Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-25@09:10:14 GMT

شیوع کرونا درآمد چین را از نرم‌افزار افزایش داد

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۰۵۵۶

شیوع کرونا درآمد چین را از نرم‌افزار افزایش داد

ایتنا - بر اساس آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین، درآمد صنعت نرم‌افزار این کشور از ژانویه تا ماه می سال ۲۰۲۰ علیرغم شیوع ویروس کرونا ۴.۲ درصد رشد کرده است.

درآمد شرکت‌ها و مؤسسات فعال در زمینه تولید انواع نرم‌افزار در چین در بازه زمانی یادشده نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴.۲ درصد رشد کرده و به چهار میلیارد دلار رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از مهر، طی همین مدت سود کسب شده شرکت‌های نرم افزاری چین با کاهش یک درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۴۶۰ میلیون دلار رسید.

ارزش صادرات شرکت‌های نرم‌افزاری چین از ژانویه تا ماه می سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۱۶.۶ میلیارد دلار بوده است که این رقم هم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۳ درصد کاهش نشان می‌دهد. شیوع گسترده ویروس کرونا و بسته شدن بسیاری از مسیرهای ارتباطی هوایی، دریایی و زمینی موجب این کاهش شده است.

در عین حال میزان برون سپاری خدمات توسط شرکت‌های نرم افزاری چین رشد ۱.۳ درصدی داشته است. بیشترین رونق کاری مربوط به شرکت‌های نرم افزاری فعال در استان‌های مرکزی چین بوده که درآمد آنها ۱۱.۴ درصد رشد کرده، اما این رشد در مورد شرکت‌های نرم افزاری استان‌های غربی ۸.۵ درصد و در مورد شرکت‌های نرم افزاری استان‌های شرقی ۵ درصد بوده است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: چین نرم افزار ویروس کرونا شرکت های نرم افزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۰۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند بیش از یک چهارم بیماران در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیا که در دهه گذشته به دنبال درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی بودند، کمتر از ۶۵ سال داشتند.

به گفته محققان، این میزان بسیار بیشتر از شیوع ۲ درصدی فیبریلاسیون دهلیزی که معمولاً در بین افراد غیر مسن تخمین زده می‌شود است.

دانش رایج در میان متخصصان قلب این است که در افراد زیر ۶۵ سال، فیبریلاسیون دهلیزی بسیار نادر است و خطرناک نیست. دکتر «آدیتیا بونسل»، محقق اصلی و الکتروفیزیولوژیست قلب، گفت: «اما واقعاً هیچ داده‌ای برای تأیید این موضوع وجود ندارد.»

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی در بیماران جوان‌تر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بیشتر است.

فیبریلاسیون دهلیزی ضربان قلب نامنظم در حفره‌های فوقانی قلب است. این وضعیت خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می‌دهد.

بونسل در ادامه افزود: «ما در سال‌های اخیر شاهد تعداد بیشتری از بیماران جوان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بوده‌ایم.»

برای این مطالعه، محققان از سوابق سلامت الکترونیکی بیش از ۶۷۰۰۰ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ تحت درمان فیبریلاسیون دهلیزی بودند، استفاده کردند.

در طول این دهه، میزان بقای بیماران مرد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ۳۰ تا ۵۰ درصد بدتر از بیماران بدون این بیماری بود.

اختلال ضربان قلب در زنان حتی سخت‌تر بود، با نرخ بقای ۸۰٪ تا بیش از سه برابر بدتر برای آنهایی که فیبریلاسیون دهلیزی داشتند نسبت به آنهایی که فاقد آن بودند.

کد خبر 6086947

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آیا ارزش افزوده همان هیولایی است که از آن می‌ترسیم؟
  • هدف‌ شرکت توسعه نیشکر : تولید ۷۰۰ هزار تُن شکر