Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-19@23:07:50 GMT

سلبریتی‌ها برای مقابله با کرونا چقدر پول خرج کردند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۸۹۸۵

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع جهانی ویروس کرونا، سلبریتی‌ها و بازیگران نیز در تلاش هستند، برای مبارزه با این بحران قدمی بردارند.

از زمان آغاز این بیماری همه گیر، ستارگان زیادی از جایگاه خود برای ایجاد آگاهی در مورد ویروس کرونا استفاده کردند و با انتشار ویدئو از مخاطبان خود خواستند مرتبا دست‌های خود را بشویند، در خانه بمانند و همچنین فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی دیگر نیز به سازمان‌های مختلف پول اهدا کردند.

در ادامه ببینید کدام هنرمندان در جهان، به تلاش‌های امدادی مقابله با کرونا کمک کرده اند.

رایان رینولدز

رایان رینولدز و همسرش از اولین کسانی بودند که در این زمینه سرمایه اهدا کردند. آن‌ها اعلام کردند، کووید ۱۹، خانواده‌ها با درآمد پایین را بسیار آسیب‌پذیر کرده است.آن‌ها ۱ میلیون دلار اهدا خواهند کرد که بین سازمان غذایی آمریکا و ذخایر غذایی کانادا تقسیم خواهد شد. بازیگر فیلم «ددپول» همچنین راهنمایی‌هایی را در مورد این ویروس برای طرفداران خود به اشتراک گذاشته بود. طبق گفته E news، این زوج ۱۰۰ هزار دلار دیگر به چهار بیمارستان اهدا کرده‌اند.

اکشی کومار

اکشی کومار، در ابتدا اعلام کرد ۲۵۰ میلیون کرور معادل ۳.۳ میلیون دلار به مبارزه برای کرونا کمک خواهد کرد. او پس از مدتی اعلام کرد ۳ میلیون کرور دیگر که برابر با ۴۰۰ هزار دلار می‌شود، نیز اهدا می‌کند.

آرنولد شوارتزنگر

آرنولد شوارتزنگر، مدت‌ها پیش موسسه‌ای به نام «بعد از مدرسه همه می‌درخشند» ایجاد کرده بود که هدف آن ایجاد فعالیت پس از مدرسه برای کودکان بود. او اعلام کرد اکنون که مدرسه‌ها بسته شده است، چند میلیون دلار برای تغذیه خانواده‌های آسیب دیده اهدا خواهد کرد. بازیگر «ترمیناتور» همچنین به صورت جداگانه یک میلیون دلار دیگر به نیازمندان اهدا کرده بود.

متیو مک کانهی

متیو مک کانهی و همسرش هم به یاری آسیب‌دیدگان کرونا آمده‌اند. آن‌ها بیش از ۱۱۰ هزار ماسک به بیمارستان‌های تگزاس اهدا کردند. علاوه بر این، آن‌ها وسایل و امکاناتی را که می‌خواستند به مردم اهدا کنند، شخصاً به خانه آن‌ها تحویل دادند.

بتانی فرانکل

بتانی فرانکل، بازیگر تلویزیونی اعلام کرد که از طریق فضای مجازی و طرفدارانش از مواردی که بیش از همه مورد نیاز است، مطلع شده است. او اعلام کرد که برنامه دارد ۱ میلیون ماسک صورت از طریق سازمان امدادی خود اهدا کند.

آنجلینا جولی

آنجلینا جولی یک میلیون دلار به صندوق No kid Hungry برای مبارزه با گرسنگی کودکان اهدا کرد. او گفت: «در این روزها تعداد زیادی از کودکان در جهان به دلیل ویروس کرونا از مدارس دور هستند. او اعلام کرد در حدود ۲۲ میلیون کودک در آمریکا به حمایت غذایی نیاز دارند.»

برد پیزلی

برد پیزلی، خواننده آمریکایی به همراه همسرش برای کمک به تغذیه افراد نیازمند، فروشگاهی را ایجاد کرد. افرادی که تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته‌اند، می‌توانند رایگان نیازهای خود را دریافت کنند.

لئوناردو دی کاپریو

لئوناردو دی کاپریو، به همراه لورن پاول جابز، یک صندوق برای تامین و کمک غذایی ایجاد کردند. او به همراه پابل جابز در مجموع ۵ میلیون دلار اهدا کرده است. او گفت: «در مقابله با این بحران ما از سازمان‌های دیگری الهام و تصمیم به کمک به افراد آسیب‌پذیر گرفتیم.»

جرج کلونی

به گفته ددلاین، جرج کلونی و همسرش، هر کدام ۲۵۰ هزار دلار به صندوق‌های مرتبط به کمک به عوامل سینمایی و تلویزیونی کمک کردند. همچنین گزارش شده است که آن‌ها ۳۰۰ هزار دلار به ذخایر غذای لبنان کمک کرده‌اند. در مجموع میزان کمک آن‌ها بیش از ۱ میلیون دلار اعلام شده است.

اریک استون استریت

این بازیگر و کمدین آمریکایی اعلام کرد، ۲۰۰ هزار وعده غذایی در شهر کانزاس پخش می‌کند. او گفت که زادگاهش را خیلی دوست دارد و می‌خواهد هر کاری که از دستش بر می‌آید، انجام دهد.

تیلور سویفت

تیلور سویفت، اعلام کرد که به سازمان جهانی بهداشت و همچنین تامین غذای آمریکا کمک کرده است. علاوه بر این گفته می‌شود کسانی که با او به صورت آنلاین صحبت و مشکلات خود را به صورت شخصی با وی مطرح کرده‌اند، هرکدام از سوی این خواننده آمریکایی ۳ هزار دلار پول دریافت کرده‌اند.

جی کی رولینگ

جی کی رولینگ، خالق کتاب‌های هری پاتر نیز اعلام کرد که ۱ میلیون دلار به بی‌خانمان‌ها و قربانیان خشونت خانگی اهدا خواهد کرد. او همچنین اعلام کرد کتاب جدیدی را که برای کودکان نوشته است، به دلیل این بحران، به صورت رایگان منتشر خواهد کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: میلیون دلار ویروس کرونا هزار دلار ۱ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۸۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی

یک روز ابرو‌های پهن مد می‌شود تا نوبت‌های بلندمدت برای جراحی کاشت ابرو شکل بگیرد، البته سال نو می‌شود، ابرو‌های نازک دوباره مد می‌شود. زمانی مو‌های فر ترند می‌شوند تا سالن‌های زیبایی درقیمت‌گذاری ازهم سبقت بگیرند و در کنار هزینه‌های بالای فر کردن انواع و اقسام محصولات بهداشتی‌شان را به مشتری هاشان بفروشند تا مو‌های فر جذاب‌تری داشته باشند. اما زمانی هم مو‌های صاف و شلاقی روی بورس هستند تا کراتین کار‌ها دخل‌های تپل بزنند.

تبلیغات ومدشدن محدود به اینها نیست وبه سایز واندازه بدن هم رسیده تاکار وکاسبی جراحان زیبایی حسابی سکه شود؛ جراحی‌هایی که امروزه بی‌رویه شده‌اند و به‌جرات می‌توان گفت یک اپیدمی خطرناکند. به‌واقع باید گفت درهیچ قرنی به اندازه قرن اخیر، معیار‌های زیبایی متغیر نبودند.

