Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-20@06:21:44 GMT

گران‌فروشی در بازار بدون مشتری خودرو

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۸۲۷۱

ساعت 24-بررسی بازار خودرو پایتخت در روز جاری (یکشنبه) حاکی از یک بازار آشفته، نابسامان و بدون مشتری است، به طوری که قیمت‌ها در مقایسه با هفته گذشته با شیب کم رو به افزایش است.

امروز در گروه سایپا هر دستگاه پراید ۱۱۱ به ۸۷ میلیون تومان، پراید ۱۳۱ به ۷۸ میلیون تومان، تیبا صندوق دار ۹۰.۵ میلیون تومان، تیبا ۲ به ۹۹ میلیون تومان، ساینا ۱۰۰ میلیون تومان و کوییک ۱۱۱ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گروه ایران خودرو، هر دستگاه سمند ال. ایکس ۱۳۵ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ جی. ال. ایکس ۱۲۷ میلیون تومان، پژو پارس ۱۵۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ به ۱۴۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ به ۱۸۱ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ وی هشت به ۱۷۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دستی ۲۱۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۲۷۸ میلیون تومان، دنا ساده ۲۰۵ میلیون تومان و دنا پلاس ۲۳۹ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

هرچند خودرویی نظیر پراید تفاوت قیمتی چندانی در مقایسه با هفته گذشته نداشته، اما سایر خودروهای داخلی دست کم دو تا سه میلیون تومان رشد قیمتی تجربه کردند.

تاثیر نوسانات ارزی بر بازار خودرو

کارشناسان از نوسانات ارزی به عنوان مهمترین عامل تاثیر گذار بر قیمت‌های این روزهای خودرو در بازار یاد می‌کنند که در کنار عامل نبود خودرو در بازار و کمبود عرضه سبب شده تا افرادی که خودرو در اختیار دارند، قیمت‌های بالایی را برای خودروهای خود از مشتریان مطالبه کنند.

به اعتقاد کارشناسان، خودرو یک نیاز روزانه، ماهانه و سالیانه دارد که باید برآورده شود. برای کشورمان سالیانه حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه مورد نیاز است.

به اعتقاد آنها، کمبود عرضه از سوی خودروسازان در سال‌های گذشته سبب شده تا خودرو به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شود و سوداگری و واسطه‌گری در آن به اوج برسد.

«سعید موتمنی» رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودروی پایتخت می‌گوید: بررسی آمارهای سه ماهه خودروسازان کشور حاکی از تولید بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو است که در مقایسه با نیاز سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاهی بازار کشور و دست کم نیاز به حدود ۳۰۰ هزار دستگاه خودرو در هر فصل، بسیار کمتر است.

وی خاطرنشان کرد: این روزها افرادی که خودرو در اختیار دارند ساعت ۱۱ صبح و پس از مشخص شدن نرخ ارز، همگام با نوسات نرخ ارز به اعلام قیمت‌ها می‌پردازند.

موتمنی، قیمت‌های این روزهای بازار را بسیار بالا عنوان کرد، به طوری که تقریباً خرید و فروشی در بازار انجام نمی‌شود و رکود کامل بر معاملات حاکم است.

در دسته مونتاژها امروز هر دستگاه پژو ۲۰۰۸ بین ۶۳۵ تا ۶۴۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ ایران‌خودرو به حدود ۵۰۰ میلیون تومان، جک اس ۵ کرمان موتور به ۴۹۰ میلیون تومان و سراتو سایپا به ۵۶۰ میلیون تومان قیمت خوردند.

ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: گران فروشی میلیون تومان هزار دستگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۸۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه یک روزه گران شد؟ | فروش جوجه با این قیمت ها تخلف است

به گزارش همشهری آنلاین، بازار مرغ این روزها آرام و قیمت‌ها کاهش یافته است اما خبرهایی مبنی بر افزایش قیمت جوجه یک‌روزه مطرح است. به طوری که چند روز پیش وزارت جهاد کشاورزی طی نامه‌ای خطاب به انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه با اشاره به تاثیر مستقیم این نهاده در قیمت مرغ گوشتی مصرفی مردم، نسبت به افزایش قیمت جوجه یک‌روزه به واحدهای مرغ مادر گوشتی هشدار داد و خواستار انجام اقدامات لازم برای تعدیل قیمت جوجه یک‌روزه شد.

افزایش قیمت نداشتیم

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه در صحبت با همشهری افزایش و نوسان قیمت جوجه یک‌روزه را عمدتا نتیجه فشار تقاضا و گاهاً سوءاستفاده برخی واسطه‌ها دانست و بیان کرد: ما در ۷ - ۸ ماه اخیر افزایش قیمت جدیدی نداشته‌ایم.

محمدرضا صدیق‌پور ادامه داد: در حال حاضر جوجه یک‌روزه در بازار از ۱۲ هزار تومان تا ۲۸ هزار تومان به فروش می‌رسد و این نوسان قیمت به دلیل تفاوت نژاد و سن گله مادر است و قیمت پیشنهادی انجمن برای نیمه دوم سال گذشته میانگین ۲۰ هزار تومان با نوسان ۲۰ درصد افزایش و یا کاهش بر مبنای تفاوت سویه و سن بود که هم اینک بر اساس تقاضا یا عدم تقاضا برای برندهای خاص این نوسان افزایش یافته است و با توجه به الزام واحدهای مادر در خصوص جوجه‌ریزی از سویه‌های متناظر و برمبنای تولید جوجه واحدهای مرغ مادر از تمام نژادها میانگین قیمت ۲۰ هزار تومان است.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه در مورد عدم رعایت نرخ مصوب سال ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان گفت: این قیمت مربوط به اردیبهشت سال گذشته است در حالی که برخی هزینه‌های تولید از قبیل کنجاله سویا در ۳ مرحله تغییر قیمت داشت یا با انتقال ریزمغذی‌ها و واکسن و دارو از تالار اول ارزی به تالار دوم قیمت این مواد ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرد. بر همین اساس، با توجه به افزایش هزینه‌ها قیمت میانگین ۲۰ هزار تومان با دامنه نوسان ۲۰ درصد در نیمه دوم سال گذشته پیشنهاد و مورد موافقت قرار گرفت و البته این افزایش تقریبا برای سایر بخش‌ها در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید:

کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند فروش جوجه ۳۰ تا ۳۲ هزار تومانی تخلف است

صدیق‌پور در مورد علت هشدار وزارت جهاد کشاورزی به واحدهای مرغ مادر گوشتی در مورد قیمت جوجه یک‌روزه بیان کرد: امروز در حالی شاهد افزایش تولید و عرضه مرغ هستیم که قیمت پایین مرغ زنده، زیان و دلسردی تولیدکنندگان مرغ گوشتی را به دنبال داشته است. به همین دلیل واحدهای تولیدی مرغ گوشتی از شرایط موجود ناراضی هستند و این نارضایتی را در قالب افزایش قیمت جوجه یک‌روزه مطرح کرده‌اند در حالی که قیمت جوجه یک‌روزه ۷ تا ۸ ماه گذشته عمدتا با میانگین قیمت ۲۰ هزار تومان به فروش رفته است.

صدیق‌پور با تاکید بر اینکه مرغ مازاد در بازار باید جمع‌آوری شود، عنوان کرد: دولت در روزهای اخیر اقداماتی برای جمع‌آوری و ذخیره‌سازی گوشت مرغ و تجدید ذخایر استراتژیک توسط شرکت پشتیبانی انجام داده است که امیدواریم این امر با سرعت بیشتر عملیاتی شود و با این اقدامات در کنار صادرات، مرغ مازاد از بازار جمع شود و مرغ قیمت واقعی خود را پیدا کند، چرا که با این شرایط تولید گوشت مرغ از زیان خارج شده و قطعا کس معترض نخواهد بود اما با این وجود در مورد قیمت جوجه یک‌روزه ما هم به واحدهای مرغ مادر توصیه کرده‌ایم که دقت داشته باشند قیمت‌ جوجه دچار واسطه‌گری نشود و به قیمت عادلانه به دست تولیدکنندگان مرغ گوشتی برسد. بر همین اساس، کسانی که جوجه را به قیمت ۳۰ هزار تا ۳۲ هزار تومان می‌دهند دچار تخلف شده و باید دستگاه‌های نظارتی با آنها برخورد جدی داشته باشد.

نهاده‌ها به وفور در دسترس است

از مشکلات مهم در صنعت پرورش طیور، تامین نهاده‌های مورد نیاز است امسال اما به گفته مسئولان جهاد کشاورزی مشکلی در این زمینه وجود ندارد. علیرضا پیمان‌پاک، قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی چند روز پیش در این باره گفت: با تامین به موقع ارز توسط بانک مرکزی و همچنین استفاده از منابع رسوب شده در کشورهای همسایه، نهاده‌های دامی، کشاورزی و کالاهای اساسی تا مردادماه امسال تامین شده است.

صدیق‌پور با بیان اینکه در ۸ ماه گذشته مدیریت نهاده‌ها به سطح مطلوبی رسیده است، گفت: در حالی که ما در ماه‌های اردیبهشت و خرداد پارسال شرایط بسیار سختی به لحاظ تامین نهاده داشتیم ولی به همت همین مسئولین در حال حاضر نهاده‌ها به وفور در دسترس مرغداران قرار دارد و یکی از دلایلی که به رغم قیمت پایین مرغ،‌ تقاضا برای جوجه‌ریزی بالاست همین فراوانی نهاده‌هاست.

کد خبر 845191 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار وزارت جهاد کشاورزی مرغ

دیگر خبرها

  • برخورد با گران‌فروشی در بازار حبوبات/مقابله بازرسان با محتکران
  • هزینه اضافی به بنگاه ممنوع؛ حق انتخاب با مشتری است سامانه خودنویس یا مشاور املاک؟
  • گران فروشی و افزایش قیمت خلاف عدالت خودرو پژو پارس
  • سیل برای دبی گران تمام شد / درهم صعود کرد
  • این خودروی پرطرفدار ۵۵ میلیون تومان گران شد !
  • جوجه یک روزه گران شد؟ | فروش جوجه با این قیمت ها تخلف است
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • محکومیت یک واحد عرضه کننده لاستیک خودرو به دلیل گرانفروشی
  • لزوم مقابله با گران فروشی در داروخانه‌های قم
  • باید با گران فروشی در داروخانه‌ها برخورد جدی صورت بگیرد