Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از افزایش ۷۰ درصدی کشفیات فرآورده‌های نفتی و سوختی نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش  ایسنا سردار محمدرضا مقیمی در نشستی خبری به تشریح عملکرد سه ماهه این پلیس پرداخت و گفت: ایجاد آرامش برای پلیس امنیت اقتصادی حائز اهمیت است و تلاش ما بر این است که بتوانیم با اقدامات پیش دستانه آرامش ذهنی را برای مردم در کشور ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به ایجاد تحولات در جامعه (اقتصادی، سیاسی و اجتماعی) اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه این تحولات در رزق و روزی مردم تاثیرگذار است و آنچه که باعث می شود بیشتر در این فضا فعالیت کنیم، ایجاد احساس رضایت مردم از معیشت و وضعیت اقتصادی است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با بیان اینکه در بسیاری از زمینه ها و حوزه ها اقدامات پیش‌دستانه و تاثیرگذاری انجام داده ایم، تصریح کرد: در حوزه امنیت اقتصادی، مبارزه با قاچاق کالا و جرایمی که امنیت را خدشه دار می کند و ... از محورهای مهم و اصلی پلیس امنیت اقتصادی است که در این حوزه ها پلیس استقرار کامل دارد؛ همچنین در این راستا از کارشناسان مجرب نیز بهره می بریم.

سردار مقیمی  با تاکید بر اینکه اساس کار پلیس امنیت اقتصادی اقدامات پیشگیرانه است، گفت: سعی ما بر این است با پیش بینی و پیشگیری فضایی را ایجاد کنیم تا جرمی تولید نشود که برخورد با محتکران یکی از اقدامات مطلوب این پلیس از اواخر سال گذشته و اوایل سال جاری است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با بیان اینکه احتکار رابطه تنگاتنگی با معیشت مردم دارد، عنوان کرد: از این رو برخورد با محتکران لوازم بهداشتی ، دارویی و مواد غذایی از جمله اولویت های این پلیس است.

سردار مقیمی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان دو مرحله طرح مبارزه با احتکار انجام شد و تمام تلاش ما بر این بود در این بازه زمانی از گرانی اقلام مورد نیاز مردم جلوگیری شود که بحمداله نتیجه مطلوبی به دست آوردیم و در سه ماهه سال جاری هیچ گونه گرانی کاذب نداشتیم.

وی در ادامه به اقدامات انجام شده پلیس امنیت اقتصادی در سه ماهه اول سال ۹۹ اشاره کرد و گفت:در این راستا ۵۰۰ خودروی متخلف توقیف و یک هزار و ۷۹۰ پرونده نیز تشکیل شده است.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اینکه یکی از اهداف ما تامین نیازهای مردم بوده و در این راستا قرارگاه ما روزانه به صورت   تاکتیکی و عملیاتی کشور را رصد می کنند، عنوان کرد: در بحث تعداد پرونده های تشکیل شده برای احتکار در سه ماهه سال ۹۹ هم ۴۰۰ درصد افزایش عملکرد نسبت به سه ماهه نخست سال گذشته داشته ایم.

وی ادامه داد: همچنین در سه ماهه سال جاری ( تا ۲۱ تیرماه جاری ) بالغ بر ۱۵ میلیون و ۳۱۸ هزار انواع ماسک و در بازرسی ها ۱۷۱ میلیون و ۳۱۳ هزار دستکش کشف شده است.

سردار مقیمی ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی بیش از ۲ میلیون لیتر مواد ضدعفونی کننده و مقادیر قابل توجهی  ژل، پد الکی و ...  کشف و همچنین از ۱۲۷ هزار باب داروخانه و انبار بازرسی و طی این مراحل بالغ بر ۸ هزار انبار و داروخانه متخلف پلمب شده است.

وی در ادامه به اخلال در نظام اقتصادی اشاره کرد و گفت: در این راستا تعداد پرونده ها کاهش یافته اما از نظر ریالی افزایش داشته که بیشتر تلاش ما بر این بوده پرونده دانه درشت ها را بررسی کنیم.

سردار مقیمی با بیان اینکه در خصوص قاچاق کالا در سال جاری وضع مناسب‌تری نسبت به سال‌های گذشته داشتیم، تصریح کرد: در بحث برخورد با جرایم اقتصادی هم نیازهای روز جامعه و مردم را در نظر می‌گیریم.

وی با اشاره به اینکه امسال در بحث فرار مالیاتی کاهش قابل توجهی داشتیم، به قاچاق خروجی هم اشاره کرد و گفت: امسال قاچاق خروجی به حداقل رسیده و نزدیک به صفر شده است.

