Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@13:55:48 GMT

در ساخت پارک پادگان ۰۶ دچار سوءتفاهم شده ایم

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۰۳۸۹

در ساخت پارک پادگان ۰۶ دچار سوءتفاهم شده ایم

به گزارش خبرنگار مهر، محسن هاشمی، در حاشیه برگزاری صحن علنی شورای شهر در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جلسات یکشنبه صبح با شهردار تهران، افزود: در این جلسه درباره اینکه چرا برخی فعالیت های شهرداری  عقب است صحبت شد.

وی ادامه داد: امروز درباره پروژه شهید رستگار که تا اواخر تابستان به بزرگراه امام رضا (ع) متصل می شود، صحبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی گفت: با توجه به اینکه شهرداری نیمی از وام اوراق مشارکت را دریافت کرده و نیم دیگر را با تضمین بازپرداخت دولت به زودی دریافت می کند و اگر باقیمانده این مبلغ ۹۱۰ میلیاردی تزریق شود، دوازده ایستگاه مترو به زودی افتتاح می سود.

رئیس شورای شهر تهران درخصوص پروژه نیلوفری هم گفت: از زمان ورود حناچی مسابقه ای برای آن برگزار شد و برنده داشت و قرار بود نقشه های اجرایی داده شود که نقشه ها هم داده شد.

وی افزود: راه آهن مدعی است که باید هزینه ای بگیرد تا اجازه استفاده از فضای آنجا را بدهد اما توافقی حناچی با وزیر راه و مدیرعامل راه آهن داشتند که این موضوع هم حل شد.

هاشمی ادامه داد به این ترتیب قول داده شد کلنگ پروژه نیلوفر در دو هفته آینده در چهار نقطه ۲۵۰ متری زده شود.

وی با بیان اینکه در پروژه گیشا و عدم ساخت زیرگذر به سمت خیابان گیشا مورد گلایه شهروندان این منطقه بود ابراز داشت: مشکل وجود لوله آب ۱۰۰۰ و ۱۸۰۰ متری در منطقه بود و با حل این مساله کلنگ کنار گذر گیشا در حدود ۳ هفته آینده زده می شود.

هاشمی اظهار داشت: اجرای پروژه شهید بروجردی به دلیل ۴ قطعه تملکی به تاخیر افتاده و با استفاده از تهاتر املاک شهرداری  قرار شد این مسئله حل شود.

وی درباره اجرای پروژه صبا نیز توصیح داد: در این باره به نتیجه نرسیدیم، چون هنوز با سرمایه گذار به توافق نرسیدیم و به این زودی ها افتتاح نمی شود و از گلایه  اعضا بود که به صورت حدی پیگیری نمی شود.

رئیس شورای شهر در خصوص منتفی شدن ساخت پارک ارتش در  پادگان ۰۶ گفت: برخی از اعضاب شورا معتقدند همه باید پارک شود درحالیکه تنها  ۶۰۰ هزار متر بارگذاری شده است.

وی ادامه داد: این سوتفاهم و مخالفت هایی که از سوی شورا شده باعث شد طرف ارتش مورد سوال واقع  شود و جوی ایجاد شد که این کار مناسب نبوده و چون این پروژه ها برد-برد است وقتی طرفی احساس ضرر کند خود را عقب میکشد و پیگیری جدی آن کم شده است. و در اصطلاح ارتش ناز می کند.

هاشمی درباره افزایش آمار مبتلایان کرونا و پیک مجدد آن در تهران و برنامه مدیریت شهری به منظور لغو طرح ترافیک توصیح داد: طرح ترافیک در تهران چند وجهی است و باید بررسی جدی شود که آیا با برداشتن طرح ترافیک با افزایش سفرها مواجه نمی شویم و آلودگی هوا بالا نمی رود و ایمنی شهروندان زیر سوال نمی رود.

وی ادامه داد: باید بررسی شود که آیا لغو طرح ترافیک باعث خلوتی حمل و نقل عمومی می شود یا خیر و این مسائل باید در ستاد ملی کردنا مطرح شود و ستاد ملی مبارزه با کرونا با در نظر گرفتن این پارامترها باید تصمیم بگیرد.

هاشمی تاکید کرد: شورای شهر تهران و شهرداری نقشی در تصمیم گیری ندارد و تابع نظر کلی ستاد است و ستاد هنوز به تصمیم نرسیده است.

کد خبر 4971811 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن هاشمی پادگان 06 پل گیشا ویروس کرونا شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش آتش سوزی حجاب و عفاف قوه قضاییه بیمارستان سینا اطهر پیروز حناچی محسن حاجی میرزایی سازمان تامین اجتماعی کمیته امداد امام خمینی شهرداری تهران ازدواج طرح ترافیک شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۰۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی شهرداری تهران: مسجد پارک قیطریه، اولین و آخرین مسجد در پارک‌های تهران نیست

به گزارش خبرآنلاین، عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در شبکه ایکس به حواشی ساخت مسجد در بوستان‌ قیطریه واکنش نشان داد.

چند روزی است موضوع ساخت مسجد در پارک قیطریه به سوژه برخی از فعالان شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده و گاهی ادعاهای عجیب و غریبی در این‌باره مطرح می‌شود. برای شفافیت و آگاهی افکار عمومی چند نکته را عرض می‌کنم:

‏١. ساخت مسجد در بوستان‌های فرامنطقه‌ای(پارک‌های بزرگ غیر محله‌ای) مصوبه شورای عالی مساجد تهران را دارد. در ٣دهه گذشته ۴٣مسجد در آن‌ها ساخته شده و برای ٣۴بوستان فرامنطقه‌ای دیگر از جمله پارک قیطریه مصوبه دارد. گرچه از سال‌ها پیش مطالبه مردمی برای احداث مسجد در این پارک وجود داشت.

٢. سرانه ساخت مسجد در تهران در مقایسه با دیگر شهرهای ایران و از آن بدتر پایتخت‌های کشورهای اسلامی بسیار پایین‌تر است. اینکه برخی از مساجد موجود نمازگزار کمی دارند یا بازه سنی خاص نمازگزاران در آن‌ها به دلایل متعددی باز می‌گردد و دلیل خوبی برای عدم توسعه مساجد نیست.

‏٣. از طرفی استدلال ساخت مسجد در پارک‌های فرامنطقه‌ای به رغم وجود مساجد دیگر منطقه هم این است که بخش عمده‌ای از مراجعان به این پارک‌ها اساسا اهل آن منطقه نیستند که محیط پیرامون پارک را بشناسند و به دلیل وسعت پارک و جمعیت زیاد حاضران نیاز به مسجد برای نمازگزاران ضروری است.

‏۴. پارک قیطریه ١٢٢ هزار متر مربع است و مساحت در نظر گرفته شده برای مسجد حدود ٨٢٠ متر مربع یعنی چیزی کمتر از ٧ دهم درصد از کل پارک را شامل می‌شود. فضای درنظر گرفته شده در کنج شمال شرقی پارک در آستانه خیابان و در کم‌تراکم‌ترین بخش پارک به لحاظ فضای سبز واقع شده است.

‏۵. مسجد پارک قیطریه علاوه بر درخواست مکتوب مردمی، خیرین نیکوکار از اهالی همان محل هم دارد که کلیه هزینه‌های ساخت مسجد را متقبل شده‌اند و شهرداری تهران در واقع تسهیل‌گر مشارکت مردم در این امر خیر است.

‏۶. بعد از طرح برخی ابهامات در رسانه‌ها، شهردار تهران در اولین جمعه ماه رمضان بازدیدی از محل درنظر گرفته شده برای احداث مسجد داشت و پس از بررسی دقیق و مشورت با کارشناسان دستور بازطراحی نقشه مسجد را به نحوی که هیچ کدام از درخت‌های کهن‌سال در محل احداث مسجد واقع نشود، داد.

‏٧. در طرح اولیه ۴ درخت کهنسال در طراحی بخش اصلی مسجد قرار می‌گرفت که با تاکید شهردار و با تغییر نقشه ساخت ، این چهار درخت ارزشمند در حیاط روباز روبروی مسجد و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. در ضمن هیچ کاربری تجاری و فروشگاه و مغازه و ... برای طرح مسجد درنظر گرفته نشده و نخواهد شد.

‏٨. در همه شهرهای دنیا پارک‌ها و بوستان‌های بزرگ با کاربری‌های چندگانه نیازهای متنوعی از شهروندان را برآورده کرده و در کنار توجه به محیط زیست با طراحی اکوپارک‌ها، تم‌پارک‌ها و ... آن‌ها را به محل دائمی حضور شهروندان تبدیل می‌کنند.

‏٩. ارتقای پارک‌های تهران به محیط‌هایی با کاربری‌های چندگانه اجتماعی از طریق اضافه شدن فضاهای هنری، آموزشی، فرهنگی و علم و فناوری یکی از رویکردهای راهبردی شهرداری تهران است. این تازه غیر از فضاهای ضروری چون سوله‌های مدیریت بحران و ... است که از سال‌ها پیش در پارک‌ها احداث شده است.

١٠. در این دوره که حجم درخت‌کاری و ایجاد فضای سبز و تأسیس پارک‌های جدید و تکمیل ابرپروژه کمربند سبز تهران به گواه آمار و اسناد رشد چشمگیری داشته، ساخت دوقطبی کاذب مسجد-درخت از سوی رسانه‌های اپوزوسیون و رقبای سیاسی در مقابل مردمی که تغییر در این حوزه را می‌بینند کار بیهوده‌ای است.

‏١١. ضمن تشکر از دغدغه‌های ارزشمند فعالان محیط زیست و با رعایت نکات این عزیزان، مسجد پارک قیطریه چهل و چهارمین مسجد پارک‌های فرامنطقه‌ای شهر تهران خواهد بود و برآورده کردن طیفی از نیازهای مخاطبان این بوستان مهم و زیبای شهر تهران کمک خواهد کرد.

‏١٢. خلاصه اینکه: گزاره «درخت قطع می‌کنند تا مسجد بسازند!» را هم باید به کلکسیون دروغ‌های شاخدار علیه شهرداری تهران اضافه کرد! جهت استحضار مردم شریف تهران؛ نه درختی قطع می‌شود، نه مسجد جدید فضایی از کل پارک را خواهد گرفت و نه این اولین و آخرین مسجد در پارک‌های بزرگ شهر تهران است.

47217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1889209

دیگر خبرها

  • ماجرای ساخت مسجد در بوستان قیطریه تهران چیست؟
  • انتقاد تند یک روحانی از زاکانی؛ ادامه جنجال ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • واکنش شهرداری تهران به موضوع ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • توضیحات سخنگوی شهرداری تهران درباره ساخت مسجد قیطریه
  • توضیح شهرداری تهران پیرامون ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • واکنش سخنگوی شهرداری تهران به ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • سخنگوی شهرداری تهران: مسجد پارک قیطریه، اولین و آخرین مسجد در پارک‌های تهران نیست
  • ساخت مسجد در پارک قیطریه؛ اولین و آخرین بار نیست
  • ماجرای ساخت مسجد در بوستان قیطریه چیست؟
  • انتقاد از ساخت مسجد در پارک قیطریه: تخریب شعائر اسلامی است