Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید زینلی مدیرکل انتقال خون استان اصفهان در خصوص آخرین وضعیت اهدای پلاسمای بیماران بهبود یافته کرونا در اصفهان اظهار کرد: تا امروز ۲۳۰ واحد پلاسما در مرکز اهدای خون اصفهان اهدا شده است.

او با بیان اینکه به صورت میانگین روزانه بین پنج تا شش نفر برای اهدای پلاسما به مرکز اهدای خون اصفهان مراجعه می‌کنند، افزود: هر بیمار مبتلا به کرونا می‌تواند ماهانه یک بار نسبت به اهدای پلاسما اقدام کند و هنوز از نظر علمی زمان مشخصی برای وجود آنتی‌بادی در بدن افراد بهبود یافته کرونا تعیین نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه افراد بهبود یافته بیماری کرونا پس از ۲۸ روز از گذشت بیماری می‌توانند نسبت به اهدای پلاسمای خون اقدام کنند، ادامه داد: برخلاف آنچه در شبکه‌های مجازی عنوان شده اهدای پلاسما هیچ عوارضی ندارد، اقدامی خداپسندانه است و روشی علمی و تأثیرگذار برای درمان بیماران مبتلا به کرونا که در همه کشور‌های دنیا از آن استفاده می‌شود.

او در خصوص کمبود مراجعات برای اهدای پلاسما تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد زیادی از افرادی که دچار بیماری کرونا می‌شوند افراد بالای ۶۰ سال و دارای بیماری زمینه‌ای هستند و دارو مصرف می‌کنند و از این رو محدوده ما برای دریافت پلاسما کم است.

زینلی تاکید کرد: دریافت پلاسمای درمانی برای بیماران مبتلا به کرونا صرفاً از بیماران کمتر از ۶۰ سال بهبود یافته است که بیماری زمینه‌ای نیز نداشته باشند.

او با بیان اینکه پلاسمای اهدایی از سوی بهبود یافتگان کرونا تنها برای بیمارانی که تازه به کرونا مبتلا شده‌اند استفاده می‌شود، ادامه داد: در حال حاضر همه ۲۳۰ واحد پلاسمای اهدایی در اصفهان مصرف شده و ذخیره‌ای برای ارسال به بیمارستان‌ها نداریم.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از بیماران بهبود یافته کرونا که شرایط اهدای پلاسما را دارند درخواست کرد تا به شکرانه سلامتشان بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها را فراموش نکنند و نسبت به اهدای پلاسما اقدام کنند.

منبع:ایمنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مبتلا به کرونا اهدای پلاسما بهبود یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۶۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۰۰ بیمار هموفیلی در اصفهان از خدمات انتقال خون استفاده می‌کنند

کیان دهراب پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن گرامیداشت ۲۸ فروردین روز جهانی هموفیلی و آرزوی سلامتی و زندگی توأم با آرامش برای این بیماران اظهار کرد: اداره کل انتقال خون استان اصفهان کاهش آلام بیماران و پشتیبانی از سلامت و درمان بیماران نیازمند به خون را با تأمین خون و فرآورده سالم و کافی مسؤولیت و مأموریت اصلی خود می‌داند و تلاش دارد تا با افزایش کیفیت و کمیت خون و فراورده‌ها به این مهم دست یابد.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان ادامه داد: در استان اصفهان بیش از یک هزار و ۱۰۰ بیمار هموفیلی وجود دارد و این بیماران که با مشکل انعقادی خون دست و پنجه نرم می‌کنند به علت نقص ژنتیکی دارای کمبود فاکتورهای انعقادی ۸ و ۹ هستند که این کمبود فاکتور علت اصلی بروز تظاهرات بالینی خونریزی هستند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۵ واحد فرآورده رسوب کرایو از انتقال خون به مراکز درمانی استان ارسال شده است، ادامه داد: از این تعداد ۶ هزار و ۷۸۷ و معادل ۴۵ درصد در مرکز آموزشی درمانی سیدالشهدا (ع) اصفهان برای درمان بیماران هموفیلی نوع A (کمبود فاکتور ۸) و سایر فاکتورهای موجود در کرایو (ون ویلیبراند، فیبرینوژن، فاکتور ۹ و …) مصرف شده است.

دهراب پور گفت: همچنین در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۳ هزار و ۶۶۰ واحد FFP (پلاسما) به مراکز درمانی استان ارسال شده که از این تعداد ۲ هزار و ۵۸۴ واحد و معادل ۶ درصد در مرکز آموزشی درمانی سیدالشهدا (ع) اصفهان برای درمان بیماران مبتلا به اختلالات کمبود فاکتورهای انعقادی استفاده شده است.

کد خبر 6079787

دیگر خبرها

  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • استفاده هزار و ۱۰۰ بیمار هموفیلی اصفهان از فرآورده‌های خونی
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • ۱۱۰۰ بیمار هموفیلی در اصفهان از خدمات انتقال خون استفاده می‌کنند
  • ۹۲ بیمار هموفیلی تحت پوشش کانون هموفیلی چهارمحال و بختیاری
  • نخستین اهدای عضو سال‌جاری کرمانشاه جان ۳ بیمار را نجات داد