Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک نویسنده کتاب گفت: شهید احمد دیندار هنگامی که در حلبچه حضور داشت یکی از روستا‌های آن منطقه با بمب‌های شیمیایی مورد تهاجم دشمن قرار گرفت، نیرو‌های سپاه هنگامی که به آنجا رسیدند با تن‌های بی جان بسیاری از افراد روبرو شدند و تعدادی که زنده مانده بودند نیز شیمیای و سخت مجروح شده بودند. تاریخ انتشار: 12:53 - 22 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۶۸۰۴

اعظم پشت مشهدی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» گفت: کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» زندگینامه سردار شهید احمد دیندار یکی از فرماندهان لشکر ۲۷ «محمدرسول الله (ص)» است، وی یکی از مربیان آموزش غواصی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پرداخت به بخشی از زندگی شهید احمد دیندار در فیلم سینمایی اخراجی‌های را برگرفته از رفتار این شهدای بزرگوار دانست و ابراز کرد: شهید احمد دیندار هنگامی که در حلبچه حضور داشت یکی از روستا‌های آن منطقه با بمب‌های شیمیایی مورد تهاجم دشمن قرار گرفت، نیرو‌های سپاه هنگامی که به آنجا رسیدند با تن‌های بی جان بسیاری از افراد روبرو شدند و تعدادی که زنده مانده بودند نیز شیمیای و سخت مجروح شده بودند.

این نویسنده کتاب در همین راستا ادامه داد: از یکی از خانه‌ها صدای ناله می‌آمد شهید دیندار برای کمک به خانه وارد شد و با پیکر بی جان پدر و مادر آن خانواده روبرو شد، در همین حین از یکی از اتاق‌ها صدا به گوش می‌رسید، شهید دیندار وارد اتاق می‌شود صدا از سوی کمد بود در کمد را باز می‌کند، دختر بچه‌ای ۱۲ ساله از گوشه کمد در حالی که از ترس و ناراحتی درخود مچاله شده بود را می‌بیند، ناخودآگاه متاثر می‌شود و ماسک خود را بر می‌دارد و به صورت آن دختر کوچک می‌زند، در همانجا خودش نیزشیمیایی می‌شود که این رویداد در فیلم سینمایی اخراجی‌ها نیز به تصویر کشیده شده بود.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌‌ترین خبرها از انتشارات ۲۷ بعثت اینجا کلیک کنید

پشت مشهدی به فصل اول کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» اشاره و بیان کرد: کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» در فصل‌های اول به دوران کودکی شهید احمد دیندار پرداخته است، او کودکی باهوش با شیطنت‌های خاص یک پسر بچه بود البته در این کتاب روابط انسانی و حقیقی بین خواهران و برداران به خوبی توصیف شده است و رابطه بین خانواده بسیار عمیق مورد بررسی قرار داده شده است.

نویسنده کتاب «بادگیرها چشم به راهند» پیرامون علت علاقه‌اش به نوشتن کتاب شهید احمد دیندار ابراز کرد: زندگی کردن با این شهدا خصوصا شهید احمد دیندار بسیار برایم جذاب است، زیرا ارتباط بسیار خوبی بین من و این شهید ایجاد شده بود، من این شهید را یکی از اعضای خانواده خود می‌دیدم و با او انس گرفته بودم، گاهی او را مانند برادرم می‌دیدم، ملموس بودن زندگی و احساسات وی مرا به نوشتن کتاب و ادامه نگارش ترغیب می‌کرد، از نوشتن این کتاب لذت می‌بردم چراکه در کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» شخصیت‌ها کاملا حقیقی هستند و کسی حذف نشده است.

وی شیوه نگارش کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» را مورد بررسی قرار داد و اظهار کرد: کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» به سبک خاطره نویسی تهیه شده است در عین حال زبانی نرم و دلنشین دارد، این کتاب روان نوشته شده و همه گروه‌های سنی می‌توانند از آن استفاده کنند، من تلاش کردم کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» را به شیوه‌ای بنویسم که جذاب و خواندنی باشد، در هر صورت کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» خاطره‌ای مستند بوده لذا من با فضا سازی تلاش کردم تا کتاب را جذاب‎تر کنم.

وی به شیوه خاطره نگاری در کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند»  اشاره و بیان کرد: خاطره نگاری بخاطر سبک و سیاق خاصی که دارد دست نویسنده را برای بیان بسیاری از موارد می‌بندد و نویسنده نمی‌تواند مانوری را که در داستان نویسی می‌تواند داشته باشد بر روی سوژه‌اش به اجرا بگذارد و این بسیار مهم است لذا در خاطره نویسی لحن و احساس درگیر با سوژه را می‌توانیم واقعی در نوشته‌ها انعکاس دهیم و هیچگونه دخل و تصرفی نمی‌توانیم در روند محتوا داشته باشیم. اما اگر قرار بود در مورد شهید احمد دیندار رمانی تهیه کنم قطعا آن را به سبک ویژه و جذاب‎تر و در عین حال بسیار طولانی‌تر تبدیل می‌کردم هرچند یه تازگی شیوه جدیدی از خاطره نگاری داستان به بازار آمده و ترکیبی از خاطرات است که مستند بوده و با تم سازی و فضا سازی‌های کوچک جذابیت پیدا می‌کنند.

نویسنده کتاب «بادگیرها چشم به راهند» شهدا را نمونه‌هایی از رفتار‌های صادقانه و انسان ساز دانست و ابراز کرد: شهدا الگو‌های ارزشمند ما بوده و هستند آنان رفتار‌هایی ارزنده داشتند و الگوی‌های مناسبی برای زندگی انسان و بشریت محسوب می‌شوند، بارزه‌های شخصیتی ارزشمند این انسان‌ها افرادی چون من را مجذوب می‌کند، من خودم وقتی با این شهدا آشنا شدم درس‌های ارزشمندی را از آنان گرفتم.

وی پیرامون کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» بیان کرد: تلاش کردم به دور از غلو و اغراق حقیقت واقعی شخصیت شهید احمد دیندار را بنویسم، زیرا معتقدم شهدا نیز همانند ما هستند و مانند ما زندگی کردند، اما در بزنگاه‌هایی که در مسیر حیاتشان بوده تصمیمات و عملکرد‌هایی داشته‎اند که آنان را از ما مجزا و دور ساخته، باید بدانیم چگونه در بزنگاه‌های زندگی تصمیم بگیریم تا بتوانیم همانند شهدا راه زندگی و سعادت را بپیماییم.

پشت مشهدی پیرامون علل نامگذاری کتاب «ماهی‌ها دلتنگ آب نمی‌شوند» خاطر نشان کرد: شهید احمد دیندار علاقه بسیاری به آب داشت او یک غواص بود و آرامش زیر آب را دوست داشت به عبارتی دیگر غواصان نیز همانند ماهی‌ها به آب علاقه دارند در عین حال ماهی‌ها را نماد غواصان دانستم که به آب علاقمند هستند، ماهی‌هایی که به آسمان پرواز کردند. من در طرح جلد کتابم نیز این موضوع را در قالب تصویر بیان کرده ام، نقش ماهی‌هایی که به سوی آسمان شنا می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر نویسنده کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۲۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا (س)/ هرجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت

دوست و پسرعمه شهید حجازی با اشاره به علاقه شهید حجازی به حضرت زهرا (س) گفت: برای شهادت حضرت زهرا (س) هر جایی که بود، سه شب بازمی‌گشت و مراسم عزاداری برگزار می‌کرد و به‌یاد دارم که در آخرین مراسم روضه او افرادی همچون حاج قاسم حضور داشتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، درست سه سال پیش بود که خبر پر کشیدن مرد آرامی که مدتی قبل او را به مناسبت اولین سالگرد حاج قاسم در برنامه بدون تعارف دیدیم، داغی دوباره بر دلمان نشاند؛ سردار محمد حجازی از مردهای مردی بود که بعد از رفتنش او را شناختیم و فهمیدیم که چه گوهر نابی در شهر داشتیم و از وجود او بی‌بهره شدیم.

هرچند حاج محمد عمر و مجاهدتش را در سکوت گذراند، اما رهبر انقلاب می‌گویند «زنده نگه‌داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست» و امروز ماییم و افرادی که یادی از آن‌ها در دل دارند و چه کسی بهتر از افرادی که از روزهای کودکی با او همراه بودند و سینه‌شان مخزن اسرار است.

مرتضی آرسته که پسرعمه و رفیق دیرینه حاج محمد حجازی است، در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه اقدامات سردار حجازی به‌گونه‌ای بود که حاج قاسم علاقه زیادی به او داشت، اظهار می‌کند: شاید مردم شناخت زیادی از او نداشتند، اما دشمن به‌خوبی او را می‌شناخت.

وی با تاکید بر اینکه او آرامش فراوانی داشت و جزو سربازان رشید انقلاب بود، ادامه می‌دهد: آن‌ها سه برادر به نام‌های احمد، محمد و مجید بودند و در حال حاضر تنها مادر و خواهر آن‌ها در قید هستند.

دوست و پسرعمه شهید حجازی در خصوص تاریخچه مسئولیت‌های حاج محمد و احمد حجازی تصریح می‌کند: احمد از دوران پیش از انقلاب فعال بود و پس از انقلاب مسئول تدارکات سپاه پاسداران و جانشین رفیق‌دوست بود، در این راستا سختی‌های فراوانی برای تهیه امکانات اولیه می‌کشید و می‌خواست سپاهی که توسط امام (ره) تأسیس شده بود با نقطه ضعفی مواجه نباشد.

آرسته با تاکید بر اینکه در ابتدای انقلاب اسلامی هر دو برادر در صحنه حاضر بودند و با افراد انقلابی ارتباط نزدیک داشتند، بیان می‌کند: آن‌ها خودشان را ساخته بودند و نبود آن‌ها ثلمه‌ای بزرگ است.

وی ادامه می‌هد: یک‌بار محمد از لبنان به ایران آمده بود که به او گفتم برای شهادت سردار همدانی غصه زیادی خوردم و پاسخ داد باید برای خودمان باید غصه بخوریم، او به درجه و لیاقت خود رسید، از سویی عاشق امام و رهبر انقلاب و تابع صحبت آن‌ها بود.

دوست و پسرعمه شهید حجازی با اشاره به علاقه شهید حجازی به حضرت زهرا (س) می‌گوید: برای شهادت حضرت زهرا هر جایی که بود ۳ شب باز می‌گشت و مراسم عزاداری برگزار می‌کرد و به‌یاد دارم که در آخرین مراسم روضه او افرادی از جمله حاج قاسم حضور داشتند.

آرسته در پایان با اشاره به تعامل خوب سردار حجازی با خانواده می‌گوید: او انسانی اخلاق‌مدار بود و از سمتی زمانی که در منزل حضور داشت نیز مدام با نوه‌هایش بازی می‌کرد و با آن‌ها ارتباط خوبی داشت.

کد خبر 745302

دیگر خبرها

  • کتاب جنگ بدون صلح به چاپ چهارم رسید
  • نحوه بیدار کردن بچه ها از خواب، دو سبک زندگی متفاوت می سازد - سهیل رضایی (فیلم)
  • روایتی از پدر و پسر شهید لشکر فاطمیون + فیلم
  • حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری خطیب نماز جمعه این هفته تهران
  • حجت‌الاسلام حاج علی اکبری خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • برپایی هفت میز خدمت در نماز جمعه این هفته تهران
  • آسمانی شدن مادر شهید زاهدیان در رشت
  • بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» روایتی از شهید «حسین لشگری»
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا (س)/ هرجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت