Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک توسعه صادرات، برنامه مراقبت از مشتریان در شرایط تحریم و کرونا را در دستور کار خود قرار داده که بر این اساس اختیارات شعب افزایش و شرایط بازپرداخت تسهیلات آسان تر شده است.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز  علی صالح آبادی در نشست مطبوعاتی خود که به مناسبت بیست و نهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه صادرات ایران برگزار شد، گفت: بانک توسعه صادرات ایران قریب به سه دهه خدمت به اقتصاد کشور، توانسته حمایت مطلوبی از حوزه صادرات کشور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل بانک توسعه صادرات تصریح کرد: در شرایط تحریم و کاهش درآمد نفتی، با ارز حاصل از صادرات غیر نفتی می توان کشور را اداره کرد.

وی با تاکید بر اینکه اداره کشور بدون ارز نفتی در گرو مدیریت واردات و برگشت ارز حاصل از صادرات است، گفت: یکی از مبادی اصلی تامین ارز کشور، صادرات غیر نفتی است. بنابراین اهمیت ماموریت بانک توسعه صادرات یعنی حمایت از صادرات غیر نفتی دو چندان می شود.

صالح آبادی با اشاره به اینکه بانک توسعه صادرات در اجرای پروژه های مختلف کشور سهیم بوده، گفت: در شرایطی که نفت نیز صادر می شد، صادرات غیر نفتی ما تقریبا معادل صادرات نفتی و حتی بیشتر بوده است.
مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران اظهار داشت: این بانک با ۱۱۰۰ نیروی مختصص که عمدتا تحصیلات لیسانس به بالا دارند، خدمات خود را با کیفیت و سرعت مطلوب به مشتریان ارائه می کند.

بانک توسعه صادرات؛ هیچگونه اضافه برداشتی از بانک مرکزی نداشته

وی در ادامه با ذکر این نکته که بانک توسعه صادرات هیچگونه اضافه برداشتی از بانک مرکزی نداشته، گفت: صورت های مالی بانک در شرایط مطلوب قرار داشته و در بازار بین بانکی عملکرد خوبی از خود نشان داده ایم به طوریکه عمدتا بانکی سپرده گذار بوده است تا سپرده پذیر.

صالح آبادی در خصوص اموال مازاد بانک گفت: اموال مازاد چندانی در بانک توسعه صادرات نداریم و از این منظر بین سیستم بانکی در وضعیت مناسبی به سر می بریم.

اقدامات حمایتی بانک توسعه صادرات در شرایط تحریم و کرونا

بانک توسعه صادرات در سال های اخیر تمرکز ویژه ای بر حمایت از صادرات دانش بنیان داشته و بسته حمایتی ویژه برای این حوزه تعریف کرده است، صالح آبادی در این زمینه گفت: بانک توسعه صادرات در حوزه دانش بنیان های صادراتی برنامه مفصلی را اجرا کرده است.

صالح آبادی با تاکید بر اجرای بسته مراقبتی حمایت از مشتریان در شرایط تحریم و بحران کرونا در بانک توسعه صادرات اظهار داشت: در سیاست های تعریف شده در سال گذشته و همچنین سال جاری، مراقبت از مشتریان در اولویت بوده و به شعب این اختیار داده شده تا شرایط بازپرداخت را برای مشتریانی که از کرونا آسیب دیده اند، تسهیل کنند.

نرخ تسهیلات بانک توسعه صادرات برای شرکتهای دانش بنیان 12% است

مدیر عامل بانک توسعه صادرات در این نشست از تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی صادراتی، ارائه تسهیلات با میانگین نرخ سود ۱۴.۵_۱۴ درصد از محل منابع بانک و منابع صندوق توسعه ملی، ارائه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان صادراتی با نرخ سود ۱۲ درصد برای سرمایه در گردش و طرح خبر داد و گفت: ۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از صادرات دانش بنیان در نظر گرفته شده که به دنبال توافق انجام شده با صندوق نوآوری و شکوفایی و تخفیف ۳۰ درصدی در نرخ کارمزد ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان، تسهیلات با نرخ سود ۱۲ درصدی ، به شرکت هایی که دانش بنیان بودنشان از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری محرز شود، پرداخت می شود.

آمادگی برای خرید اسکناس ارزی صادرکنندگان

وی اعلام کرد: طبق توافق با بانک مرکزی هر گونه ارز صادراتی به صورت اسکناس بدون محدودیت توسط شرکت صرافی توسعه صادرات، خریداری و همان روز معادل ریالی آن پرداخت می شود؛ صرافی توسعه صادرات در راستای تسهیل مبادلات ارزی صادرکنندگان، حوالجات ارزی را با نرخ نیما و اسکناس را به نرخ سنا بدون محدودیت در حداقل زمان ممکن خریداری می کند. لازم به ذکر است صرافی توسعه صادرات این توانمندی را دارد تا ارز صادرکنندگان را از هر مبدایی به هر مقصدی جابجا نماید و در این زمینه سقفی در نظر گرفته نشده است.

