Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-19@05:50:43 GMT

سولیفناسین؛ موارد مصرف، عوارض جانبی

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۰۰۷۴

سولیفناسین؛ موارد مصرف، عوارض جانبی

سولیفناسین دارویی است که برای درمان بیش‌فعالی مثانه تجویز می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از drugs.com، سولیفناسین دارویی است که برای درمان علائم بیش‌فعالی مثانه مانند ادرار مکرر و فوری و یا بی‌اختیاری در ادرار تجویز می‌شود.

این دارو با تأثیر بر عضلات مثانه اختیار ادرار را در بیماران تقویت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موارد مهم در مصرف سولیفناسین

در صورتی‌که بیمار دارای انسداد در دستگاه گوارش است و یا اگر قادر به ادرار کردن نیست نباید از این دارو استفاده کند. مشخص نیست که آیا این دارو به جنین آسیب می‌رساند یا خیر ولی در صورتی‌که بیمار باردار است و یا قصد باردار شدن دارد باید به پزشک معالج اطلاع دهد. مصرف سولیفناسین برای افراد کمتر از 18 سال مورد تأیید نیست. معمولاً این دارو یک‌بار در روز با و یا بدون غذا مصرف می‌شود. مصرف برخی از داروها همچون آنتی‌هیستامین‌ها همراه با سولیفناسین ممکن است عوارضی نظیر خشکی دهان، یبوست و تاری دید را تشدید کند. جهت کاهش مشکلات ادراری در کنار دارو درمانی بهتر است از مصرف مایعات زیاد، نزدیک به زمان خواب و پس از غروب خودداری شود.

 عوارض جانبی سولیفناسین چیست؟

تاری دید، خشکی دهان، درد یا سوزش هنگام ادرار، یبوست، کاهش تعریق، حالت تهوع، سوءهاضمه، احساس گرما و ... از عوارض جانبی شایع مصرف سولیفناسین است.

منبع اصلی

انتهای پیام/4105

منبع: آنا

کلیدواژه: دانستنی های پزشکی بیش فعالی مثانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۰۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار اورژانس پیش بیمارستانی مشهد درباره مسمومیت با قارچ‌های سمی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همه ساله با شروع فصل بهار و به دنبال بارندگی‌های فصلی در دامنه کوهستانی و بخصوص در مناطق باغی و روستایی شاهد رویش قارچ‌های خودرو در دامنه طبیعت هستیم که از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی است و به همین علت مصرف آن موجب مسمومیت تعداد زیادی از شهروندان می‌شود.

دکتر علی یزدانی با هشدار درباره عوارض خطرناک مسمومیت بااین قارچ‌های سمی تصریح کرد: مصرف این قارچ‌ها می‌تواند به بروز علایمی، چون تهوع، استفراغ، دل درد، علائم گوارشی و یا در برخی موارد به نارسایی کبدی و حتی مرگ منجر شود.

وی با اشاره به رواج مصرف انواع مختلف قارچ تحت عنوان مجیک ماشروم به عنوان یک ماده محرک در میان جوانان، درباره مخاطرات مصرف این مواد از قبیل بروز اختلالات روانی، توهم، تشنج، اختلالات رفتاری و آسیب زدن به خود و دیگران ابراز نگرانی کرد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز تاسف گفت: عوارض و اختلالات روانی مصرف این مواد غیرقابل پیش بینی و غیر قابل کنترل بوده و ممکن است ماه‌ها و سال‌ها بعد از مصرف به صورت ناگهانی و خودبخودی ظاهر شود.

دکتر علی یزدانی همچنین از مردم خواست:  با توجه به خطر و عوارض مرگبار و جبران ناپذیر مسمومیت با قارچ ها،  فقط از قارچ‌های خوراکی تولید شده درکارخانه‌های معتبر استفاده و از هرگونه مصرف دیگر انواع قارچ خودداری کنند.

 

 

 

دیگر خبرها

  • عوارض مصرف بیش از اندازه میوه
  • مرگ در کمین مصرف کنندگان دارو‌های تقلبی و قاچاق
  • موارد مصرف مالیات باید برای مردم تبیین شود
  • کدام داروها را می توان بدون نسخه خرید؟ | زمانی که باید مصرف داروهای OTC را قطع کنید
  • شمشیر دو لبه‌ای به نام کورتون | پاسخ به همه سؤالات و نگرانی‌ها درباره چگونگی مصرف داروهای ضدالتهابی
  • قرص‌های لاغری غیرمجاز، تهدید جدی برای سلامت جامعه 
  • بهترین راهکار برای کاهش وزن
  • ۵ خاصیت شگفت‌انگیز سیر برای تیروئید (کم‌کار و پرکار)
  • مرگ در کمین مصرف‌کنندگان داروهای تقلبی و قاچاق
  • هشدار اورژانس پیش بیمارستانی مشهد درباره مسمومیت با قارچ‌های سمی