی افزود: همچنین در راستای مشارکت جمعی و هم‌افزایی دانشگاه‌ها از دانشگاه‌های معین و برخوردار درخواست کردیم تا به کمک دانشگاه‌های کمتر برخوردار بروند. این کمک می‌تواند در مواردی همچون برگزاری آزمون، تسهیل در تبادل اعضای هیأت علمی و دانشجویان مهمان در دانشگاه‌های نزدیک باشد. این فرصت همکاری آموزش عالی در سطح ملی، بدون شک مورد قضاوت آیندگان درباره کارنامه ما قرار خواهد گرفت.

خاکی صدیق در ادامه به تشریح برنامه آموزشی برای نیم‌سال تحصیلی 99-400 پرداخت و گفت: تداوم بیماری کرونا قطعی است و ما باید خود را برای تداوم این شرایط آماده کنیم. البته تصمیم نهایی در خصوص تداوم این شرایط با ستاد ملی مبارزه با کرونا است، اما ما باید خود را برای تداوم این شرایط آماده نگه داریم.

وی در ادامه گفت: خوشبختانه میزان مناسبی از زیرساخت‌ها در آموزش الکترونیک ایجاد شده و سال تحصیلی از 15 شهریورماه آغاز می‌شود، ولی این تاریخ اسمی است و دانشگاه‌ها با توجه به شرایط خود ممکن است زودتر یا دیرتر سال تحصیلی خود را شروع کنند و توصیه ما این است که تا جایی که ممکن است تاریخ شروع سال تحصیلی به 15 شهریور نزدیکتر و یا زودتر از آن باشد.

خاکی صدیق در خصوص دانشجویان نوورود خاطرنشان کرد: به مقررات آموزشی جدیدی در زمینه تسهیلات دانشجویان نوورود نیاز داریم. یکی از راهکارها، مهمان شدن دانشجوها در مناطق نزدیک سکونت خودشان است. سناریوهای آموزشی متفاوتی برای قرار گرفتن در شرایط مختلف در نظر گرفته شده، اما محتمل ترین سناریو از نظر ما ترکیب کلاس‌های حضوری و غیرحضوری است.

وی افزود: نکته بعدی در خصوص اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها است. آنها کارمندان دولت هستند و از قوانین کشوری تبعیت می‌کنند. کارکنان باید در محل کار حاضر باشند مگر اینکه مقام مسئول یعنی رئیس دانشگاه ضرورت دیگری را اتخاذ کنند.

معاون آموزشی وزارت علوم در پایان اظهار داشت: برای ترم‌های آینده باید آموزش الکترونیکی نهادینه شده باشد. اکنون با حجم فراوان تقاضا برای ارائه آموزش‌های مجازی روبرو هستیم و موضوع ضروری در این زمینه، ورود مراکز آموزشی به ترم‌های آینده، با زیرساخت‌های مناسب است.

خاکی صدیق تاکید کرد: برای ترم‌های آینده باید تلاش کنیم تا آموزش الکترونیکی نهادینه شده باشد. اکنون با حجم فراوان تقاضا برای ارائه آموزش‌های مجازی در دانشگاه‌ها روبرو هستیم و ضروری است که ورود مراکز آموزشی داوطلب با زیرساخت‌های مناسب باشد.

انتهای پیام/

R1541/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران وزارت علوم علی خاکی صدیق ویروس کرونا بیشتر بخوانید... خاکی صدیق خبر داد: ترم آینده همه دانشگاه‌ها از مهر ماه آغاز خواهد شد گفتگو با خاکی صدیق: نظر وزارت علوم درباره مدرک سینا کمالخانی اعلام شده است/ تایید اظهارات کدخدایی درباره منتخب تفرش خاکی صدیق: تعیین تسهیلات آموزشی برای دانشجویانی که از آموزش الکترونیک بهره نبردند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران وزارت علوم علی خاکی صدیق ویروس کرونا دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران وزارت علوم علی خاکی صدیق ویروس کرونا کلاس های حضوری و غیرحضوری آموزشی وزارت علوم محتمل ترین سناریو ترم های آینده مراکز آموزش آموزش مجازی آموزش عالی سال تحصیلی دانشگاه ها زیرساخت ها خاکی صدیق ترم آینده برای ترم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۰۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود

نور الله مرادی در کارگاه آموزشی توجیهی صندوق ملی محیط زیست کشور  گفت: ما معتقدیم مدیران سازمان باید قبل از آن که تخصص محیط زیست داشته باشند باید دغدغه فرهنگ داشته باشند، زبان و بیان و ضمیر مسئولان محیط زیست باید جان مایه فرهنگی داشته باشد، تاثیر فرهنگ در حفظ محیط زیست بسیار پررنگ است، گاه یک اثر سینمایی در حوزه محیط زیست بسیار اثر گذار‌تر از ساعت‌ها سخنرانی است، از این رو ما معتقدیم باید نهاد‌های خلاق فرهنگی با سازمان محیط زیست مرتبط باشند و به تقویت فرهنگ بپردازند.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم بر این است سازمان محیط زیست را به جایگاه واقعی خود برسانداضافه کرد: ارتباط سازمان محیط زیست با صنعت و دانشگاه‌ها محدود بوده است، مراکز محیط زیست باید محل تولید اندیشه، دانش و جریان سازی در سطح ملی و بین المللی با دانشگاه‌ها باشد.

وی با بیان اینکه در گذشته به مقوله محیط زیست توجهی نشده یا به عنوان اولویت ثانویه به آن نگریسته می‌شد، اضافه کرد: همچنین به این موضوع در نظام آموزشی به ویژه آموزش و پرورش توجه چندانی نمی‌شد. 

مرادی با بیان اینکه نهادینه سازی فرهنگ محیط زیست باید در دوران پیش دبستانی شکل بگیرد، افزود: متاسفانه کتابی که اکنون در آموزش و پرورش تالیف شده بیشتر رفع تکلیفی بوده هم اکنون مقوله محیط زیست بسیار شکننده شده است و در شرایط مناسبی قرار ندارد، هرچند اقداماتی نظیر دانشگاه‌ها و مدارس سبز با تاخیر انجام شد، اما باید آن را غنیمت بدانیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • تمام مدارس شهرستان یزد چهارشنبه غیرحضوری شد
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق