Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: لازم است از فرصت تابستان در زمینه بهبود زیرساخت‌ها و تجهیزات استفاده کنیم تا کاستی‌های موجود در زمینه آموزش مجازی در ترم آینده تکرار نشود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به لزوم بهبود زیرساخت‌های آموزشی برای ترم آینده تحصیلی در دانشگاه‌ها گفت: کاستی‌های آموزش مجازی در ماه‌های اخیر نباید در ترم‌های آینده تکرار شود و کلاس‌های حضوری و غیر حضوری، محتمل‌ترین سناریو برای ترم جدید تحصیلی دانشگاه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به لزوم هم‌فکری در خصوص برنامه آموزشی فصل تابستان و نیم سال تحصیلی ۹۹-۴۰۰ اظهار کرد: آموزش عالی در کمتر از ۵ ماه، مسیری را طی کرد که به طور طبیعی چند سال طول می‌کشید و هم‌اکنون در اکثر مراکز آموزشی، از زیرساخت‌های حداقلی آموزش مجازی برخوردار هستیم. البته برخی مراکز از توان حداکثری خوبی برخوردار هستند، اما از حیث امکانات حداقلی می‌توان گفت که اکثریت مراکز از آن برخوردار هستند.

وی با اشاره به زیرساخت‌های موجود در آموزش عالی کشور بیان کرد: در بحث نرم افزاری، سخت افزاری، آموزش هیئت علمی، دانشجو و کارکنان و تطابق قوانین با شرایط جدید اقدامات خوبی صورت گرفته، اما همچنان به توجه و بروز رسانی در این بخش نیاز داریم.

خاکی صدیق افزود: در خصوص امتحانات نیز به واسطه گزارش‌های دریافتی از دانشگاه‌ها در جریان امور قرار داریم و خوشبختانه تاکنون مشکل خاصی گزارش نشده است.

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه توانستیم تهدید کرونا را به فرصتی برای رو آوردن به آموزش‌های نوین تبدیل کنیم، در خصوص برنامه‌های پیش روی آموزش عالی گفت: نکته نخست این است که بایستی از فرصت تابستان در زمینه بهبود زیرساخت‌ها، تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری و آموزش تخصصی استفاده بهینه کرده و امکانات خود را تکمیل کنیم. کاستی‌های پیش از این در زمینه آموزش مجازی نباید در ترم آینده تکرار شود.

وی افزود: همچنین در راستای مشارکت جمعی و همافزایی دانشگاه‌ها از دانشگاه‌های معین و برخوردار درخواست کردیم تا به کمک دانشگاه‌های کمتر برخوردار بروند. این کمک می‌تواند در مواردی همچون برگزاری آزمون، تسهیل در تبادل اعضای هیات علمی و دانشجویان مهمان در دانشگاه‌های نزدیک باشد. این فرصت همکاری آموزش عالی در سطح ملی، بدون شک مورد قضاوت آیندگان درباره کارنامه ما قرار خواهد گرفت.

خاکی صدیق در ادامه به تشریح برنامه آموزشی برای نیمسال تحصیلی ۹۹-۴۰۰ پرداخت و گفت: تداوم بیماری کرونا قطعی است و ما باید خود را برای تداوم این شرایط آماده کنیم. البته تصمیم نهایی در خصوص تداوم این شرایط با ستاد ملی مبارزه با کرونا است، اما ما باید خود را برای تداوم این شرایط آماده نگه داریم.

وی ادامه داد: خوشبختانه میزان مناسبی از زیرساخت‌ها در آموزش الکترونیک ایجاد شده و سال تحصیلی از ۱۵ شهریورماه آغاز می‌شود، ولی این تاریخ، اسمی است و دانشگاه‌ها با توجه به شرایط خود ممکن است زودتر یا دیرتر سال تحصیلی خود را شروع کنند و توصیه ما این است که تا جایی که ممکن است تاریخ شروع سال تحصیلی به ۱۵ شهریور نزدیکتر و یا زودتر از آن باشد.

