Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا اعضای شورای شهر تهران روز یکشنبه در جریان دویست و بیست و ششمین جلسه شورای شهر تهران لایحه آئین نامه موضوع ماده ۷ مصوبه تامین منابع مالی پایدار سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی و راهکارهای ارتقا کمی و کیفی تجهیزات و آموزش شهروندان را در دستور کار قرار دادند.

«زهرا صدراعظم نوری» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در تشریح گزارش مشترک کمیسون برنامه و بودجه و سلامت، محیط زیست و خدمات ایمنی شورای شهر تهران گفت: برمنبای ماده ۷ مصوبه ای که در سال ۹۵ تصویب شد، شهرداری مکلف است نسبت به تامین منابع مالی پایدار برای سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر این مبنا شهرداری لایحه‌ای را ارائه کرد که تعیین بهای خدمات استفاده از سامانه پایش هوشمند اعلام حریق ساختمان براساس ماده ۷ مصوبه در آن ارائه شده است.  

صدراعظم نوری گفت: سازمان آتش نشانی تلاش می‌کند تا به صورت سامانه ای و سیستمی نسبت به وضعیت ساختمان ها اطلاع پیدا کند و از آنجایی که تعداد حوادث در سطح شهر تهران بسیار زیاد است و حریق، ۳۰ درصد حوادث را شامل می‌شود در نتیجه باید سازوکاری فراهم شود تا از طریق سیستم هوشمند هشدار لازم داده شود چرا که با این اقدام خدمات رسانی و اطفا سریعتر و موثرتر رخ می دهد.  

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران عنوان کرد: بر همین مبنا پیشنهادی تهیه شده است که سازمان آتش نشانی زیرساخت ها را فراهم و سامانه پایاش هوشمند را راه اندازی و به متقاضیانی که به صورت حقیقی و یا حقوقی درخواست استفاده از این سامانه را دارند خدمات ارائه دهد و در ازای آن بهایی اخذ شود.  

وی با بیان اینکه استفاده از این سامانه اختیاری است، گفت: هرفرد و یا سازمانی که علاقه مند است درخواست اتصال به این سامانه را می‌دهد و آتش نشانی نیز خدمات و تعهداتی را می پذیرد.  

به گفته وی، برمنبای این تعهد، در بازه‌های زمانی مشخص از وضعیت ایمنی مکان بازید به عمل آید؛ همچنین در هنگامی که آتش سوزی رخ دهد، به دلیل اتصال به سامانه هشدار لازم داده می شود و خدمات رسانی با سرعت بیشتری انجام می شود.  

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سازمان آتش نشانی برای ارائه این خدمات در سامانه هزینه دریافت می کند گفت: این لایحه در کمیسیون های برنامه و بودجه و سلامت، محیط زیست و خدمات شهری مورد بررسی قرار گرفت.

وی در ادامه به قرائت بندهای این لایحه پرداخت و گفت: طبق ماده ۷ مصوبه تامین منابع مالی پایدار آتش نشانی شهرداری تهران مکلف است نسبت به ایجاد زیرساخت و راه اندازی سامانه پایش هوشمند اعلام حریق ساحتمان مطابق با آیین نامه اجرائی بند یک حداکثر طی مدت ۶ ماه اقدام کند و در سال ۹۹ بهای خدمات مربوطه را از کلیه اشخاص حقیق و حقوقی متقاضی، استفاده از سامانه مذکور متناسب با نوع کاربری ساختمان با اولویت ساحتمان های با اهمیت، مراکز مهم و حساس، مطابق جداول شماره یک و ۲ دریافت و به منظور ارتقا ایمنی شهر تهران هزینه کند.  

صدراعظم نوری با بیان اینکه آنچه که سازمان آتش نشانی بابت خدمات دریافت می کند صرف ارتقا بخشی خدمات و ارتقا کیفیت ایمنی در شهر تهران می شود، گفت: بهایی که برای خدمات در این سامانه پایش در نظر گرفته شده است در دو جدول برای ساختمان های کمتر از هزار متر و ساختمان های بیشتر از هزار متر قید شده است.  

وی با اشاره به هزینه های دریافتی بابت این خدمات گفت: حداقل هزینه‌ای که گرفته می شود مبلغ ۳۰ هزارتومان برای ساختمان‌های با کمترین متراژ  و بالاترین هزینه مبلغ ۴۰ میلیون تومان برای ساختمان های بالای۲۰۰ هزار متر و بیشتر در یکسال است.

در نهایت اعضای شورای شهر به این لایحه رای داده و آن را تصویب کردند .

برچسب‌ها آتش‌نشانی شورای اسلامی شهر تهران شهر تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش نشانی شورای اسلامی شهر تهران شهر تهران آتش نشانی شورای اسلامی شهر تهران شهر تهران تامین منابع مالی پایدار محیط زیست و خدمات سازمان آتش نشانی شورای شهر تهران ماده ۷ مصوبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب دو طرح پژوهشی در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در اولین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال ۱۴۰۳ که روز دوشنبه ۲۷ فروردین‌ماه با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار گردید، دو طرح پژوهشی با موضوع وضعیت اقتصادی و حکمرانی صنعت بیمه ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این نشست طرحنامه‌های پیشنهادی دو طرح پژوهشی با عناوین «تأثیر متغیرهای کلان اقتصاد بر شاخص‌های کلان صنعت بیمه» و «تحلیل راهبردی فضای کسب و کار بیمه و تدوین نقشه راه حکمرانی صنعت بیمه» ارائه شد.

طرح پژوهشی «تأثیر متغیرهای کلان اقتصاد بر شاخص‌های کلان صنعت بیمه» به روش‌های آمار توصیفی، آمار استنباطی، مدل‌های اقتصادسنجی و طی ۸ ماه انجام خواهد شد و در آن « وضعیت اقتصادی صنعت بیمه، تاثیر متغیرهای اقتصادی کلان از جمله نقدینگی، تولید ناخالص داخلی، درآمد سرانه، تورم و غیره بر صنعت بیمه» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به تنظیم گزارش راهبردی و مدیریتی برای فعالان صنعت بیمه در خصوص تحلیل وضعیت اقتصادی صنعت بیمه، تحلیل شوک‌های اقتصادی و تاثیر آن بر صنعت بیمه، پیش‌بینی متغیرها و شاخص‌های اقتصادی صنعت بیمه مبتنی بر اطلاعات تایید و منتشر شده در سالنامه‌های آماری صنعت بیمه کشور و صورت‌های مالی اشاره کرد.

با تجزیه و تحلیل ارتباط متقابل صنعت بیمه با دیگر بخش‌های اقتصاد و ارائه پیش‌بینی‌های منطقی و علمی از آینده وضعیت بیمه در محیط اقتصاد کلان، اطلاعات فعالان صنعت بیمه، کاملتر شده و به تبع آن با اتخاذ راهبردها و راهکارهای عملیاتی کارا توسط نقشآفرینان صنعت، ارتقای نظام بیمهای کشور به عنوان یکی از ارکان مهم بازارهای مالی تضمین خواهد شد.

در این نشست همچنین طرح پژوهشی «تحلیل راهبردی فضای کسب و کار بیمه و تدوین نقشه راه حکمرانی صنعت بیمه» به روش تحلیل ماتریس SWOT (نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت‌ها و تهدیدها)  و طی ۸ ماه انجام خواهد شد و در آن «چالش‌‌ها و راهکارهای احتمالی صنعت بیمه کشور، چالش‌های شرکت‌های بیمه از لحاظ در آمد و سوددهی، ضریب نفوذ بیمه و تأثیر شرایط تورمی بر توانگری» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش نیز می‌توان به استخراج چالش‌های اقتصادی، مالی، ریسک صنعت بیمه، شوک‌های اقتصادی و تحریم‌ها، استخراج راهکارهای مقابله با ریسک صنعت بیمه، تحریم و شوک‌های اقتصادی، ارائه راهبرد‌های حکمرانی مناسب جهت مقابله با ریسک صنعت بیمه و حل چالش‌های مالی و اقتصادی صنعت بیمه اشاره کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید
  • محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب
  • امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!
  • اطفای حریق در یک کارگاه آهنگری در محله پامنار تهران
  • مصدوم شدن آتش‌نشان تهرانی در حریق کارگاه آهنگری + عکس
  • تصویب دو طرح پژوهشی در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه