Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی از راه‌اندازی بزرگترین هایپرمارکت محصولات تولیدی مناطق آزاد در منطقه آزاد اروند خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این هایپرمارکت امکان معرفی و عرضه بیشتر محصولات تولیدی به شهروندان، گردشگران داخلی و خارجی و بازرگانان به منظور صادرات فراهم می‌شود.

«کمال رضایی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در منطقه آزاد اروند، با اشاره به شرکت‌های تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی آبادان و خرمشهر اظهار کرد: در شهرک‌های صنعتی مناطق آزاد کشور محصولات مختلفی با استفاده از مواد اولیه وارداتی یا مواد اولیه موجود در کشور تولید می‌شوند که از کیفیت بسیار خوب و مناسبی برخوردار هستند و با توجه به طیف گسترده و تنوع این محصولات امکان تامین اکثر نیازهای خانوارهای ساکن در این مناطق از طریق همین محصولات وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت توسعه و سرمایه‌گذاری منطقه آزاد اروند به نامگذاری سال ۹۹ به عنوان سال جهش تولید و همچنین به اهمیت حمایت از تولیدات اشاره کرد و افزود: در بازدیدهای صورت گرفته از شهرک‌های صنعتی، تولیدی و صنایع فعال مناطق آزاد کشور، امکان انتخاب تولیدات آنها در راستای معرفی به کسبه و بازرگانان منطقه آزاد اروند جهت استفاده از محصولات فراهم می‌شود.

 

وی تصریح کرد: با توجه با اینکه میزان جمعیت ساکن در اروند به نسبت سایر مناطق آزاد کشور بیشتر است این منطقه قطعاً نیاز به تامین کالای بیشتری از سوی تولیدکنندگان داخلی دارد.

 

امیری با بیان اینکه محصولاتی که در مناطق آزاد کشور تولید می‌شود برای ورود و یا فروش در سایر مناطق آزاد کشور نیاز به پرداخت‌های گمرکی و سایر کسورات ندارند عنوان کرد: این مزیت در نهایت، هزینه تمام شده خرید برای شهروندان مستقر در این مناطق را کاهش خواهد داد.

 

وی بر لزوم و اهمیت استفاده از محصولات و تولیدات داخلی کشور تاکید کرد و اذعان داشت: ما در مقطعی قرار داریم که بحث واردات کالا، ثبت سفارش و تامین ارز با مشکل مواجه شده و لازم است به جای واردات کالای کامل از سایر کشورها، از محصولات تولیدی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور خودمان استفاده کنیم.

 

رضایی از راه‌اندازی بزرگترین هایپرمارکت محصولات تولیدی مناطق آزاد کشور در منطقه آزاد اروند خبر داد و با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی در خصوص محصولات و تولیدات مناطق آزاد کشور ابراز کرد: با موافقت رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند مقرر شد تا نخستین هایپرمارکت بزرگ محصولات مناطق آزاد کشور در منطقه آزاد اروند راه‌اندازی و امکان معرفی و عرضه بیشتر محصولات تولیدی به شهروندان، گردشگران داخلی و خارجی و همچنین بازرگانان به منظور صادرات فراهم شود.

 

وی بیان کرد: محصولات تولیدی در اروند نیز باید به سایر کسبه و بازرگانان مناطق آزاد کشور معرفی شوند تا با استفاده از ظرفیت این مناطق و وجود مرزهای ارتباطی با کشورهای همسایه نسبت به صادرات بیش از پیش این محصولات اقدام شود.

 

مدیرعامل شرکت توسعه و سرمایه گذاری اروند خاطرنشان کرد: این اقدام برای نخستین بار در مناطق آزاد کشور و از طریق شرکت توسعه و سرمایه‌گذاری اروند با موافقت رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان و با تخصیص فضای بسیار مناسب جهت راه اندازی یک فروشگاه دائمی با همکاری سرمایه گذاران صورت می‌پذیرد.

 

وی ادامه داد: تصمیم داریم با برگزاری سلسله جلسات و برنامه‌ریزی‌های مختلف، کسبه و بازرگانان اروند را با محصولات تولیدی سایر مناطق آزاد کشور آشنا و تولیدکنندگان فعال را به فعالان این حوزه متصل کنیم؛ همچنین با توجه به اهمیت و سرعت فضای مجازی نسبت به ساخت یک نرم‌افزار کاربردی به‌صورت فروشگاه آنلاین و مجازی با بهره‌مندی از زبان‌های مختلف به منظور معرفی محصولات در مناطق آزاد کشور و همچنین خارج از کشور اقدام خواهد شد.

 

رضایی یاد آور شد: در راستای تسهیل امر فوق و با هدف شناسایی محصولات تولیدی مناطق آزاد کشور، اخیراً از منطقه آزاد انزلی نیز به عنوان پایلوت بازدید به‌عمل آمد.

 

پایان پیام/660

منبع: شبستان

کلیدواژه: سال جهش تولید تحقق شعار سال مقام معظم رهبری آبادان و خرمشهر هایپر مارکت مناطق آزاد کشور منطقه آزاد اروند محصولات تولیدی شهرک های صنعتی حمایت از تولیدات داخلی تولیدات داخلی منطقه آزاد اروند مناطق آزاد کشور مناطق آزاد راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۵۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟

روز گذشته نمایندگان مجلس در ادامه بررسی بند‌های درآمدی لایحه بودجه سال‌آینده با واردات خودرو‌های دست دوم از مناطق آزاد مخالفت کردند. بر این اساس نمایندگان با ۲۱۲ رای موافق، ۱۲ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۴۵ نماینده حاضر در صحن، با حذف بند الحاقی ۶ تبصره ماده واحده لایحه بودجه، مربوط به واردات خودرو‌های خارجی از مناطق آزاد در سال آینده مخالفت کردند. این در حالی است که پیش‌تر رئیس سازمان برنامه و همچنین معاون‌اول رئیس‌جمهور انتقاداتی را به مصوبه کمیسیون تلفیق مطرح کرده بودند.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما مصوبه کمیسیون تلفیق در این مورد چه بود؟ آن‌طور که پیدا است نیت اعضای این کمیسیون، تنظیم بازار خودرو‌های وارداتی بود. البته آن‌ها دولت را مکلف کردند با شناسایی خودرو‌های خارجی غیرآمریکایی از ورود خودرو‌های آمریکایی حاضر در مناطق آزاد به سرزمین اصلی جلوگیری کند. همچنین دولت مکلف بود ظرف مدت یک‌ماه از تاریخ ابلاغ این قانون نسبت به ثبت‌سفارش و اجازه واردات خودرو‌های غیرآمریکایی موجود در مناطق آزاد تجاری و صنعتی اقدام کند.

به‌رغم اینکه این امکان برای دولت ایجاد شده بود تا از محل ورود این خودرو‌ها به سرزمین اصلی درآمدی معادل ۱۷‌هزار میلیارد تومان کسب کند، اما دولت با آن مخالف بود. محمد‌باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه که به نمایندگی از دولت در زمان بررسی کلیات لایحه بودجه در مجلس حاضر شده بود، نمایندگان را خطاب قرار داد و گفت من یک سوال از شما دارم؛ شما که مجلس انقلابی هستید چرا اجازه دادید برای دریافت ۱۷‌هزار میلیارد تومان درآمد، خودرو‌های لوکس مستعمل وارد کشور شود؟ مگر واردات آن‌ها ممنوع نبود؟ شما که به بخش فرودست متعهد هستید چه پاسخی برای آن‌ها خواهید داشت؟ چه کسانی پشت این خودرو‌ها هستند؟ آیا به نرخ ارز فشار وارد نمی‌شود؟

در حالی دولت با واردات خودرو‌های دست‌دوم از مناطق آزاد مخالفت کرد که در لایحه بودجه پیشنهادی برای سال آینده درآمدی معادل ۲ هزار و ۴۰ میلیارد تومان از محل واردات خودرو برای خود متصور بود. این ردیف درآمدی در بودجه پیشنهادی دولت این گمانه را تقویت کرد که دولت قصد دارد با واردات خودرو به‌صورت محدود موافقت کند و بار دیگر قفل را از ورود خودرو به کشور بردارد، اما بلافاصله دولت به این مساله واکنش نشان داد و اعلام کرد درآمد پیش‌بینی شده از محل واردات خودرو مربوط به خودرو‌هایی است که همچنان در گمرکات کشور دپو شده‌اند و به دلایل گوناگون از جمله دارا بودن پرونده قضایی این امکان را نداشتند تا در مهلت قانونی که دولت برای ترخیص آن‌ها در نظر گرفته بود از گمرک خارج شوند.

در واقع پیش‌بینی درآمد از ناحیه واردات خودرو برای این دست از خودرو‌های مانده در گمرک است و دولت این احتمال را در‌نظر گرفته که مشکل قضایی این خودرو‌ها حل شود و این خودرو‌ها امکان ترخیص از گمرک را پیدا کنند؛ بنابراین برای خود درآمدی از این محل پیش‌بینی کرده بود. سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد که به‌دلیل شرایط ویژه حاکم بر اقتصاد کشور و به‌منظور مدیریت منابع ارزی واردات خودرو همچنان ممنوع خواهد بود مگر اینکه تغییری در شرایط اقتصادی و تحریم‌های بین‌المللی ایجاد شود.

به هر حال با توجه به مخالفت دولت و همچنین مخالفت روز گذشته نمایندگان مجلس باید گفت پرونده واردات خودرو (چه به‌صورت صفر کیلومتر و چه به‌صورت کارکرده از مناطق آزاد) بسته شده است و باید منتظر ماند و دید در دولت سیزدهم با واردات خودرو به کشور چگونه برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • راه اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در شرق خراسان رضوی
  • بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در تربت جام راه‌اندازی شد
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • رقابت ۳۸ هزار مازندرانی در بزرگترین ماراتن علمی کشور
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • راه اندازی بازارچه محصولات اتباع در سمنان
  • عبور از اروند اوج شکوه رزمنده‌های گیلان در عملیات والفجر ۸
  • برگزاری همایش آموزشی حجاج در منطقه آزاد اروند
  • آثار جشنواره مد و لباس نقش تن‌پوش در حال داوری است