سردار مقیمی همچنین عنوان کرد: در زمینه فرآورده های نفتی و سوختی نیز از ابتدای سال تاکنون ۷۰ درصد افزایش کشفیات نسبت به سال گذشته داشته ایم.

وی ادامه داد: در بحث قاچاق دام سبک ۲۴ درصد و دام سنگین نیز ۲۳ درصد کاهش داشتیم و تلاش کردیم حوزه‌های صادرات قانونی را تقویت کنیم.

سردار مقیمی همچنین به اهمیت هوشمندسازی پلیس اشاره و عنوان کرد: در پلیس گمرک در بحث هوشمندسازی پلیس بحمدالله اقدامات مطلوبی انجام شده است.

وی با بیان اینکه توجه و رسیدگی به جرائم سازمان یافته از اولولویت‌هاست، عنوان کرد: تمرکز بر جرائم سازمان یافته بدین معنا نیست که به جرایم خرد کمتر توجه شود؛ در هر حال توجه ما بر جرایم سازمان یافته و کلان است و ما در جرایم سازمان یافته توفیقات خوبی داشته ایم.

سردار مقیمی ادامه داد: در پرونده‌های قاچاق یکصد میلیون تا ۵۰۰ میلیون در سه ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته ایم و پرونده‌های زیر ۱۰ میلیون تومان ۶ درصد کاهش نشان می‌دهد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا همچنین تصریح کرد: در بحث استقرار نیز توافق و تعامل خوبی با گمرک داشته ایم و یک توافق نامه سه طرفه در سال گذشته امضا کردیم و در ۱۲ نقطه مستقر شدیم و امسال قرار است در ۳۰ نقطه مستقر شویم و عمده ورودی‌ها و خروجی‌ها استقرار پیدا کنیم.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سردار مقیمی گفت: هر خودرویی که وارد کشور می‌شود محموله‌های آن بازرسی و کنترل می‌شود، در واقع در این سه ماهه ۳۶ هزار و ۷۰۰ کنترل و بررسی محموله‌های گمرکی انجام شده است و ۶۰۰ هزار مورد نیز انبارهای شهری را بازرسی کرده ایم که ۱۴ مورد منجر به تشکیل پرونده شده است و ارزش تخلفات ریالی بالایی در این بازرسی‌ها کشف کرده ایم همچنین در ۲۴ بندر و ۸ مرز زمینی مستقر شده ایم که در گام بعدی در ۴۱ منطقه مستقر می‌شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پليس رییس پلیس اقتصادی ناجا رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا سازمان یافته سردار مقیمی سه ماهه داشته ایم سال گذشته پرونده ها سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۴۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۱۱ دستگاه خودرو حامل سوخت قاچاق در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان گفت: در مبارزه با قاچاق کالا و سوخت، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان خراسان جنوبی هنگام کنترل خودرو‌ها در ورودی شهرستان بیرجند به ۴ دستگاه سواری و ۶ دستگاه اتوبوس و یک دستگاه کامیون مشکوک شدند و آنها را متوقف کردند.

سرهنگ دهقان افزود: مأموران با هماهنگی مقام قضائی در بازرسی از خودروها، مقدار ۶ هزار لیتر فرآورده‌های نفتی قاچاق خارج از شبکه توزیع به ارزش ۲۵۰ میلیون تومان کشف کردند.

وی گفت: ماموران در این خصوص ۱۱ نفر متهم دستگیر که با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

سرهنگ دهقان از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت‌های غیرقانونی، مراتب را در اسرع وقت از طریق سامانه ۰۹۶۳۰۰ به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند تا برخورد قانونی با متخلفان صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • کشف ۶۰ میلیارد ریال نوشیدنی‌های قاچاق از یک انبار در رشت
  • توقیف خودروهای حامل بار سوخت قاچاق در مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • کشف ۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق
  • کشف ۲ هزارلیترسوخت قاچاق درخرمشهر
  • کشف ۱۵ دستگاه موتور سنگین قاچاق در تهران
  • کشف ۱۵ دستگاه موتورسنگین قاچاق + فیلم
  • کشف ۶ هزار لیتر فرآورده‌های نفتی قاچاق در بیرجند
  • کشف انبار ۱۰ میلیاردی بلور قاچاق در کهریزک
  • توقیف ۱۱ دستگاه خودرو حامل سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • افزایش ۳۴ درصدی مصرف سوخت جت در منطقه ارومیه