Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در مصاحبه با شبکه روسیا ۱ گفت: این حقیقت که روابط ما با اوکراین رو به وخامت رفته است، در اصل به کریمه ارتباطی ندارد.

رئیس‌جمهوری روسیه گفت: مساله اول وقوع کودتا در اوکراین و تصرف قدرت بود و بعد از آن لحظه، دیدگاه‌ها و مسیر‌های ما در مورد رهبری اوکراین کاملا مخالف شد؛ از همان لحظه ما از یکدیگر جدا شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن، کریمه به فدراسیون روسیه بازگردانده شد.

شبه جزیره کریمه پس از آن دوباره به روسیه ملحق شد که حدود ۹۷ درصد از شهروندان آن در رفراندوم مارس ۲۰۱۴ و پس از یک تغییر قدرت در اوکراین، از این اقدام حمایت کردند. کی‌یف تاکید دارد که این سرزمین به صورت غیرقانونی توسط روسیه گرفته شده است؛ اتهامی که مسکو قویا رد می‌کند.

رئیس‌جمهوری روسیه همچنین در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت، عدم قطعیت بسیاری در امور بین‌المللی وجود دارد که به توجه "پنج عضو هسته‌ای" دائم در شورای امنیت سازمان ملل متحد نیاز دارد.

پوتین در این مصاحبه تلویزیونی در خصوص نشست آتی پنج عضو هسته‌ای شورای امنیت گفت: عدم قطعیت بسیاری در مسائل بین‌المللی انباشته شده است که نیازمند توجه دائم کشور‌های پیشرو-قدرت‌های هسته‌ای- است. بنابراین، از دیدگاه من، چنین نشست شورای امنیتی به لحاظ زمانی مناسب و مرتبط است و می‌تواند سودمند باشد.

براساس اعلام وزارت خارجه روسیه، در این نشست که هنوز روی زمان آن توافق نشده است، مسکو قصد دارد موضع راسخ خود را مبنی بر اینکه وقوع یک جنگ هسته‌ای غیرقابل پذیرش است، ارتقا دهد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پوتین روسیه کریمه پارسی خبر هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۸۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار گروسی درباره بروز یک حادثه هسته‌ای در نیروگاه زاپروژیا

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حملات پهپادی اخیر به نیروگاه زاپروژیا را نقض اصول ایمنی آن خواند و با اشاره به سفر آتی خود به مسکو و کی‌یف، از شورای امنیت خواست تا به کاهش خطر بروز یک حادثه هسته‌ای در این تاسیسات که بسیار جدی است، کمک کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، رافائل گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شب گذشته، دوشنبه، در نشست شورای امنیت سازمان ملل تایید کرد که حملات اخیر به نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا (Zaporizhia) یکی از اصول اساسی حفاظت از این تاسیسات که یک سال پیش تدوین شده بود، را نقض کرد. وی توضیح داد: «طی 10 روز گذشته، اولین مورد از این اصول به طور مکرر نقض شده که نشان دهنده افزایش جدی خطرت مربوط به حفظ  ایمنی هسته‌ای و فیزیکی در نیروگاه زاپاروژیه است. ما در مورد ممنوعیت قطعی هرگونه حمله به این نیروگاه، راکتورها و پرسنل آن صحبت می‌کنیم.»

گروسی همچنین سایر اصول مصوب را یادآور شد که از جمله غیرقابل قبول بودن استفاده از نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا به عنوان انباری برای نگهداری تسلیحات سنگین یا استقرار نیروی نظامی و نیاز به حفاظت از تمام خطوط برق خارجی و رعایت دقیق همه موارد فوق است. وی همچنین تاکید کرد: آنچه در حال حاضر در حال رخ دادن است، تهدیدی جدی برای ایمنی نیروگاه اتمی است، بنابراین باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از بروز تهدید هسته‌ای انجام داد. به گفته او، آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون در این راستا کمک کرده و به حفظ کانال‌های ارتباطی در این مورد کمک خواهد کرد.

خطر یک حادثه هسته‌ای به دلیل حملات به نیروگاه زاپروژیا کاملاً واقعی است

رافائل گروسی در سخنرانی خود تاکید کرد که شورای امنیت سازمان ملل باید تمام تلاش خود را برای کاهش خطر حوادث خطرناک در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا انجام دهد. رئیس آژانس افزود:«ما هفته گذشته به طور خطرناکی به یک فاجعه هسته‌ای نزدیک شده بودیم. و شما باید امروز هر کاری که ممکن است انجام دهید تا خطر نین حوادثی را به حداقل برسانید.»

او همچنین از انتقال هر شش رآکتور نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا به وضعیت خاموشی سرد استقبال کرده و یادآور شد که آژانس انجام چنین اقداماتی را توصیه می‌کند، زیرا ایمنی کلی سایت را بهبود می‌بخشد، ولی این اقدام بطور کامل خطر حادثه هسته‌ای را از بین نمی برد.

گروسی همچنین پس از نشست شورای امنیت در جمع خبرنگاران، از برنامه‌های خود برای سفر به روسیه و اوکراین خبر داد و افزود که آژانس بین المللی انرژی اتمی در نظر دارد از روسیه و اوکراین برای ارزیابی وضعیت فنی نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا دعوت کند.

وی با اشاره به اینکه آژانس موظف است کانال‌های ارتباطی با هر دو طرف را حفظ کند، افزود که هنوز تاریخ دقیقی برای سفرش به مسکو و کی‌یف در نظر گرفته نشده است. 

رئیس آژانس ادامه داد که از تعداد کارشناسان مستقر در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا راضی است. و توضیح داد: ما یک تیم چهار تا پنج نفره در آنجا داریم، گاهی اوقات بیشتر، گاهی اوقات کمتر می شوند و این وضعیت رضایت بخش است. وی افزود که در تاریخ 16 آوریل، هجدهمین چرخش در  نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا از  اول سپتامبر 2022، زمانی که اولین بازدید او از این تاسیسات انجام شد، صورت می‌گیرد. چرخش قبلی ناظران گروه ماموریت آژانس در 12 مارس انجام شد و شامل چهار بازرس از کشورهای کانادا، اسپانیا، کره جنوبی و اسلواکی بود.

اوکراین دخالت در حملات به نیروگاه زاپروژیا را رد کردریابکوف: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای نخواهد داشتطرح فرانسه برای استقلال هسته‌‍ای بیشتر از روسیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار گروسی درباره بروز یک حادثه هسته‌ای در نیروگاه زاپروژیا
  • عصبانیت شدید زلنسکی از حمله ایران به اسرائیل
  • چین تجهیزاتی با کاربرد نظامی به روسیه می فروشد
  • لوکاشنکو: دلیلی برای امضای توافق صلح بین روسیه و زلنسکی نیست
  • شولتس برای مذاکره با پوتین شرط گذاشت
  • مقام سابق آمریکایی: ترامپ تصور می‌کرد اوکراین باید بخشی از روسیه باشد
  • تلفات سنگین در حمله اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپروژیا/ لیتوانی برای جنگ با روسیه آماده می‌شود/ وضعیت وخیم ارتش اوکراین در جبهه شرقی
  • تلفات سنگین در حمله اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپروژیا/ وضعیت وخیم ارتش اوکراین در جبهه شرقی
  • تلفات سنگین در حمله اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپروژیا 
  • روسیه: غرب حاضر نیست حمله به نیروگاه زاپروژیا را محکوم کند