Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 فیلم سینمایی «کندی من» اثری در ژانر وحشت و به کارگردانی کارگردان زن سینمای هالیوود «نیا داکاستا» اکران بین المللی خود در سینما‌های جهان را از تاریخ دوازدهم ژوئن سال ۲۰۲۰ آغاز می‌کند، البته این اکران در صورتی رخ می‌دهد که تا این تاریخ سینما‌های هالیوود بازگشایی شوند.

اخبار فرهنگ و هنر - جوردن پیل تهیه کننده، کارگردان و فیلمنامه نویس مطرح سینمای هالیوود فیلمنامه «کندی من» را بر پایه فیلمی با همین نام نوشته و کارگردانی «برنارد رز» که آن هم برداشتی از داستان «ممنوع» به قلم «کلایو بارکر» است، به نگارش در آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از بازیگران «کندی من» می‌توان به یحیی عبدالمتین دوم، تیونا پریس، ناتان استوارت، ربکا اسپنس، کولمن دومنینگو و ونسا‌ای ویلیامز اشاره کرد. این فیلم نسخه دوم فیلم «کندی من» است که در سال ۱۹۹۲ توسط برنارد رز ساخته شد است.

داستان فیلم، روایت دانشجویی است که برای پروژه پایان ترم بر روی موضوع افسانه‌های محلی کار می‌کند و نظرش به سوی افسانه «کندی‌من» جلب شده‌است: افسانه‌ای دربارهٔ پسر سیاه‌پوست یک برده که پس از یک سری اتفاقات یکی از دستانش برای مجازات بریده می‌شود و با یک قلاب جایگزین می‌شود.

بازیگری که نقش کندی‌من را در نسخه اول بازی کرد، تونی تاد، برای این نقش مورد تقدیرهای فراوان قرار گرفته‌است و در ۱۰۰ ایفای نقش برتر سینما در فیلم‌های ترسناک به انتخاب وبگاه رتراچ در رتبه ۵۳ قرار گرفته‌است. در فهرست ۱۰۰ فیلم دلهره‌آور برتر تاریخ سینما از دیدگاه بنیاد فیلم آمریکا، این فیلم نامزد شد ولی نتوانست در ۱۰۰ فیلم برتر جای بگیرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: هالیوود کارگردان بازیگری سینمای هالیوود فیلم ترسناک هالیوودی کندی من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۲۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین اظهار نظر اسماعیلیان در مورد سریال رمضانی الحشاشین

به گزارش مبلغ سریال حشاشین در ماه رمضان امسال در کشور مصر و سایر کشورهای عربی به نمایش گذاشته شد و استقبال قابل توجهی از آن شد. حال به تازگی اندیشمندان و طرفداران مکتب اسماعیلیون به میدان آمدند تا از تحریفات این سریال در مورد فرقه اسماعیلیه و زندگانی حسن صباح بگویند. در ادامه گزارش وبسایت مسلمنا از واکنش اسماعیلیان به این سریال را می خوانید:

دکتر داریوش محمدپور دانشیار موسسه مطالعات اسماعیلیه لندن با ابراز تأسف از تحریف تاریخ در مورد این سریال گفت: بنا به منابع تاریخی لباس و پرچم فاطمیان و اسماعیلیان «سفید» بوده است و پرچم عباسیان سیاه بود. در بخش نخست سریال حسن صباح در مقابل اروپایی‌ها (صلیبیون) به یکی از مریدانش می‌گوید که خودش را پایین بیندازد و خودکشی کند، ولی در هیچ منبع تاریخی چنین چیزی وجود ندارد و قلعه‌ای که در سریال دیده می‌شود نیز هیچ شباهتی با قلعه اسماعیلیه ندارد و کاملا عنصر خیال در آن برجسته است.

آقای محمدپور معتقد است که جنبه خیال انگیز بودن و جذاب کردن قصه برای مردم از دلایل پروبال دادن به داستان حسن صباح است و آن را تبدیل به یک افسانه کرده‌اند و بر اساس آن بازی‌های کامپیوتری ساخته شده و الهام بخش سریال‌ها و کتاب‌های تاریخی، تخیلی و شبه علمی شده است.

دانشیار این موسسه اسماعیلی پژوهی گفت: «جنبه دیگر توجه به حسن صباح، سیاسی است چرا که در روزگار معاصر در مورد دین و بخصوص دین اسلام و به ویژه تشیع چنین نشان داده می‌شود که خشونت از دل دین بیرون می‌آید و ارتباط تنگاتنگی با خشونت دارد».

وی تصریح کرد که در لندن عقلگرایی را مشخصه اسماعیلیه می‌دانند و درباره مشابهت‌های میان اسماعیلیه نزاری و گروه‌های تندرو و اخوان‌المسلین می‌گوید «این خیانت به تاریخ و میراث فرهنگی و فکری اسماعیلیان است و اگر نگاهی به آثار آنها شود از بطن این گروه عرفان و تصوف وفلسفه و نگاه باطنی به دین در آمده است اما از اخوان المسلمین و داعش، چنین خدمات علمی بدست نیامده است».

داریوش محمدپور می‌گوید: «دولت مصر برای مهار اخوان‌المسلیمن، اسماعیلیه و حشاشین و طالبان و داعش را یکی می‌کند و این در حالی است که حسن صباح یک چهره علمی و فرهنگی و یک استراتژیست نظامی بود و جایگاه او در اسماعیلیه «داعی» است و پایه گذار «تئوری تعلیم» در اسماعیلیه بود و در ادبیات نزاری در تعریف حسن صباح هیچ کدام از عنوان‌های نظامی و سیاسی دیده نمی‌شود و کاملا اعتقادی و دینی و عارفانه است».

دکتر فرهاد دفتری ریاست پیشین موسسه مطالعات اسماعیلی نیز در مصاحبه کوتاه با العربیه گفت: اروپایی‌ها پس از بازگشت از ایران به مرور زمان، افسانه‌هایی را به آن اضافه کردند و بخصوص با سفر «مارکوپولو» به ایران در قرن سیزدهم و روایت‌های غلوآمیز او از حشاشین، این افسانه‌ها به اوج می‌رسد و این تفاسیر و تعابیر عملا سنگ بنایی برای قضاوت‌ها و مطالعات بخصوص جوامع غربی در قرن نوزدهم شد.

در روایت مارکوپلو از قلعه الموت گفته شده که حسن صباح پشت قلعه، باغی همانند بهشت به همراه دختران و زنان مهیا کرده بود و به پیروانش حشیش می داده و وقتی در حالت سرخوشی بودند به باغ می‌برد و به آنها گفته می‌شد که به بهشت آمده اند و... پس از بیداری وقتی از بهشت می پرسیدند، جوابشان می دادند اگر بهشت می‌خواهند باید ترور کنید.

فرهاد دفتری در گفت‌وگو با «عرب نیوز» ادامه داد: بسیاری از افسانه‌ها درباره نزاریان «ریشه در جهل تخیلی صلیبیان و وقایع‌نگاران غربی آنها دارد که به سرزمین مقدس آمدند و بیت‌المقدس را در سال ۱۰۹۹ فتح کردند».

آقای فرهاد دفتری افزود که اسماعیلیان مبدع ترور نبودند و سوابق نزاری ها نشان می‌دهد که در طول ۳۴ سال سلطنت حسن صباح کمتر از ۵۰ ترور توسط این گروه انجام شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899057

دیگر خبرها

  • نخستین اظهار نظر اسماعیلیان در مورد سریال رمضانی الحشاشین
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد + آمار
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد
  • تصویری ترسناک از فرونشست زمین در یزد پس از بارش شدید باران + عکس
  • (تصویر) فرونشست ترسناک زمین در شهر یزد
  • نمایی زیبا از چال کندی دزفول (فیلم)
  • عملیات بهسازی و احیای چاه مجتمع ظاهر کندی شاهین دژ
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • (ویدئو) غافلگیری جالب میلاد کی‌مرام در اکران مردمی یک فیلم
  • میراث شیخ بهایی از افسانه تا واقعیت