وی در ادامه یادآور شد:علی رغم اینکه عمده تسهیلات بانک ارزی بوده است و با توجه به نوسانات نرخ ارز، نسبت معوقات بانک توسعه صادرات ۱۱ درصد است که رقم مناسبی محسوب می شود.


بانک توسعه صادرات 15هزار میلیارد ریال اوراق گام صادر می کند

وی از دیگر برنامه های اساسی بانک توسعه صادرات ایران را صدور اوراق گام اعلام کرد و گفت: اخذ مجوز صدور پانزده هزار میلیارد ریال اوراق گام از بانک مرکزی و ده ها برنامه دیگر برای حمایت صادرات کشور در دستور کار بانک توسعه صادرات ایران است.

توجه به بانکداری باز در بانک توسعه صادرات

صالح آبادی با تاکید بر اینکه بانکداری دیحیتال از جمله مقوله هایی است که بانک توسعه صادرات دنبال می کند و زیر ساخت های آن را از سال گذشته فراهم کرده است گفت: بانکداری باز در دستور کار این بانک قرار دارد تا مشتریان شرکتی به راحتی به عملیات بانکی مانند شعبه دسترسی داشته باشند.

وی بیان داشت: بانک توسعه صادرات اختیارات شعب بانک را برای ارائه تسهیلات به مشتریان بانکداری شرکتی افزایش داده است؛ امسال ۱۱۰ شرکت مشتری بانک وارد سامانه بانکداری شرکتی شده اند و می توانند از تخفیف ۳۰درصدی نرخ کارمزد استفاده کنند.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات در نشست خبری خود از حمایت ویژه از صنایع کوچک و متوسط خبر داد و گفت: با توجه به نقش sme ها در ایجاد اشتغال و رشد اقتصاد کشور، ضمن تفاهمی که با صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک به امضا رسانده ایم، با ضمانت این صندوق آمادگی داریم تا به این شرکت ها تسهیلات ارائه کنیم.

 

گزارشی آماری از اقدامات بانک توسعه صادرات

به گفته صالح آبادی تسهیلات اعطایی در سال ۹۷، بالغ بر ۶۲ هزار میلیارد ریال بوده که در سال ۹۸ به ۸۴ هزار میلیارد ریال رسیده که رشد ۳۵ درصدی را نشان می دهد؛ در حوزه دانش بنیان نیز بانک توسعه صادرات در سال ۹۷، معادل۱۵۱۴ میلیارد ریال پرداخت کرده است که در سال ۹۸، به رقم ۱۸۵۱ میلیارد ریال رسیده که نشان از رشد ۲۲ درصدی دارد.

همچنین بانک توسعه صادرات، طی یک سال گذشته بالغ بر ۲.۷ میلیارد دلار، پروژه های مهم صادراتی کشور را تامین مالی کرده که عمده آنها در ۶ ماه اخیر به بهره برداری رسیده است و حدود ۱.۲ میلیارد دلار نیز پروژه در دست اجرا دارد.


عرضه شرکت تامین سرمایه تمدن و بانک مشترک ایران و ونزوئلا در بازار سهام

مدیر عامل بانک توسعه صادرات از عرضه ۲۵ درصد از سهام شرکت تامین سرمایه تمدن و نیز ۱۷ درصد از سهام بانک مشترک ایران و ونزوئلا در بورس خبر داد و گفت: تا پایان تابستان امسال، با موافقت بانک مرکزی سهام این شرکت ها در بورس عرضه خواهد شد و منابع کسب شده از این کار، صرف اعطای تسهیلات به مشتریان بانک خواهد شد.

پیشنهاد به مجلس برای افزایش سرمایه بدون تزریق منابع جدید

علی صالح آبادی به جلسه مشترک با رییس کمیسیون اقتصادی مجلس اشاره کرد و گفت: در دیدار با دکتر پورابراهیمی پیشنهادهایی در خصوص افزایش سرمایه بانک توسعه صادرات ارائه شد که پیش بینی می شود با عملیاتی شدن ساز و کار پیشنهاد شده، حداقل یک میلیارد دلار به بنیه مالی بانک توسعه صادرات اضافه خواهد شد.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات اظهار داشت: با اجرای پیشنهاد یادشده با یک حکم قانونی، بدون تزریق پول جدید، از محل منابعی که در حال حاضر در اختیار بانک قرار دارد، سرمایه بانک افزایش خواهد یافت.

تفکیک مقررات حاکم بر بانک های تجاری و تخصصی از دیگر مطالباتی است که بانک توسعه صادرات از رییس کمیسیون اقتصادی مجلس دارد، وی در اینباره گفت: مقررات و ساختار بانک های توسعه ای بنا بر ماموریتی که دارند با بانک های تجاری متفاوت است و یکسان بودن این مقررات مشکلاتی را برای آنها ایجاد می کند که امیدواریم برای رفع این چالش پیشنهاد تفکیک مقررات مورد توجه قرار بگیرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ارز حاصل از صادرات بانک توسعه صادرات پول نیوز بازگشت ارز صادرات غیر نفتی بانک توسعه صادرات ایران بانک توسعه صادرات بانک توسعه صادرات هزار میلیارد ریال شرایط تحریم صادرات غیر نفتی دانش بنیان صالح آبادی بانک مرکزی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۲۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟

دولت بایدن تمایلی به تشدید تحریم‌ها علیه صادرات نفت ایران ندارد و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است.

به گزارش تسنیم، پاسخ موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی احتمالاً باعث نمی‌شود دولت بایدن تحریم‌های شدیدتری علیه صادرات نفت این کشور وضع کند و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است.

بلافاصله پس از پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی به خاطر حمله این رژیم به سفارتخانه ایران در دمشق، نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا بایدن را متهم به شکست در اجرای تحریم‌های موجود علیه ایران کرده و اعلام کردند تحریم‌ها علیه این کشور باید تشدید شود.

استیو اسکالیس از نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا گفت: دولت این کشور فروش نفت را برای ایران آسان‌تر کرده و باعث درآمدزایی ایران جهت فعالیت‌های این کشور شده است.

فشار سیاسی برای تنبیه کردن ایران تبدیل به یک مشکل بزرگ برای دولت آمریکا شده است. آمریکا چطور می‌تواند مانع تشدید درگیری‌های در خاورمیانه بدون بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران شود؟

واشنگتن ماه‌هاست اعلام می‌کند اصلی‌ترین هدف آن ممانعت از تبدیل شدن جنگ بین رژیم صهیونیستی و غزه به یک جنگ منطقه‌ای و در حاشیه نگه داشتن تهران است.

مجلس نمایندگان آمریکا در روز دوشنبه لایحه‌ای وضع کرد با عنوان قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین. طبق این لایحه تحریم‌ها علیه ایران گسترش می‌یابد و گزارش‌های سالانه‌ای باید برای مشخص شدن مداخله موسسات مالی چین در نقل و انتقال نفت ایران ارائه شود. بدین ترتیب هیچ موسسه مالی در آمریکا نمی‌تواند برای هیچ نهاد چینی درگیر معامله نفت ایران حساب باز کند.

البته وضعیت این لایحه در سنا که تحت کنترل دموکرات‌های حامی بایدن قرار دارد مشخص نیست. دولت بایدن مخالف بالا رفتن قیمت نفت است.

بسیاری از تحلیلگران منطقه‌ای عقیده دارند دولت بایدن اقدام قابل توجهی جهت تشدید تحریم‌های فعلی علیه صادرات نفت ایران انجام نمی‌دهد.

اسکات مدل، رئیس گروه راپیدان انرژی عقیده دارد حتی اگر این لایحه تصویب شود، دولت بایدن تلاش معناداری برای اجرای تحریم‌های فعلی یا اعمال تحریم‌های جدید جهت محدود کردن صادرات نفت ایران نخواهد کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در ۲۰۱۸ پس از خارج شدن از قرارداد هسته‌ای ایران، تحریم‌های جدیدی علیه صنعت نفت این کشور وضع کرد و دولت بایدن تلاش کرد با تحریم شرکت‌هایی در چین، امارات و مناطق دیگر مانع دور زدن این تحریم‌ها شود.

با وجود این تلاش‌ها، راپیدان تخمین می‌زند صادرات نفت ایران بدون محاسبه میعانات گازی به ۱.۶ تا ۱.۸ میلیون بشکه در روز رسیده باشد که نزدیک به ۲ میلیون بشکه صادر شده قبل از اعمال تحریم‌هاست.

یکی از دلایل مخالفت بایدن برای محدود کردن صادرات نفت ایران تاثیر احتمالی آن بر قیمت بنزین است. قیمت نفت و در نهایت قیمت بنزین یک عامل حیاتی در آستانه انتخابات آمریکاست.

تشدید تحریم‌ها علیه ایران همچنین رابطه بین آمریکا و چین را خراب می‌کند. تقریبا تمام نفتی که از سوی ایران وارد چین می‌شود با مبدا مالزی یا سایر کشور‌های خاورمیانه ثبت شده و توسط ناوگانی از نفتکش‌های قدیمی‌تر که فرستنده‌های خود را هنگام بارگیری در بنادر ایران خاموش می‌کنند، منتقل می‌شود.

اطلاعات ردیابی نفتکش‌های شرکت ورتکسا نشان می‌دهد چین ۵۵.۶ میلیون تن معادل ۱.۱۱ میلیون بشکه در روز نفت ایران را در سال گذشته میلادی خریداری کرده است. این رقم معادل ۹۰ درصد از صادرات نفت ایران و ۱۰ درصد از واردات نفت چین است.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید علیه نفت ایران در بسته کمک‌های مالی آمریکا به اسرائیل و اوکراین
  • شوی غربی برای حمایت از جنگ‌طلبی صهیونیست‌ها | دست بسته گروه ۷ در برابر ایران
  • بانک‌ها در توسعه بخش درمان استان بوشهر مشارکت کنند
  • پرداخت ۹۶ فقره تسهیلات برای درمان زوج‌های نابارور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • تغییر رویکرد بانک‌های استان بوشهر به توسعه محوری
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • رویترز:‌ صادرات نفت ایران بیشترین رقم در ۱۰ ماه گذشته شد
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