خاکی صدیق در خصوص دانشجویان نوورود خاطرنشان کرد: به مقررات آموزشی جدیدی در زمینه تسهیلات دانشجویان نوورود نیاز داریم. یکی از راهکارها، مهمان شدن دانشجو‌ها در مناطق نزدیک سکونت خودشان است. سناریو‌های آموزشی متفاوتی برای قرار گرفتن در شرایط مختلف در نظر گرفته شده، اما محتمل‌ترین سناریو از نظر ما ترکیب کلاس‌های حضوری و غیر حضوری است.

وی افزود: نکته بعدی در خصوص اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه‌ها است. آن‌ها کارمندان دولت هستند و از قوانین کشوری تبعیت می‌کنند. کارکنان باید در محل کار حاضر باشند مگر اینکه مقام مسئول یعنی رئیس دانشگاه ضرورت دیگری را اتخاذ کنند.

معاون آموزشی وزارت علوم در پایان خاطرنشان کرد: برای ترم‌های آینده، باید آموزش الکترونیکی نهادینه شده باشد. اکنون با حجم فراوان تقاضا برای ارائه آموزش‌های مجازی روبرو هستیم و موضوع ضروری در این زمینه، ورود مراکز آموزشی به ترم‌های آینده، با زیرساخت‌های مناسب است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم علی خاکی صدیق آموزش مجازی معاون آموزشی آموزش مجازی آینده تکرار زیرساخت ها دانشگاه ها سال تحصیلی آموزش عالی خاکی صدیق ترم آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۰۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از مقام شامخ معلم و استاد به مناسبت دهه سرآمدی آموزش

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه به دلیل اهمیتی که جایگاه استاد و معلم در توسعه کیفی آموزش دارد، گفت: از هشتم تا هفدهم اردیبهشت در دانشگاه اصفهان و به‌طور متمرکز در تمام سطح کشور توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نام دهه سرآمدی آموزش نام‌گذاری شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد فرامرزی امروز_ سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در نشست خبری که به منظور بزرگداشت دهه سرآمدی آموزش و اطلاع رسانی دقیق و تبیین و بهره‌گیری بهینه از دستاوردهای مهم آموزشی دانشگاه اصفهان در سطح ملی و بین‌المللی برگزار شد با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین کارکردها و وظایف دانشگاه‌ها از دیرباز بحث آموزش بوده است، اظهار کرد: نسل اول دانشگاه‌ها آموزش محور بوده‌اند و به مقوله‌های پژوهش و فناوری می‌پرداختند، اما به مرور در طی چندین سال نسل دانشگاه‌ها به نسل‌های پژوهش‌محوری، کارآفرینی و مهارت‌آفرینی تغییر پیدا کردند.

وی با اشاره به اینکه اعتبار دانشگاه‌ها پرداختن به بحث آموزش و کیفیت آموزشی است، افزود: در آموزش عالی چهار مقوله کلیدی وجود دارد که شامل دانشجو، برنامه‌ها و مواد درسی، وجود زیرساخت‌های مناسب و از همه مهم‌تر عنصر استاد و هیئت علمی در دانشگاه‌ها است که می‌تواند آموزش کیفی را به ثمر برساند و بسیار تأثیرگذار باشد، با این حال مهم‌ترین توقع مردم جامعه از دانشگاه‌ها، آموزش و تربیت نیروی انسانی کارآمد است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه به دلیل اهمیتی که جایگاه استاد و معلم در توسعه کیفی آموزش دارد، دهه سرآمدی به‌طور خاص برای اهمیت دادن به مقوله آموزش و تقدیر از مقام شامخ معلم که مزین به نام استاد شهید مرتضی مطهری است، عنوان کرد: از هشتم تا هفدهم اردیبهشت در دانشگاه اصفهان و به‌طور متمرکز در تمام سطح کشور توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نام دهه سرآمدی آموزش نام‌گذاری شده است.

فرامرزی ادامه داد: در دهه سرآمدی چندین برنامه مانند برگزاری مراسم روز معلم و تقدیر از اعضای هیئت علمی در زمینه‌های مختلف، هماهنگی کارگاه‌های آموزشی، برنامه‌های ترویجی، نشست‌های خبری و دورهمی‌های سطح دانشگاه و دانشکده‌ها در سطح دانشگاه اجرا می‌شود، به همین سبب در روز سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت‌ماه در تالار پیامبر اعظم دانشگاه اصفهان از ساعت ۱۵:۳۰ بعد از ظهر مراسم بزرگداشت روز معلم آغاز می‌شود و از تمام اصحاب رسانه دعوت می‌کنیم که به پاس تقدیر از تمام معلمان و اساتید در جلسه حاضر شوند.

وی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان بر اساس سیاست‌های وزارت علوم، شعار سال و سیاست‌های کلان دانشگاه، شعار آموزش الهام‌بخش، نیاز محور و اشتغال آفرین را برای خود انتخاب کرده است، خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال جاری که مقام معظم رهبری بیان کردند که تولید محور اصلی آن است، غیر از زیرساخت و سرمایه‌گذاری، یکی از اجزای مهم شعار سال نیروی انسانی کارآمد است و مهم‌ترین نقش‌آفرینی که دانشگاه‌ها می‌توانند برای تحقق شعار سال ایفا کنند، پرورش دانش‌آموختگان توانمند، مهارت محور و اشتغال‌پذیر است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، اساتید سرآمد آموزشی در دهه سرآمدی و روز معلم مورد تقدیر قرار می‌گیرند که بر اساس بخش‌نامه ابلاغ شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از میان ۲۰ درصد استادان برگزیده هر دانشکده، اساتیدی که بالاترین کیفیت آموزشی را بر اساس آموزش‌پژوهی، شاگرد پروری و رعایت کیفیت آموزش داشتند به وزارت علوم معرفی شدند تا مورد تقدیر قرار گیرند.

فرامرزی با تاکید بر اینکه از ۸۰ نفر بازنشستگان، ارتقا یافتگان و سرآمدان آموزشی در مراسم روز معلم تقدیر می‌شود، بیان کرد: از اساتید بازنشسته در سال گذشته، ارتقا یافتگان علمی و کسانی که به مرتبه استاد و دانش‌یار نائل شدند، اساتید منتخب مرحله کشوری، مؤثرترین فرد در بین‌المللی سازی به‌ویژه در حوزه آموزش، عضو فعال در حوزه ارتقا کیفیت آموزشی، دو نفر از فعالان حوزه فرهنگی و بهترین مدرس زبان فارسی نیز تقدیر خواهد شد، همچنین به‌واسطه شعار سال عضو فعال و مؤثر در حوزه ارتباط با سمن‌ها و حوزه اشتغال‌پذیری مورد تقدیر قرار خواهد گرفت‌.

وی با بیان اینکه آموزش‌های دانشگاه باید با نیازهای جامعه و کشور مطابقت داشته باشد، گفت: دانشگاه اصفهان در سال جاری از میان اعضای هیئت علمی و یاوران علمی به افرادی که در حوزه تحقق شعار دانشگاه جامعه محور و تمدن‌ساز فعالیت ویژه‌ای داشته باشند، نشان جامعه‌محوری و تمدن‌سازی اعطا می‌کند، همچنین از خیران که توانستند در حوزه کمک به دانشگاه اقدام مؤثری انجام دهند، تقدیر به عمل خواهد آمد.

کد خبر 747234

دیگر خبرها

  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان
  • تقدیر از مقام شامخ معلم و استاد به مناسبت دهه سرآمدی آموزش
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود
  • وحیدی: زیرساخت‌های رفاهی و تفریحی موجود در سواحل باید مورد استفاده عموم قرار گیرد
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور