Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوشنگ فولادی مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، گفت: درحال حاضر مدیریت درمان تامین اجتماعی کردستان با ۲ بیمارستان در شهر‌های سنندج و سقز، یک پلی کلینیک تخصصی در سنندج و ۳ درمانگاه تخصصی در شهر‌های بیجار؛ قروه و مریوان و ۲ درمانگاه عمومی در شهر‌های کامیاران و بانه درحال ارائه خدمات درمانی رایگان به بیمه شدگان استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به احداث پروژه درمانگاه عمومی در دیواندره از ابتدای سال ۹۸، افزود: ساخت درمانگاه دهگلان نیز جزء برنامه‌های در دست اقدام مدیریت درمان در سال ۱۳۹۸ بوده است.

فولادی با اشاره به مناسب بودن مراکز ملکی این سازمان در سطح استان هم از لحاظ کمی و از کیفی بیان کرد: در صورت موافقت سازمان با ساخت درمانگاه دهگلان، کردستان تنها استانی در کشور خواهد بود که تمام شهرستان‌های آن دارای حداقل یک مرکز درمانی است.

مراجعه بیش از ۱ میلیون و ۹۰۶ هزار نفر به مراکز ملکی

مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان تعداد مراجعه کنندگان سرپائی به مراکز ملکی در سال ۹۸ را بیش از ۱ میلیون ۹۰۶ هزار نفر عنوان کرد و یادآور شد: از تعداد کل بستری شدگان ۸۹/۷ درصد مربوط به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی، ۶/۲۵ درصد مربوط به بیمه شدگان بیمه سلامت، ۲/۴ درصد مربوط به بیمه شدگان نیرو‌های مسلح، ۱/۳ درصد مربوط به سایر بیمه‌ها و ۰.۳۵ درصد را مراجعین آزاد (فاقد پوشش بیمه‌ای) تشکیل می‌دهند.

او به برگزاری بیش از ۲ هزارو ۴۰۰ ساعت کلاس آموزشی برای پرسنل شاغل در واحد‌های تابعه در سال گذشته نیز گریزی زد و افزود: جهت ارائه خدمات مطلوب در بخش درمان به صورت مستقیم؛ سال گذشته بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان هزینه شد.

هزینه  ۱۶۰ میلیارد تومانی در بخش درمان مستقیم

فولادی در ادامه با اشاره به وجود ۲۲۹ پزشک طرف قرارداد در بخش درمان غیرمستقیم گفت: در مدت مذکور بالغ بر ۴ میلیون و ۴۶ هزار نفر به مراکز سرپایی مراجعه و ۴۵ هزار و ۲۷۲ نفر نیز بستری و در بیمارستان‌های طرف قـرارداد تحت درمـان قرارگرفته اند که از این تعداد ۲۷ هزار و ۴۳۶ تحت عمـل جراحـی قرار گرفته اند.

او افزود: در سال ۹۸ با بودجه‌ای بالغ بر ۳۲۰ میلیارد تومان شامل ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه درمان مستقیم و ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه درمان غیرمستقیم، تلاش کرده است تا خدمات درمانی مورد نیاز بیمه شدگان عزیز را به بهترین نحو ممکن بصورت مستقیم و یا از طریق خرید خدمات از مراکز درمانی طرف قرارداد تامین نماید.

فولادی به افتتاح درمانگاه عمومی کامیاران و بانه و همچنین اتمام طرح توسعه مرکز اورژانس بیمارستان سنندج در سال گذشته اشاره کرد و گفت: شروع فعالیت عمرانی و احداث پروژه ساخت درمانگاه دیواندره، خرید و نصب ۴ دستگاه رادیولوژی دیجیتال جهت بیمارستان‌های سنندج و سقز و درمانگاه‌های تخصصی بیجار و قروه، استقرار ۱۰۰ درصدی اجرای پروژه نسخه الکترونیک و حذف دفاتر درمانی در مراکز طرف قرارداد را از جمله اقدامات صورت گرفته این مدیریت در سال گذشته بیان کرد.

کردستان رتبه اول در کاهش درصد سزارین

او گفت: کسب رتبه اول بیمارستان سنندج در میان ۶۹ بیمارستان سازمان و کسب رتبه دوم مدیریت بحران در میان ۲۹ مدیریت درمان سراسر کشوراز دیگر موفقیت‌های کسب شده در سال گذشته بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان اظهار داشت: بیمارستان سنندج در شاخص درصد سزارین به کل زایمان در میان ۶۹ بیمارستان سازمان توانست در سال ۹۸ رتبه اول را به خود اختصاص دهد.

او تاکید کرد: جذب و استخدام ۹ نفرپرستاردر بیمارستان‌های سنندج و سقز و ۱۰ نفر نیرو خدماتی از دیگر خدمات صورت گرفته در سال ۹۸ بود.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی کرونا ویروس مراکز درمانی درمان تامین اجتماعی کردستان ۱۶۰ میلیارد تومان درصد مربوط بیمه شدگان سال گذشته سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۹۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت

علیرضا اصغرزاده اظهار داشت: بیمه کردن رایگان دهک‌های یک تا پنج و ارائه تخفیف به دهک‌های ششم تا نهم از مهمترین اقدامات این سازمان بیمه‌گر در راستای پوشش بیمه همگانی بیمه سلامت است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هزار نفر از مردم استان در قالب طرح پزشک خانواده از خدمات درمانی بیمه سلامت برخوردار هستند، افزود: در طرح پزشک خانواده با ۹۴ پزشک طرف قرارداد هستیم.

اصغرزاده با بیان اینکه ۷۰ درصد هزینه خدمات درمانی در بخش دولتی و غیردولتی و خیریه ‏‏مددجویان را بیمه سلامت تقبل می‌کند، اضافه کرد: تعداد کد خدمتی مددجویان بهزیستی از ۹ به ۹۹ افزایش یافته است.

وی از نشان‌دار کردن ۱۴ هزار و ۱۸۹ بیمار خاص و سخت علاج در استان خبر داد و اظهار داشت: پارسال، ۷۶۰ میلیارد ریال جهت هزینه‌های بیماران تحت پوشش این صندوق ‏‏تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید

نشان دار شدن ۴۰ هزار نفر بیمه شده سلامت در چهارمحال و بختیاری

اصغرزاده با اشاره به خرید خدمت از ۷۸۷ موسسه و مرکز طرف قرارداد شامل پزشک عمومی، متخصص، درمانگاه، تصویربرداری و توانبخشی، گفت: اجرای طرح دارویار در داروخانه‌های طرف قرارداد و پرداخت مابه‌التفاوت ارز دارویی، افزایش خدمات دندانپزشکی، پوشش هزینه‌های درمان و توانبخشی بیماران اوتیسم و بیماران مزمن کلیوی و دیابت و بیماران موکوپلی، انعقاد قرارداد با مراکز ترک اعتیاد و کارشناسان مامایی ‏‏و پوشش هزینه درمان کاشت حلزون شنوایی ‏‏بخشی از خدمات بیمه سلامت به بیمه‌شدگان است.

وی یادآور شد: تحت پوشش قرار دادن خدمات روانشناسی، پوشش بیمه مادران باردار و فرزندان تا پنج سالگی، رفع محدویت و اعلام آمادگی انعقاد قرارداد با موسسات و مراکز درمانی، اجرایی شدن کامل نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک و حذف دفترچه و ایجاد پرونده الکترونیک برای تمامی بیمه‌شدگان، ارائه خدمات غیرحضوری از طریق سامانه شهروندی‏‏، حذف دفترچه بیمه و ارائه خدمات درمانی در مراکز و موسسات درمانی با ارائه کدملی ‏‏‏‏‏‏‏‏‏و تداوم و توسعه پوشش بیمه اتباع خارجی ‏‏‏از دیگر خدمات ارائه شده از سوی بیمه سلامت استان است.

اصغرزاده ادامه داد: از حدود یک میلیون نفری این استان ۶۲۰ نفر زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این تعداد ۴۶۱ هزار نفر در صندوق روستاییان، ۷۷ هزار نفر در صندوق کارکنان دولت، ۵۹ هزار نفر در صندوق بیمه ایرانیان و ۲۲ هزار نفر نیز در صندوق سایر اقشار عضو هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناطق نیمه برخوردار لرستان