قرن اخیر را می‌توان دوره اپیدمی جراحی‌های زیبایی و دستکاری درظاهر آدم‌ها نامید. تغییراتی که از شکل و ظاهر بینی گذر کرده و به رنگ پوست، سایز بدن، برجسته‌سازی نقاط مختلف بدن وصورت وحتی رنگ چشم‌ها هم رسیده است؛ تجارت کثیفی که جز افسردگی، سرخوردگی و... برای افراد وبی‌هویتی و بی‌اعتبار کردن ارزش‌های واقعی جوامع عایدی دیگری نداشته؛ هرچند سود این تجارت در جیب صاحبان صنایع می‌رود، البته سلبریتی‌ها هم در این تجارت سود می‌کنند، چون همچنان می‌توانند دیده شوند. 

دنیای مجازی وترویج جرای‌های زیبایی جراحی‌های زیبایی دردنیای امروز پدیده‌ای بسیار گسترده و اپیدمیک است که رسانه‌ها، سلبریتی‌ها و دنیای مجازی نقش مهمی درافزایش این پدیده، به‌خصوص دردهه‌های اخیر داشته‌اند. مصطفی آب‌روشن  می‌گویدباپیشرفت فناوری وعلم پزشکی، امکانات متنوعی برای انجام این نوع جراحی‌ها وجود دارد و این امر باعث شده تعداد افرادی که به جست‌وجوی زیبایی و جذابیت هستند، به‌شدت افزایش یابد.

این آسیب‌شناس اجتماعی می‌گوید سلبریتی‌ها به‌عنوان گروه‌های مرجع ومحبوب درجامعه، تأثیر بسزایی بر نگرش افراد دارند و بارفتارو ظاهر خود، الگو و الهام‌بخش بسیاری از افراد هستند، بنابراین بسیاری از جوانان به‌دنبال شباهت به سلبریتی‌ها هستند و تلاش می‌کنند تا ظاهر و سبک زندگی آنها را تقلید کنند. به گفته آب‌روشن، دنیای مجازی نیز نقش مهمی درترویج جراحی‌های زیبایی داردو شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، فضای گسترده‌ای برای نمایش زندگی‌های لوکس و به‌ظاهرمتقاعدکننده فراهم کرده است. او می‌افزاید: افراد دراین فضا با مشاهده عکس‌ها، فیلم‌های سلبریتی‌ها وشخصیت‌های معروف، تحت فشارقرارمی‌گیرندتا به آنچه استاندارد زیبایی تعریف شده، دست یابند. این فضا باعث شده تا جوانان زیادی به جست‌وجوی روش‌های متنوع برای بهبود ظاهر خود باشند. 

این جراحی‌ها مد و پرستیژ اجتماعی تلقی می‌شود

این جامعه‌شناس با تاکید براین مسأله که زیبایی ظاهری با جلوه‌های مختلف و متنوع آن یکی از ارزش‌های مهم اجتماعی درهمه جوامع دنیا به‌شمار می‌آید ودرتعاملات اجتماعی تاکید زیادی برآن می‌شود، به شکلی که عدم مدیریت بر بدن یا محرومیت فرد از زیبایی، به شکل ضمنی ممکن است باعث طرد اجتماعی فرد شود وتسری وپیامد این افکار از منظر روان‌شناختی اشخاص را دچار انزوا، پریشانی و ناکامی کند، می‌گوید: هرقدر فاصله وضعیت موجود چهره با وضعیت مطلوب و آرمانی بیشتر باشد، شخص دچار اختلال ذهنی شده و اعتمادبه‌نفس خود را ازدست می‌دهد، براین مبناجوان امروزی میل شدیدی دارد تامتمایزو پسندیده‌تر در جامعه ظاهر شود. 

بنا برنظر این آسیب‌شناس هرقدر فراوانی افرادی که به جراحی‌های زیبایی روی می‌آورند، بیشتر می‌شود، به همان اندازه انگیزه برای افرادی که تمایلی به این کار نداشته‌اند نیز بیشتر می‌شود؛ زیرا در وضعیت یادشده، این الگوی رفتاری به‌عنوان یک مد و پرستیژ اجتماعی تلقی می‌شود و با توجه به آنچه در جامعه ما در حال رخ‌دادن است، درمی‌یابیم که افراد ناخواسته این الگوی تقلیدی رادرذهن‌شان ضرورت‌انگاری می‌کنند و جراحی زیبایی را جزو اولویت‌های زندگی قرار می‌دهند.

جامعه ایران تمایل دارد در هر حوزه‌ای قالب‌های سطحی مدرنیته را به‌عنوان سبک زندگی انتخاب کند. در جامعه ما شکل طبیعی بدن نه‌فقط از تاثیرپذیری مدرنیته بی‌نصیب نمانده، بلکه رکورددار بالاترین عمل‌های زیبایی در جهان شده که این الگوی رفتاری جمعی معیاری برای بازنمایی وضعیت اجتماعی و فرهنگی جامعه است. به گفته آب‌روشن جامعه توده‌وار ایران تمایل دارد تا درهر حوزه‌ای قالب‌های سطحی مدرنیته را که بیشتر جنبه نمایشی دارد، به‌عنوان سبک زندگی انتخاب کند.

 افراد در دنیای مدرن، به‌خصوص در شبکه‌های اجتماعی به علت شناخت‌های سطحی و گذری، ناگزیر بر مبنای وضعیت ظاهری‌شان مورد قضاوت و انتخاب قرار می‌گیرند؛ بر این اساس افراد می‌کوشند که فرم طبیعی بدن خود را به شکل پذیرفته شده اجتماعی تغییر دهند؛ چراکه از منظر افرادِ جامعه، این تلقی وجود دارد که زیبایی ظاهری با ویژگی‌های شخصیتی شایسته و مطلوب رابطه معناداری دارد، به عبارتی چهره زیبا نشان از شخصیت زیبا دارد.

زنان برای بالا بردن شانس دیده‌شدن دست به جراحی می‌زنند 

بنابرنظر این آسیب‌شناس اجتماعی کسانی که باور‌های سنتی زیباشناختی دارند، تصویری کاملا پسندیده ازظاهر خوددارند و برعکس کسانی که اندیشه‌های مدرن را در سر می‌پرورانند، تصویری غیرقابل تحمل از فرم بدن خود دارند. با توجه به الگو‌های پذیرفته‌شده مدرن، فرم بدن باید لاغر، جذاب، متناسب وجوان به نظر برسدکه درجامعه ما به علت باور‌های فرهنگی، دینی و عرفی این‌گونه خصوصیت‌ها کمتر قابل عرضه در حوزه عمومی است.

در نتیجه جوانان و دختران در واکنش به این محدودیت‌های قانونی که هر نوع کام‌جویی زن و مرد رادرچارچوب نظام خانواده تعریف کرده، به جراحی‌های مختلف بدن، به‌خصوص جراحی بینی و صورت جهت تاثیرگذاری بیشتر روی آورده‌اند. به عبارتی در جامعه‌ای که به علت منعیات اجتماعی و فرهنگی زن به‌طور آزادانه قدرت انتخاب در همسریابی ودوستی با جنس مخالف را نداشته و نگاهی شیءواره درمورد زنان حاکم بوده، بدیهی است که زنان تلاش می‌کنند به اشکال مختلف خود راعرضه کنند. براین اساس تنها عضوی ازبدن که امکان وقابلیت عرضه درحوزه عمومی را دارد، مورد توجه افراطی قرارمی‌گیرد، بنابراین زنان سعی می‌کنند بیشترین تغییرات ومدیریت را درقرص صورت اعمال کنند تا شانس دیده‌شدن و مورد انتخاب قرار گرفتن را به شکل معناداری افزایش دهند.

منبع:جام جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • آخرین خبر‌ها از ساخت «پایتخت ۷»؛ دستمزد نجومی سلبریتی‌ها
  • آخرین خبر‌ها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود
  • از اول هم با سلبریتی‌ها مشکل نداشتیم
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد