Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه مرکز خبر حوزه، وی در دیدار یکی از مسئولان گروه‌های جهادی طلاب با اظهار نگرانی شدید از وضعیت معیشت مردم افزود: مکرر گفتیم مسئولان همه‌چیز کشور را با تحریم گره نزنند، ولی واقع مطلب این است که هیچ نظارتی در بازار وجود ندارد و قیمت‌ها بدون نظارت بالا می‌رود.

وی گفت: گاهی برای خرید می‌روم، می‌بینم دو مغازه مجاور هم یک جنس از یک شرکت با دو قیمت متفاوت عرضه می‌کنند و یا محصولات داخلی را از کشاورزان زحمت‌کش به قیمت به سیارکم خریداری می‌کنند، ولی به دست مصرف‌کننده باقیمت بالا می‌رسد، این کار دیگر ربطی به تحریم ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید نظارت و اشراف باشد و یک مدیریت صحیحی صورت بگیرد.

این مرجع تقلید تصریح کرد: تجربه نشان داد ما با همین نیروهای جوان و امکانات می‌توانیم بخشی از مشکلات را حل کنیم، البته عده‌ای به دنبال القای این مطلب هستند که راه نجات سازش با آمریکا و غرب است، درحالی‌که دیدند آمریکا با قرارداد رسمی تأییدشده خودشان چه کرد و همه‌چیز را زیر پا گذاشت.

آیت‌الله نوری همدانی بیان داشت: اعتماد مجدد به آمریکا و غرب با این خیانت‌ها و بدعهدی‌ها قابل‌پذیرش نیست و باید به‌جای دل دادن به غرب و آمریکا به نیروهای خودی اعتماد کرد، البته نه به این معنا که با دنیا قهر باشیم، بلکه با در نظر گرفتن عزتمان با کشورها ارتباط برقرار می‌کنیم که در این میان، رژیم صهیونیستی و آمریکا مستثنی هستند.

وی در ادامه به اهمیت جایگاه ولایت‌فقیه پرداخت و تاکید کرد: در این سال‌های اخیر، رهبر معظم انقلاب شعار سال را معمولا اقتصادی بیان کردند و نقشه راه برای اجرای مسئولان بیان داشته‌اند ازجمله حمایت از کالای ایرانی، حمایت از تولید داخلی، جهش تولید و اقتصاد مقاومتی بوده، اما باید دید آیا مسئولان به وظایف خود عمل کرده‌اند؟ 

وی اضافه کرد: مردم به ما نامه می‌نویسند که چرا مراجع تذکر نمی‌دهند، درحالی‌که مراجع و رهبری معظم مکرر تذکر داده و مسئولان را به خدمت به مردم توصیه می‌کنند، بنده به‌عنوان یک طلبه از حوزه قم خصوصی و عمومی از مسئولان خواسته‌ام وخواهش کرده‌ام به این مردم خدمت کنید، این مردم همیشه درصحنه بوده‌اند و هستند، این مردم زیر بار ذلت نرفته و نخواهند رفت، این مردم انقلابی هستند نظام و رهبری را دوست دارند، منتهی مشکلات اقتصادی و معیشتی آن‌ها را ناراحت کرده که باید همه کمک کنند تا حل شود./

برچسب‌ها حوزه علميه قم آیت الله العظمی نوری همدانی قیمت کالا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه قم آیت الله العظمی نوری همدانی قیمت کالا حوزه علميه قم آیت الله العظمی نوری همدانی قیمت کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۴۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس نظارت در حوزه ورزش را بیشتر کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی چالش ها و فرصت های عرصه ورزش را با حضور دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس مورد بررسی قرار داد.

در این نشست، ابتدا محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی به تغییر رویه مسئولین ورزش پیش و پس از قبول مسئولیت اشاره کرد و عدم تحقق برخی وعده ها در جهت برون رفت از چالش های این عرصه را برای ورزش کشور خسارت بار توصیف کرد. وی همچنین با تاکید بر لزوم تحقق نظر مقام معظم رهبری مبنی بر ورزش قوی، ایران قوی، خواهان تشریح طرح و برنامه های ورزشی دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی شد. در همین راستا جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز با اشاره به چالش هاو کاستی های موجود ورزش، بر لزوم نظارت بیش از پیش نمایندگان بر عملکرد مسئولین حوزه مربوطه در راستای رفع قوانین دست و پاگیر و تسهیل گرایش عمومی نسبت به این مقوله تاکید کردند.

سردار محمد سراج کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نخستین سخنران این نشست بود که ابتدا با اشاره به اقدام اخیر جمهوری اسلامی در تنبیه رژیم صهیونیستی، این اقدام را حق قانونی و مسلم ایران خواند و بر اقتدار و توانمندی نظام اسلامی در دفاع از آرمان های انقلاب و تمامیت ارضی کشور تاکید کرد. وی در ادامه با اشاره به سابقه طولانی مدت فعالیت های سیاسی حزب موتلفه اسلامی، تشکیل کارگروه ورزش توسط این حزب را نشانه درایت و توجه ویژه آنان به امر تربیت بدنی و تزکیه عنوان کرد. سراج در ارتباط با مباحث مطرح شده از سوی رییس و اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه در خصوص ورزش، بر لزوم برنامه ریزی و هدفگذاری اصولی در این حوزه تاکید و اختیارات نمایندگان مجلس در امر نظارت و حمایت از این مهم را تشریح کرد. سراج با اشاره به نکات طرح شده از سوی اعضای کارگروه ورزش تصریح کرد: جامعه ورزش و کارشناسان این حوزه می توانند نقطه نظرات و دیدگاههای خود را به مجلس انتقال داده و با جدیت مطالبه گر باشند. نمایندگان مجلس خصوصا اعضای فراکسیون ورزش نیز وظیفه دارند با بهره گیری از نظرات کارشناسان و متخصصین، بر عملکرد مسئولین ورزش نظارت و در صورت لزوم مسئولین را مورد پرسش قرار دهند. قانون، اختیار کافی به آنها داده و علی الاصول توقع می رود نمایندگان پیش از ورود به مجلس با حوزه اختیارات خود آشنا باشند. این نامزد مرحله دوم انتخابات مجلس در پایان خاطرنشان کرد: به اعتقاد من بهترین نوع پاسداری از انقلاب توجه به مردم است و خود من با همین نیت وارد کارزار انتخابات شدم.
دکتر صالح اسکندری آخرین سخنران این نشست بود که بطور مبسوط در رابطه با ابعاد ورزش، چالش های کنونی آن و راههای تحقق اهداف و برنامه های این حوزه سخن گفت.وی ابتدا با اشاره به رویدادهای اخیر سیاسی، نظامی منطقه، پاسخ کوبنده جمهوری اسلامی به رژیم متجاوز صهیونیستی را نشانه اقتدار نظام و لطف خداوند عنوان کرد. وی با اشاره به مباحث کارشناسی مطرح شده در حوزه ورزش تاکید کرد: به اعتقاد من ضعف امروز حوزه ورزش، فقدان برنامه ریزی و استراتژی ماموریت چند بعدی است. کاری که کره ای ها و چینی ها انجام دادند و نتیجه گرفتند. کشورهای همسایه ما در حوزه خلیج فارس هم سعی دارند برای مردم خود تصویری از آینده را در حوزه ورزش ترسیم کنند. ما هم می توانیم چنین تصویری را در ذهن خودمان و مردم ایجاد و به سمت تحقق آن حرکت کنیم. برای رسیدن به چنین نقطه مطلوب در ورزش ابتدا باید با کاستن از دامنه تصدی گری دولت،پای بخش خصوصی و مشارکت مردم را به حوزه ورزش باز کنیم. از سویی لازم است چرخه معیوب نظام مدیریت در ورزش اصلاح و نظارت در این حوزه را جدی بگیریم. وی افزود: برای قرار گرفتن در مسیر درست، لازم است سیاستگذاری از پایین به بالا صورت گیرد نه از بالا به پایین، مشارکت دادن مردم در تصمیم گیری های ورزشی، منافع این حوزه، ارزیابی عملکرد و اجرا در تسهیل مسیر اهداف ورزش تاثیر بسزایی دارد. خلا دیگر امروز در حوزه ورزش، ضعف دیپلماسی است. ما در این بخش مطابق اهداف و برنامه حرکت نکرده ایم.
این استاد دانشگاه و نامزد مرحله دوم انتخابات مجلس در بخش دیگری از نقد خود به مدیران ورزش اظهار داشت: مسئول ورزش باید مدیر تحول گرا باشد نه مدیر حفظ وضع موجود. اینکه بخواهیم ورزش در ابعاد قهرمانی و عمومی گسترش پیدا کند نیاز به ابزار و برنامه راهبردی داریم. نمی توان از بانکی که در امر بانکداری دچار ضعف است بخواهیم باشگاهداری کند.

تا زمانی که مواردی چون موضوع حق پخش، نظام بیمه ای، نظام حرف و مشاغل، حق مالکیت و مشارکت مردم در منافع ورزش و بازار منطقه ای ورزش راه نیفتاده باشد توقع دستیابی به پیشرفت و گسترش ورزش دشوار خواهد بود.
اسکندری در پایان گفت: آنچه بیان شد گوشه ای از مشکلات و کاستی های ورزش است که نمی توان انتظار داشت گره آن یکباره توسط دست اندرکاران وزارت ورزش یا کمیته ملی المپیک گشوده شود.
مجلس می تواند در مقام جایگاه قانونگذاری با اهرم های نظارتی و حمایتی که در اختیار دارد در جهت رفع این مشکلات به مسئولین مربوطه کمک کند. نگاه ما باید به آینده باشد و امروز برای فردا برنامه ریزی کنیم. به خاطر داشته باشیم وقتی تعداد داروخانه ها از اماکن ورزشی بیشتر شد، یعنی یک جای کار می لنگد.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897073

دیگر خبرها

  • مجلس نظارت در حوزه ورزش را بیشتر کند
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • بهادری جهرمی: نظارت‌ مرثر بر بازار نیازمند تمرکز نظارت است
  • گلایه سخنگوی دولت از بررسی نشدن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه بهادری‌جهرمی از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • درخواست ویژه آیت الله نوری همدانی از جهان اسلام درباره اسرائیل
  • تاکید آیت الله نوری همدانی بر وحدت بیش از پیش علمای جهان اسلام
  • کنایه نوری قزلجه به رئیسی؛ دعا کنیم این دولت همچنان باشد، تا قیمت ارز بالاتر نرود!
  • مسئولان به جای صندلی «مداخله‌جویی» روی صندلی «حکمرانی» بنشینند