Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس امنیت اقتصادی گفت:تمام تلاش ما بر این بود در این بازه زمانی از گرانی اقلام مورد نیاز مردم جلوگیری شود که بحمداله نتیجه مطلوبی به دست آوردیم و در سه ماهه سال جاری هیچگونه گرانی کاذب نداشتیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار محمدرضا مقیمی در تشریح عملکرد سه ماهه نخست نخست 99 پلیس امنیت اقتصادی، به ایجاد تحولات در جامعه (اقتصادی، سیاسی و اجتماعی) اشاره و اظهار کرد: متأسفانه این تحولات در رزق و روزی مردم تأثیرگذار است و آنچه که باعث می‌شود بیشتر در این فضا فعالیت کنیم، ایجاد احساس رضایت مردم از معیشت و وضعیت اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با بیان اینکه در بسیاری از زمینه‌ها و حوزه‌ها اقدامات پیشدستانه و تأثیرگذاری انجام داده‌ایم، تصریح کرد: در حوزه امنیت اقتصادی، مبارزه با قاچاق کالا و جرایمی که امنیت را خدشه‌دار می‌کند، از محورهای مهم و اصلی پلیس امنیت اقتصادی است.

وی با تأکید بر اینکه اساس کار پلیس امنیت اقتصادی، اقدامات پیشگیرانه است، گفت: سعی ما بر این است با پیش‌بینی و پیشگیری فضایی را ایجاد کنیم تا جرمی تولید نشود که برخورد با محتکران یکی از اقدامات مطلوب این پلیس از اواخر سال گذشته و اوایل سال جاری است.

این مقام انتظامی با بیان اینکه احتکار رابطه تنگاتنگی با معیشت مردم دارد، عنوان کرد: از این رو برخورد با محتکران لوازم بهداشتی، دارویی و مواد غذایی از جمله اولویتهای این پلیس است.

در سه ماهه سال جاری هیچگونه گرانی کاذب نداشتیم

مقیمی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان دو مرحله طرح مبارزه با احتکار انجام شد و تمام تلاش ما بر این بود در این بازه زمانی از گرانی اقلام مورد نیاز مردم جلوگیری شود که بحمداله نتیجه مطلوبی به دست آوردیم و در سه ماهه سال جاری هیچگونه گرانی کاذب نداشتیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با تأکید بر اینکه یکی از اهداف ما تأمین نیازهای مردم بوده و در این راستا قرارگاه ما روزانه به صورت تاکتیکی و عملیاتی کشور را رصد می‌کند، عنوان کرد: در بحث تعداد پرونده‌های تشکیل شده برای احتکار در سه ماهه نخست سال 99 نیز 400 درصد افزایش عملکرد نسبت به سه ماهه نخست سال گذشته داشته‌ایم.

کشف 15 میلیون ماسک و 171 میلیون دستکش

وی ادامه داد: همچنین در سه ماهه سال جاری ( تا 21 تیرماه جاری ) بالغ بر 15 میلیون و 318 هزار انواع ماسک و 171 میلیون و 313 هزار دستکش کشف شده است.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: همچنین در این بازه زمانی بیش از دو میلیون لیتر مواد ضدعفونی‌کننده و مقادیر قابل توجهی  ژل و پد الکی  کشف و همچنین از 127 هزار باب داروخانه و انبار بازرسی و در این مراحل بالغ بر هشت هزار انبار و داروخانه متخلف پلمب شده است.

مقیمی در ادامه به اخلال در نظام اقتصادی اشاره کرد و گفت: در این راستا تعداد پرونده‌ها کاهش یافته اما از نظر ریالی افزایش داشته که بیشتر تلاش ما بر این بوده پرونده دانه‌درشتها را بررسی کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با بیان اینکه درباره قاچاق کالا در سال جاری وضع مناسب‌تری نسبت به سال‌های گذشته داشتیم، تصریح کرد: در بحث برخورد با جرایم اقتصادی هم نیازهای روز جامعه و مردم را در نظر می‌گیریم.

قاچاق خروجی نزدیک به صفر شده است

وی با اشاره به اینکه امسال در بحث فرار مالیاتی کاهش قابل توجهی داشتیم، به قاچاق خروجی هم اشاره کرد و گفت: امسال قاچاق خروجی به حداقل رسیده و نزدیک به صفر شده است.

این مقام انتظامی عنوان کرد: در زمینه فرآورده‌های نفتی و سوختی نیز از ابتدای سال تاکنون 70 درصد افزایش کشفیات نسبت به سال گذشته داشته‌ایم.

مقیمی با بیان اینکه در بحث قاچاق دام سبک 24 درصد و دام سنگین نیز 23 درصد کاهش داشتیم و تلاش کردیم حوزه‌های صادرات قانونی را تقویت کنیم، به اهمیت هوشمندسازی پلیس اشاره و عنوان کرد: در پلیس گمرک در بحث هوشمندسازی پلیس بحمدالله اقدامات مطلوبی انجام شده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با بیان اینکه توجه و رسیدگی به جرائم سازمان‌یافته از اولولویت‌ها است، گفت: تمرکز بر جرائم سازمان‌یافته بدین معنا نیست که به جرایم خرد کمتر توجه شود؛ در هر حال توجه ما بر جرائم سازمان‌یافته و کلان است.

