Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل دفتر طرح‌ها و تامین مالی وزارت صمت گفت: از زمان ابلاغ مصوبه هیات وزیران در خصوص استخراج رمزها، حدود ۵۸۴ بنگاه جواز تاسیس خود را دریافت کرده اند و در حال انجام مراحل تکمیلی جهت دریافت پروانه بهره برداری هستند. تاریخ انتشار: 13:22 - 22 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۶۸۵۹

خبرگزاری میزان ـ بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت صمت، علیرضا هادی درباره ارز دیجیتال اظهار کرد: بر اساس تصویب نامه سال گذشته هیات وزیران واحد‌های رمز ارز جزو واحد‌های صنعتی شناخته شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص مجوز‌های این واحد‌ها نیز تصریح کرد: در وزارت صمت دو مجوز عمومی برای واحد‌های صنعتی وجود دارد که یکی جواز تاسیس برای آماده سازی مقدمات از جمله زمین، زیرساخت‌ها، برق و... خرید و نصب و راه اندازی دستگاه‌ها است و دیگری پروانه بهره برداری است که وقتی مرحله اول تکمیل شد، پروانه بهره برداری صادر می‌شود.

متقاضیان استخراج رمز ارز در سامانه بهین یاب ثبت نام کنند

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تامین مالی وزارت صمت اضافه کرد: با ارسال دستورالعملی در سال گذشته به سراسر کشور، نحوه ثبت نام و ارایه درخواست برای صدور جواز تاسیس رمز ارز‌ها را مشخص کردیم.

هادی گفت: متقاضیان از طریق سامانه بهین یاب و لینک درخواست مجوز تاسیس رمز ارز، ثبت نام و اطلاعات حداقلی و مشخصات دستگاه‌ها را ثبت می‌کنند، با فراهم شدن زیرساخت‌های لازم با هماهنگی وزارت نیرو کار شروع می‌شود تا به مرحله صدور پروانه بهره برداری مانند دیگر مجوز‌های صنعتی برسد.

۵۸۴ جواز تاسیس استخراج رمز ارز صادر شده است

وی ادامه داد: از زمان ابلاغ این دستورالعمل حدود ۷۹۰ بنگاه و شخص درخواست خود را در سامانه بهین یاب قطعی کرده اند و حدود ۵۸۴ بنگاه نیز جواز تاسیس خود را دریافت کرده اند و در حال انجام مراحل تکمیلی جهت دریافت پروانه بهره برداری هستند.

صدور ۱۴ پروانه بهره برداری برای استخراج رمزارز‌ها در کشور

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تامین مالی وزارت صمت یک بنگاه صرفاً در خارج از مناطق آزاد و ویژه تجاری و ۱۳ بنگاه در مناطق آزاد و ویژه تجاری پروانه بهره برداری استخراج رمز ارز را دریافت کرده اند و در حاتل فعالیت و تولید رمز ارز هستند.

هادی یادآوری کرد: از ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ مصوبه هیات وزیران در خصوص استخراج رمز ابلاغ شد، در این ابلاغ نوع فعالیت و نرخ انرژی (برق و گاز) و مسئول صدور مجوز‌ها (وزارت صمت) تعیین شده است که در همین راستا به همه استان‌ها تفویض لازم را برای صدور مجوز‌ها داده ایم و صدور این مجوز‌ها در حداقل زمان ممکن امکان پذیر است.

مهمترین عامل هزینه‌ای تولید انواع رمز ارز‌ها از جمله بیت کوین انرژی است

وی ادامه داد: مهمترین عامل هزینه‌ای تولید انواع رمز ارز‌ها از جمله بیت کوین انرژی است و با توجه به انرژی یارانه‌ای در کشورمان، پتانسیل استفاده از این انرژی یارانه‌ای به صورت غیرمجاز هم وجود دارد که باید مورد توجه و نظارت قرار بگیرد.

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تامین مالی وزارت صمت یکی از مهمترین مسایل برای روی آوردن به استخراج رمز ارز‌ها با استفاده از انرژی غیرمجاز را تعرفه دانست و گفت: به ازای هر کیلوبایت ساعت حدود ۹۶۴ تومان هزینه مصرف است که در هشت ماه سال این هزینه نصف و در چهار ماه پرمصرف سال دو برابر می‌شود که مردم علاقه‌ای با این تعرفه بالا برای استخراج بیت کوین ندارند و برخی ممکن است به سمت استفاده غیرمجاز از انرژی بروند.

هادی افزود: نرخ بیت کوین در چند ماه گذشته به ۳۵۰۰ دلار نیز کاهش یافته بود که با در نظر گرفتن قیمت انرژی، استخراج آن به صرفه نبود، با توجه به اینکه مخاطرات استخراج رمزارز رو به افزایش است باید بسمت حرفه‌ای شدن و ورود بنگاه‌های بزرگ برویم تا افرادی که روی مخاطرات و تغییرات ناگهانی استخراج شناخت کافی دارند، در این حوزه وارد شوند.

