Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی خدادادی ظهر امروز با حضور در نوزدهمین نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا بر لزوم جمع‌بندی پیشنهادهای کارشناسی متخصصان اپیدمیو لوژی و پیش‌بینی دقیق شرایط در بازه زمانی نیمه دوم سال به ویژه فصل پاییز تأکید کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان با ارائه پیشنهادهایی در این نشست، افزود: این پیشنهادها در سه محور پیشگیری، تشخیص و درمان قابل‌بررسی و اجرا خواهند بود و با توجه به شرایط پیش رو قطعاً نیازمند برداشتن گام‌هایی مؤثر در این زمینه‌ها هستیم

وی با این مقدمه که معمولاً در شرایط بحرانی بدترین شرایط در نظر گرفته می‌شود و باید آمادگی لازم برای آن ایجاد شود، به تشریح مباحث پیشنهادی در بخش پیشگیری پرداخت و افزود: علاوه بر ضرورت تأمین و تهیه ماسک ارزان قیمت برای اقشار آسیب‌پذیر، بحث استفاده از واکسن آنفولانزا را باید مد نظر قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان در ادامه گفت: با توجه به شیوع ویروس آنفولانزا در فصل پاییز، بدون شک نیازمند واردات واکسن‌های سه و یا چهار ظرفیتی برای مصون‌سازی افراد به ویژه گروه‌های پر خطر از ابتلاء به ویروس آنفولانزای تیپA و تیپB هستیم که با آماده‌سازی و توزیع این واکسن‌ها تا اواسط شهریورماه امسال امکان استفاده از آن در بهترین زمان میسر شود.

خدادادی در بخش دیگری از سخنانش در فاز تشخیصی ویروس کرونا گفت: آماده‌سازی و در دسترس قرار دادن کیت‌های تست تشخیصی هم‌زمان ویروس‌های آنفلوانزا و کووید – ۱۹ بسیار مهم است و اگر بخش‌های خصوصی نیز در این زمینه فعال شوند و این کیت‌ها با قیمت نازل‌تری توزیع شوند، می‌توانند کمک شایانی در این عرصه ارائه دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان با اشاره به تست‌های رپید که در کشورهای اروپایی در حال مراحل اولیه هستند، گفت: احتمالاً این تست‌ها تا ماه آینده با دریافت تأییدیه‌های لازم وارد بازار می‌شوند که باید برای تهیه آنها نیز تلاش وافری داشت.

وی در بحث تأمین دارو نیز بیان کرد: در خصوص تهیه و توزیع مناسب داروی تامی فلو به میزان لازم تا قبل از مهرماه امسال که به عمل آید، ضروری است پیش‌بینی لازم را در این راستا انجام شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر داروهای آویگان و رمدسیویر که در تخفیف عوارض ناشی از بیماری کرونا مطرح هستند و در لیست داروهای مورد قبول پروتکل‌های درمانی قرار گرفته و تأیید شده‌اند، متقاضیان بسیاری دارند و با عنایت به اینکه بخشی از این داروها توسط سازمان بهداشت جهانی تهیه و در اختیار بعضی از مراکز قرار گرفته وعدم تأمین فراگیر آنها مشکلاتی را به وجود آورده است.

خدادادی در این زمینه از شرکت‌های دارویی خواست با توجه به تقبل تهیه و توزیع داروهای جدید، نسبت به رفع نیاز موجود در جامعه تلاش بیشتری صورت دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان به بحث پر اهمیت ظرفیت‌های پذیرش بیماران در بخش‌های مراقبت‌های ویژه نیز اشاره کرد و افزود: باید در سطح کل کشور افزایش ظرفیت پذیرش بیماران در بیمارستان‌ها به ویژه توسعه بخش‌های مراقبت ویژه مورد توجه جدی قرار گیرد.

خدادادی واکسن کرونا را از همه مقوله‌های مرتبط با شیوع ویروس کووید – ۱۹ و مبارزه با آن مهم‌تر ارزیابی کرد و اظهار داشت: برخی منابع اعلام کرده‌اند تا پایان شهریورماه امسال قادر خواهند بود واکسن این ویروس را به بازار عرضه کنند و در کشور نیز تلاش‌هایی در این راستا به عمل آمده است لذا لازم است این آمادگی در راستای تهیه واکسن در صورت عرضه آن به میزان نیاز ایجاد شود.

وی در پایان تصریح کرد: در کشور ظرفیت‌هایی از قبیل جمعیت هلال احمر وجود دارد که با توجه به جهانی بودن این نهاد و ارتباط آن با صلیب سرخ می‌تواند گره‌گشای تنگناها و محدودیت‌هایی که امروزه به واسطه تحریم‌های ظالمانه در کشور به چشم می‌خورد باشد تا بدین سبب شاهد کاهش خطرپذیری و مرگ و میر ناشی از این بیماری باشیم.

کد خبر 4972445

منبع: مهر

کلیدواژه: هلال احمر خوزستان ماسک طبی ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا گرگان قزوین ستاد مقابله با کرونا ایلام شهرکرد بیرجند حجاب و عفاف استانداری سمنان سیستان و بلوچستان خطبه های نماز جمعه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۷۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغ ارزان شد/ قیمت جدید را ببینید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی یوسف‌خانی از پایین بودن مقطعی قیمت مرغ خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت مرغ زنده در هر کیلو به ۵۴ هزار تومان کاهش یافته در حالی که پیش‌تر ۶۰ هزار تومان در هر کیلو بوده است.

وی در گفت وگو با ایلنا افزود: کاهش قیمت مرغ زنده به کاهش قیمت گوشت مرغ و رسیدن آن به ۸۰ هزار تومان در هر کیلو انجامیده و این در حالیست که این قیمت‌ها به سود تولیدکننده نیست و می‌تواند در میان‌مدت به کاهش جوجه‌ریزی و افزایش قیمت مرغ در بازار بینجامد.

یوسف‌خانی ادامه داد: در حال حاضر مرغ با کیلویی ۸۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود و البته فروشندگان مجاز هستند که قیمت آن را تا ۸۵ هزار تومان در هر کیلو بالا ببرند اما از آنجا که این روزها بازار مرغ با مازاد عرضه نسبت به تقاضا روبه‌رو شده این کالا در برخی فروشگاه‌ها با اندکی پایین‌تر از این قیمت نیز فروخته می‌شود.

رییس اتحادیه فروشندگان مرغ گوشتی و ماهی خاطرنشان کرد: به طور معمول در نیمه دوم فروردین هر سال رکود شدیدی برای بازار مرغ حاکم می‌شود که البته موقت است و در ادامه سال با افزایش تقاضا قیمت بالا می‌رود تا تولیدکننده هم متضرر نشود.

وی اظهار کرد: تامین خوراک مرغ به خوبی صورت می‌گیرد و همین موضوع نیز عاملی است که به تقویت عرضه و کاهش قیمت کنونی انجامیده است.

223225

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896874

دیگر خبرها

  • مرغ ارزان شد/ قیمت جدید را ببینید
  • ساخت کمپینگ گردشگری غارسهولان مهاباد
  • برای تأمین منابع مالی افق نوینی لازم است
  • ساخت کمپینگ گردشگری غار سهولان مهاباد
  • امدادرسانی هلال احمر کرمان به بیش ۱۵۰۰ نفر متاثر از سیل
  • تأمین اعتبارات لازم برای مقابله با خسارتهای سیلاب
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • راهنمای خرید لوازم خانگی ارزان
  • استاندار خراسان رضوی: رژیم صهیونیستی بسیار آسیب پذیر است
  • طرز تهیه خوشمزه‌ترین سیب زمینی تنوری پنیری (فیلم)