افزایش پرونده‌های قاچاق 100 تا 500 میلیون تومانی

وی افزود: در پرونده‌های قاچاق 100 تا 500 میلیون در سه ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش داشته‌ایم و پرونده‌های زیر 10 میلیون تومان 6 درصد کاهش نشان می‌دهد.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: در بحث استقرار نیز توافق و تعامل خوبی با گمرک داشته‌ایم و یک توافق‌نامه سه طرفه در سال گذشته امضا کردیم و در 12 نقطه مستقر شدیم و امسال قرار است در 30 نقطه مستقر شویم و عمده ورودی‌ها و خروجی‌ها استقرار پیدا کنیم.

مقیمی متذکر شد: محموله‌های هر خودرو پس از ورود به کشور بازرسی و کنترل می‌شود، در واقع در این سه ماهه 36 هزار و 700 کنترل و بررسی محموله‌های گمرکی انجام شده و در 600 هزار مورد نیز انبار‌های شهری را بازرسی کرده‌ایم که 14 مورد منجر به تشکیل پرونده شده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی یادآور شد: همچنین در 24 بندر و هشت مرز زمینی مستقر شده و در گام بعدی در 41 منطقه مستقر می‌شویم.

واکنش جانشین فرمانده ناجا به سلاح‌های غیر‌مجاز و قاچاق سلاح‌ / ناجا با تشکیل قرارگاه برای مبارزه جدی با قاچاق اسلحه ‌‌ورود کردفرمانده مرزبانی ناجا: شناسایی دست‌های پنهان و ریشه‌ای در ‌قاچاق کالا در مرزهای ایران / رد‌پای استکبار و بیگانگان آشکار شد

انتهای پیام/

R1370/P/S2,21,1392/CT12 واژه های کاربردی مرتبط قاچاق کالا احتکار عملیات پلیس کشفیات پلیس کشفیات قاچاق پلیس | ناجا | نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بیشتر بخوانید... ۶۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در آبهای بوشهر با تلاش دریابانی کشف شد واکنش جانشین فرمانده ناجا به سلاح‌های غیر‌مجاز و قاچاق سلاح‌ / ناجا با تشکیل قرارگاه برای مبارزه جدی با قاچاق اسلحه ‌‌ورود کرد فرمانده مرزبانی ناجا: شناسایی دست‌های پنهان و ریشه‌ای در ‌قاچاق کالا در مرزهای ایران / رد‌پای استکبار و بیگانگان آشکار شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قاچاق کالا احتکار عملیات پلیس کشفیات پلیس کشفیات قاچاق پلیس ناجا نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران قاچاق کالا احتکار عملیات پلیس کشفیات پلیس کشفیات قاچاق پلیس رئیس پلیس امنیت اقتصادی سه ماهه سال جاری سه ماهه نخست قاچاق خروجی قاچاق کالا سال گذشته داشته ایم پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۳۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نیرو: سیل جنوب کشور خسارت جبران ناپذیری نداشت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، علی‌اکبر محرابیان صبح امروز یکشنبه در نشست مدیران ارشد صنعت آب کشور گفت: خوشبختانه سیل حادث شده روزهای گذشته در مناطق جنوب و جنوب شرقی کشور با پیش‌بینی‌های دقیق و اطلاع‌رسانی‌های به موقع، کمترین خسارات را به همراه داشت.

وزیر نیرو اهمیت پیش‌بینی‌های دقیق و به موقع شرایط جوی بر کاهش خسارات احتمالی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در صورت عدم مدیریت به موقع منابع سدها در بارش‌های سیل‌آسای هفته گذشته و عدم صدور اخطارها و هشدارهای لازم، بارش‌های رخ داده با وقوع سیل بزرگی همراه می‌شد که ظرفیت ایجاد خسارات جانی و مالی گسترده را داشت.

وی در ادامه تاکید کرد: ارائه خدمات آب و برق در شرایط ایجاد شده به خوبی تحت مدیریت و کنترل درآمد و پایش لحظه‌ای و مدیریت شرایط باید همواره مدنظر قرار گیرد تا مشکلی رخ ندهد.

وزیر نیرو با بیان اینکه بارش‌های خوبی در روزهای گذشته در نقاط مختلف کشور به ثبت رسید، افزود: بر این اساس پنج تا ۶ سد کشور سرریز شد؛ این در شرایطی است که کمترین خسارت‌های مالی و جانی در این زمینه رخ داد.

محرابیان به پیش‌بینی بارش‌های شدید در دیگر نقاط کشور از جمله استان‌های کرمان و یزد در هفته جاری اشاره کرد و اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارات احتمالی را مورد تاکید قرار داد.

کد خبر 6084456 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کشف ۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق
  • کشف ۱۵ دستگاه موتور سنگین قاچاق در تهران
  • کشف ۱۵ دستگاه موتورسنگین قاچاق + فیلم
  • کشف بیش از ۱۰ تن روغن جامد قاچاق در مراغه
  • کشف ۶ هزار لیتر فرآورده‌های نفتی قاچاق در بیرجند
  • کشف انبار ۱۰ میلیاردی بلور قاچاق در کهریزک
  • توقیف ۱۱ دستگاه خودرو حامل سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • وزیر نیرو: سیل جنوب کشور خسارت جبران ناپذیری نداشت
  • توقیف ۱۱ دستگاه خودرو حامل ۶هزار لیتر سوخت قاچاق
  • کشف ۱۵ هزار لیتر سوخت گازوئیل قاچاق در سمنان