برای دستگاه‌های استخراجی که غیرقانونی وارد کشور شده اند، باید فرم خوداظهاری ارایه شود

وی تصریح کرد: بنگاه‌های دارای مجوز وارداتشان مشکلی ندارد، تعرفه واردات پایین و ۴ درصد است و دستگاه‌هایی که غیرقانونی وارد شده اند که پیش بینی می‌شود حدود ۷۰ هزار ماینر بصورت غیرمجاز در کشور وجود دارد، نیز با ارایه فرم خوداظهاری وارد چرخه فعالیت قانونی خواهند شد که با تداوم این روند صدور پروانه بهره برداری ارتقا می‌یابد.

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تامین مالی وزارت صمت، بیان کرد: شهرک‌های صنعتی سراسر کشور (حدود ۹۶۰ شهرک) مجاز به استقرار این واحد‌ها هستند، در نیروگاه‌ها، مناطق آزاد و ویژه تجاری نیز منعی برای استقرار این دستگاه‌ها بصورت قانونی وجود ندارند.

هادی گفت: پیش بینی‌ها این است که بین ۲۰۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار سالانه تولید واحد‌های استخراج رمز ارز باشد که برای تامین ارز مورد نیاز کشور عدد قابل اعتنایی است و پتانسیل رشد در این حوزه وجود دارد.

وی تصریح کرد: تامین ارز و سهولت نقل و انتقال پول در این حوزه با توجه به تحریم‌هایی که وجود دارد از مزایای این فعالیت است.

بیشتر بخوانید: دستورالعمل استخراج رمز ارزها ابلاغ شد

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت صنعت پروانه بهره برداری استخراج رمز ارز جواز تاسیس رمز ارز ها دستگاه ها بیت کوین مجوز ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۳۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۱۵۰۰ حلقه چاه بدون پروانه مازندران

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: هزار و ۵۴۴ حلقه چاه بدون پروانه از سال‌های گذشته تعیین تکلیف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید محمد موسوی به ساماندهی حدود 5 هزار و 227 حلقه چاه کم عمق در سال 1402  اشاره کرد و گفت: هزار و 544 حلقه چاه بدون پروانه مربوط به پیش از سال 1385  نیز در مازندران تعیین تکلیف شد.

موسوی افزود: 2 هزار و 767 چاه کشاورزی پارسال در استان برق‌دار شدند.

وی همچنین از مسدود شدن 205 حلقه چاه غیرمجاز خبر داد و گفت: اکنون شاهد کاهش برداشت آب از منابع زیرزمینی هستیم و با ساماندهی بهره‌برداری از چاه‌ها قصد داریم بهره‌برداری ضابطه‌مندی داشته باشیم.

وی یکی از اولویت‌های مهم شرکت آب منطقه‌ای مازندران را بهره‌برداری ضابطه‌مند از چاه‌های کشاورزی دانست و گفت: پارسال 162 کنتور حجمی با ورود مدیریت منابع آب شهرستان‌ها نصب شد.

موسوی یادآور شد: هزار و 237 مورد پروانه چاه‌ها اصلاح شد.

وی به صدور 11هزار و 649  مجوز سامانه «ساماب» اشاره کرد و گفت: اقداماتی مانند لایروبی، حفر، کف شکنی و تغییر مکان پارسال توسط شرکت آب منطقه‌ای مازندران انجام شد.

به گفته موسوی 191 حلقه چاه دارای مجوز حفر نیز در مازندران تعیین تکلیف شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران  خاطرنشان کرد: رعایت الزامات بهره‌برداری بهینه کشاورزان از چاه‌ها با اهمیت است و صدور مجوز  چاه‌ها به معنای برداشت آب به هر میزان دلخواه نیست.

موسوی گفت:  پارسال با 94 مشترک چاه مجاز برقدار بدمصرف و پرمصرف برخورد قانونی شد.

وی افزود: پارسال از اضافه برداشت 239 حلقه چاه نیز جلوگیری شد که این اقدام از برداشت 700 هزار مترمکعب آب از منابع آبی زیرزمینی استان پیشگیری کرد و 42 مورد هم پیشگیری از حفاری غیرمجاز در استان انجام شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران یادآور شد: از اولویت‌های آب منطقه‌ای، تعیین تکلیف پرونده‌های مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی در حوضه آبریز هراز است و در اسفند گذشته پیش از آغاز فصل کشت این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

این مسئول ادامه داد: بیش از هزار پرونده در کمتر از 2 هفته با ضوابط قانونی تعیین تکلیف شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۳۰ پروانه بهره‌برداری صنعتی در خوزستان صادر شد
  • ضرورت تمدید اعتبار پروانه چاه‌ های کشاورزی
  • ضرورت تمدید اعتبار پروانه چاههای کشاورزی در مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۴۵۰ نفر از آموزش‌های رایگان صنایع‌دستی در ابهر
  • ایجاد بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در خوزستان
  • بیانیه وزارت دفاع به مناسبت روز تاسیس سپاه
  • تعیین تکلیف حدود ۱۵۰۰ حلقه چاه بدون پروانه مازندران
  • ۱۵۰۰ حلقه چاه بدون پروانه در مازندران تعیین تکلیف شد
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید