Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن نعمتی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا بر اهتمام جدی و تمرکز نیروگاه به ساخت قطعات در داخل و حمایت از تولید داخلی تاکیدکرد و افزود : با بومی سازی قطعات علاوه بر کمک به رونق اقتصادی از خروج قابل توجه ارز نیز جلوگیری شده است.      

وی به رشد قابل توجه بومی سازی قطعات نیروگاهی طی سال های اخیر اشاره کرد و توضیح داد : بومی سازی قطعات نیروگاهی در این شرکت از ۲۷ هزار قطعه به حدود ۶۰ هزار قطعه ، نشانه عبور از پل تحریم ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نعمتی گفت : از آن جایی که عمر بالای تجهیزات، بازدهی تولید واحدها را تا حدودی کاهش می دهد ، برای بازیابی توان و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود واحدها و با اتکا به توانمندی و ظرفیت های فنی و تخصصی نیروهای این شرکت  ، ۱۲ طرح بهسازی و بازسازی با حدود ۳۳۵ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری عملیاتی شده است.

مدیر عامل نیروگاه نکا  طرح های اجرا شده را شامل افزایش توان تولید و بهبود راندمان واحدها، ارتقاء پایداری واحدها،  بالا بردن ضریب آمادگی واحدها، کاهش مصرف آب به میزان ۲۰ مترمکعب در ساعت، کم شدن نرخ خروج اضطراری واحد ها ، کاهش مصارف آب و سوخت و  بهینه شدن مصرف انرژی داخلی واحدها برشمرد.

نعمتی گفت : امروز توان عملی واحدهای نیروگاه نکا  با اجرایی شدن این طرح تا  ۲۳ مگاوات افزایش یافته است.

وی به اهمیت توانمندی متخصصان  و اهمیت ساخت قطعات در داخل کشور اشاره کرد و  اظهار داشت : نمونه بارز توانمندی نیروهای متخصص نیروگاه نکا ثبت رکورد تعمیرات توربین واحد شماره چهار بخار در اثر شکسته شدن یکی از پره ها در سال جاری بوده است.
مدیرعامل نیروگاه نکا توضیح داد : اوایل تیر ماه واحد چهار بخار این نیروگاه به دلیل شکسته شدن یکی از پره ها و آسیب دیدن پره مجاور آن از مدار خارج شد که  در شرایط عادی برای انجام این فعالیت تعمیراتی ۱۵ روز زمان نیاز است ، اما به دلیل وقوع این حادثه در ایام پیک مصرف تابستان و نیاز شدید شبکه ، نیروهای توانمند و متعهد شرکت با همت مثال زدنی و روحیه جهادی در دمای نفسگیر بالای ۵۰ درجه سانتیگراد محیط کاری و رطوبت ۹۰ درصدی هوا توانستند این فعالیت دشوار تعمیراتی را در کمتر از سه شبانه روز به سرانجام برسانند و رکورد تازه ای در تعمیرات توربین به ثبت برسانند.

نیروگاه شهید سلیمی نکا متشکل از چهار واحد بخار هر یک با قدرت اسمی ‎ ۴۴۰ مگاوات، سیکل ترکیبی شامل ۲ واحد گازی با قدرت نامی ۳۷۵.۵ مگاوات و یک واحد بخار دیگر با قدرت ‎ ۱۶۰ مگاوات و همچنین ۲ واحد توربواکسپندر با قدرت نامی هر یک ۹.۵ مگاوات است و ۶ درصد برق کشور را تولید می‌کند.

این نیروگاه در ساحل دریای خزر در حدود ۲۵ کیلومتری شمال شهرستان نکاء در استان مازندران واقع است. نیروگاه شهید سلیمی در سال ۱۳۵۸ ایجاد شد و یکی از نیروگاه‌های سیکل ترکیبی و از بزرگترین تولید کننده برق کشور با حدود ۴۰ سال عمر شناخته می شود.

برچسب‌ها تحریم شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم مازندران تحریم مازندران نیروگاه نکا بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۳۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم

دبیرستاد فناوری نرم گفت؛ ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود حسنلو در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به صنایع خلاق و‌بومی کشور افزود: از این رو این نشست در مرکز تاریخی دارالفنون برگزار شده است، چرا که اکوسیستم فناوری نیازمند هویت بخشی است که ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است.

حسنلو با بیان اینکه مسایل فرهنگی به حل مسایل مردم و جامعه نزدیک است ادامه داد: یکی از کارکرد‌های فناوری حل مسایل کشور است و با توجه به چالش‌هایی که در زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد می‌توان با توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی حل شوند.

وی با تاکید بر اینکه هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری‌های نرم توسعه یابد مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرد ادامه داد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه ریزی شده است چرا که ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

دبیر ستاد برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاورد‌ها نشست‌ها را از رویداد‌های جانبی این رویداد ذکر کرد و‌گفت: اعتقاد من بر این است که صنایع خلاق رکن اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تعریف پروژه‌های پیشران در حوزه‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی گفت: پروژه‌های پیشران پروژه‌هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر است پروژه‌ها را چند پله جاوتر براند و ما دو دسته پروژه‌های پیشران و کلان تعریف کرده ایم.

حسنلو ادامه داد: برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه‌هایی را تعریف کرده اند. برخی پروژه‌های پروژه‌های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و زیرساخت‌های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند، اما نیازمند تجمیع ظرفیت‌ها و کنسرسیوم‌ها هستند.

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی دسته سوم پروژه‌ها را پژوژه‌هایی دانست که نیاز به زیرساخت‌های قانونی و‌فیزیکی دارند و‌ادامه داد: تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، پلتفرم به هم رسانی آموزشی و‌ازمایشگاه اثر اجتماعی احصا شده است علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • هدفگذاری برای واگذاری ۲۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن طی سه ماه در سمنان
  • تکلیف افزایش قیمت برق روشن شد
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • تولید ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر
  • ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شد
  • نیروگاه اتمی بوشهر بیش از ۶۵ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کرد
  • عبور تولید برق در نیروگاه شیروان از مرز ۶.۵ میلیون مگاوات
  • ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس