Web Analytics Made Easy - Statcounter

آن طور که معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت آمار داده، اکنون ظرفیت نصب شده تولید ماسک سه لایه و ماسک N۹۵ در کشور به بیش از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد در روز رسیده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو «مهدی صادقی نیارکی» افزود: این ظرفیت نصب شده شامل تولید بیش از ۶ میلیون ماسک سه لایه و ۵۰۰ هزار عدد ماسک N۹۵ در روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور صنایع وزارت صنعت بیان داشت: در زمینه ماسک N۹۵ حتی مازاد تولید داشتیم و تا چندی پیش مازاد آن صادر می‌شد، اما اکنون صادرات آن ممنوع شده است.

تنها در یک مورد معاون اجرایی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) اعلام کرد که از ابتدای شیوع کرونا در کشور تاکنون روزانه چهار میلیون ماسک توسط واحدهای صنعتی وابسته به این نهاد تولید شده و در قالب بسته‌های معیشتی در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

به گفته صادقی نیارکی، در تولید الکل، لباس‌های پرستاری و انواع شوینده‌ها نیز هیچ کمبودی در کشور وجود ندارد و در بیشتر زمینه‌ها مازاد تولید داریم.

مطابق آمارها امروز تولید انواع ماسک در کشور در مقایسه با نخستین روزهای شیوع کرونا در ابتدای اسفندماه، دست کم سه هزار درصد رشد داشته است.

در حالی که در آغازین روزهای اسفندماه پارسال، روزانه فقط ۲۰۰ هزار عدد ماسک در کشور تولید می‌شد، اما امروز حداقل ۵۰ واحد صنعتی روزانه بیش از ۶ میلیون عدد ماسک تولید می‌کنند و اگر آمار تولید گروه‌های جهادی، مردمی، بسیج، اصناف و نیروهای مسلح را به آن اضافه کنیم، با تیراژ تولید به مراتب بزرگتری مواجه هستیم.

دستاورد امروز نتیجه یک کار جهادی در مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت است، به طوری که با جلوگیری از صادرات مواد اولیه مورد نیاز تولید ماسک (همزمان با روزهایی که خارجی‌ها به ما ماسک نمی فروختند)، همچنین فعال‌سازی واحدهای تولیدی زیادی که امکان تولید ماسک داشتند، تامین ماشین‌آلات مورد نیاز آنها، مهندسی معکوس و ایجاد خطوط جدید تولید ماسک، برقراری شیفت‌های جدید کاری در کارخانجات به منظور افزایش تولید، تسریع در ورود ماشین‌آلات مورد نیاز به کشور با هواپیما به جای کشتی و ترخیص آنها در کمترین زمان ممکن، این دستاورد حاصل شد.

اکنون و در شرایطی که استفاده از ماسک در همه اماکن عمومی شلوغ و پر تردد الزامی شده و به دلیل لزوم تامین نیاز بازار داخل، بجز ماسک N۹۵ که در مقطعی صادرات آن اجازه داده شد، صادراتی انجام نمی‌شود.

این در حالی است که در خصوص مواد ضدعفونی‌کننده نیز به وفور در داروخانه‌ها و سایر مراکز یافت می‌شود و مشکل خاصی در تولید آنها وجود ندارد.

همچنین به گفته مسوولان وزارت صنعت، اگر الکل مورد نیاز تولید مواد ضدعفونی‌کننده از محل واردات باشد، تولیدکنندگان امکان صادرات دارند و این مهم به دلیل ارزآوری و همچنین کاهش نیافتن ذخایر الکل کشور اجازه داده شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افزایش ظرفیت روزانه تولید ماسک تولید الکل تولید ماسک وزارت صنعت مورد نیاز ماسک N۹۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۱۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا

بریتانیا با ارائه طرحی با امکان تقویت ۲۵ میلیارد پوندی زنجیره تأمین برق فراساحلی خود، از یک برنامه رشد صنعتی برای سه‌برابر کردن ظرفیت تولید طی ۱۰ سال آینده خبر داد. افزایش اشتغال و سود اقتصادی از جمله مزایای پیاده‌سازی این طرح است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، صنعت بادی فراساحلی بریتانیا از طرح رشد صنعتی برای ایجاد شغل، توسعه زنجیره تأمین سه‌گانه و تقویت ۲۵ میلیارد پوندی اقتصاد بریتانیا رونمایی کرد که نحوه سه‌برابر کردن ظرفیت تولید باد دریایی را طی ۱۰ سال آینده تعیین می‌کند.

صنعت بادی فراساحلی بریتانیا در حال حاضر ۳۲ هزار کارمند دارد و هر مزرعه بادی بزرگ جدید آن دو تا سه میلیارد پوند به اقتصاد کشور می‌افزاید. انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۰ اشتغال در این بخش به بیش از ۱۰۰ هزار نفر افزایش داشته باشد و تا سال ۲۰۴۰ سرمایه‌گذاری در پروژه‌های جدید بادی فراساحلی فرصت اقتصادی به ارزش ۹۲ میلیارد پوند برای بریتانیا ایجاد کنند.

اقدامات تعیین‌شده در برنامه رشد صنعتی (IGP) از ۱۰ هزار شغل اضافی در سال پشتیبانی و اقتصاد بریتانیا را تا سال ۲۰۳۵ تا ۲۵ میلیارد پوند بیشتر تقویت می‌کند. استقرار توربین باد در دریا نیز به پنج تا شش گیگاوات در سال افزایش خواهد داشت.

برق فراساحلی در بریتانیا

بریتانیا دومین رتبه جهانی را در احداث پروژه‌های بادی دریایی دارد. امروزه محدودیت‌های زنجیره تأمین در بسیاری از اجزای کلیدی مورد نیاز در مزارع بادی فراساحلی در بازار جهانی احساس می‌شود، بنابراین طرح ارائه‌شده کارخانه‌های استراتژیک جدید و قابلیت‌های تولیدی را شناسایی می‌کند که بریتانیا باید برای محافظت در برابر خطرات زنجیره تأمین و تقویت رشد اقتصادی ایجاد کند. این طرح همچنین پنج حوزه فناوری کلیدی را شناسایی می‌کند که بریتانیا باید سرمایه‌گذاری در آن‌ها را در راستای تضمین ارزش برای صنعت خود در اولویت قرار دهد. این حوزه‌ها شامل طراحی و ساخت پره‌های بادی دریایی و برج‌های توربین، پایه‌ها، کابل‌ها و سایر اجزای کلیدی و خدمات برای پروژه‌های داخل و خارج از کشور است.

علاوه بر این، طرح رشد جدید همچنین پتانسیل صنعت را برای هدایت نوآوری فناوری، تسریع استقرار و کاهش بیشتر اثرات زیست‌محیطی با استفاده از فناوری‌های اتوماسیون و هوش مصنوعی در پروژه‌های جدید برجسته می‌کند و برنامه‌هایی را برای گسترش امکانات آزمایشی برای فناوری‌های پیشرفته مانند مواد جدید برای تیغه‌ها دارد، همچنین به‌عنوان بخشی از تمرکز بر تحقیق و توسعه در یک مؤسسه فناوری پیشرفته جدید بالقوه و یک مرکز نوآوری ملی جدید، طرح‌هایی را برای سکوهای بادی شناور در دریا تنظیم کرده است.

هدف این طرح ارائه یک چشم‌انداز مشترک است که به صنعت، دولت‌های سراسر بریتانیا و سایر سرمایه‌گذاران این امکان را می‌دهد تا سرمایه‌گذاری‌های خود را برای تقویت مشاغل سبز و تولید در بریتانیا هماهنگ کنند و در نظر دارد به بخش خصوصی کمک کند نزدیک به سه‌میلیارد پوند بودجه را در سراسر کشور بسیج کند. طرح رشد صنعتی بریتانیا بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر برای تقویت سرمایه‌گذاری در بریتانیا در زمینه افزایش رقابت جهانی برای فناوری انرژی پاک است.

کد خبر 745689

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌ معادن و کشاورزی آفریقا برای تجار ایرانی
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تُن کنسرو ماهی در اردبیل
  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • تولید روزانه ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در استان اردبیل
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در اردبیل
  • معرفی خودروسازان متخلف به قوه قضاییه
  • متخصصان وزارت نفت تحریم‌ها در زمینه تولید و صادرات نفت را بلااثر کردند/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم