Web Analytics Made Easy - Statcounter

باتوجه به اینکه برخی از خریداران سهام دولتی که از طریق اپلیکیشن‌های پرداخت بانکی اقدام به خرید سهام کرده‌اند و با مشکل اضافه برداشت از حساب‌شان مواجه بودند، معاون وزیر اقتصاد در این زمینه با اعلام اینکه اکنون هیچ پول اضافه‌ای نزد صندوق ETF نیست، گفت: افرادی که از طریق اپلیکیشن‌های پرداخت، سهام دولتی خریده‌اند به بانک مراجعه کنند و پول خود را پس بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه برای خرید سهام دولتی می‌شود از سه طریق بانک، کارگزاری و اپلیکیشن‌های پرداخت بانکی اقدام کرد، در خرید اولین سهام، برخی از خریداران با مشکل اضافه برداشت مواجه شدند که معاون وزیر اقتصاد به افرادی که از بانک و کارگزاری سهام دولتی خریداری کرده بودند، گفت که برای برگشت پول‌ به حساب‌شان به بانک و کارگزاری خود مراجعه کنند. 

 اما در این بین، برخی از خریداران سهام دولتی هم هستند که به دلیل شیوع ویروس کرونا و این‌که مراجعه حضوری به بانک‌ها کمتر شود، شرایطی برای آن‌ها فراهم شده بود تا متقاضیان این سهم بتوانند از طریق یکی از اپلیکیشن‌های پرداخت اقدام به خرید کنند که آن‌ها هم مانند سایر خریداران با مشکل اضافه‌برداشت مواجه شدند.

در پی طرح این موضوع، معاون وزیر اقتصاد به ایسنا توضیح داد: اکنون هیچ پول اضافه‌ای از مردم در صندوق ETF وجود ندارد و تمام اضافه برداشت‌ها به بانک‌ها و کارگزاری‌ها برگشت داده شده و از هر فرد در این صندوق تا سقف دو میلیون تومان موجود است.

معمارنژاد اظهار کرد: افرادی که از اپلیکیشن‌های پرداخت بانکی سهام دولتی خریده‌اند به بانک مراجعه کنند. به عنوان مثال اپلیکیشن "آپ" زیرنظر بانک ملی است و خریداران سهام دولتی برای برگشت پول اضافه خود از این اپلیکیشن باید به این بانک مراجعه کنند. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: از آنجاکه هیچ پول اضافه‌ای نزد صندوق نیست، افرادی که همچنان اضافه برداشت از حساب‌شان برای خرید سهام دولتی برنگشته است، می‌توانند از طریق ارتباط با سامانه ارتباطات مردمی وزارت امور اقتصادی و دارایی به نشانی sem.mefa.ir یا تماس با معاونت امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی این وزارتخانه (۱۵_۳۹۹۰۲۳۱۴) مشکل خود را حل کنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خرید سهام دولتی وزارت اقتصاد صندوق های ETF اپلیکیشن های پرداخت بانک مراجعه کنند اضافه برداشت سهام دولتی پول اضافه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۳۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقلال و پرسپولیس رسما فروخته شدند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، به دنبال تایید صلاحیت متقاضیان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در روز یکم اردیبهشت، از صبح امروز در فرابورس ایران مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه برگزار و در نهایت به صورت رسمی این مقدار از سهام این دو باشگاه به متقاضیان واگذار شد.

بر این اساس ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵درصد) انتقال پیدا کرد.

طبق برنامه مراحل اداری انتقال سهم از سوی سازمان خصوصی‌سازی انجام خواهد شد. هم‌چنین قبلا ۱۰ درصد سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به هواداران آنها فروخته شده بود.

امروز مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد در نشست خبری گفت: شرکت‌هایی که قرار است دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند، اما ممکن است به اصطلاح شبه دولتی تلقی شوند. با این حال مدیریت این دو باشگاه به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری آنها نیز کلا متفاوت می‌شود.

وی درباره روند واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اظهار کرد که در بین تیم‌های فوتبال تنها همین دو باشگاه پرسپولیس و استقلال دولتی هستند. مدت‌ها بود که ملاحظاتی از باب مناسبات بین‌المللی داشتند که قرار بر واگذاری این دو باشگاه بود. حیطه اصلی آن هم سازمان خصوصی‌سازی بوده و واگذاری قطعی است و به نهاد‌های دولتی هم واگذار نخواهد شد. ممکن است کسانی که می‌خرند شبه دولتی باشند. البته شبه دولتی یک تعریف و اصطلاحی است که در تصور عمومی ایجاد شده است؛ لذا شرکت‌هایی که قرار است پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند و اثر مدیریتی آنها به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری نیز به طور کلی متفاوت می‌شود.

به گزارش آنا، با برگزاری مزایده رسمی واگذاری ۸۵ درصد سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، صبح امروز این دو باشگاه رسما فروخته شدند که قیمت هر سهم استقلال ۳۰۴۶ ریال با ارزش پایه کل تقریبا ۲۷۹۳ میلیارد تومان تعیین شد. هر سهم باشگاه پرسپولیس نیز ۳۵۸۰ ریال با ارزش پایه کل تقریبا ۳۲۰۰ میلیارد تومان معامله شد.

به گفته معاون واگذاری سهام و دارایی‌های خصوصی‌سازی، برای باشگاه استقلال قیمت هر سهم ۳۰۴۶ ریال با ارزش پایه کل تقریبا ۲ هزار و ۷۹۳ میلیارد تومان در نظر گرفته شد. برای باشگاه پرسپولیس نیز قیمت هر سهم ۳۵۸۰ ریال با ارزش پایه کل تقریبا ۳۲۰۰ میلیارد تومان سهام‌ها معامله شد.

محمود قامت تصریح کرد: فردا مقدمات و تشریفات مربوط به انعقاد قرارداد و واریز نقدی انجام خواهد شد و سپس بعد از طی این مراحل قطعیت معامله در سامانه معاملات فرابورس انجام می‌شود و انتقال سهم بین مالکین قبلی سهام که وزرات ورزش و جوانان است و خریداران فعلی صورت می‌گیرد.

معاون واگذاری سهام و دارایی‌ها در پایان ابراز امیداری کرد تا آن محدودیتی که کنفدراسیون فوتبال آسیا در خصوص مالکیت دو باشگاه دارند، برطرف شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • حکم قرض به شرط پرداخت مبلغ اضافه
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • نخستین اقدام مالکان جدید پرسپولیس؛ پرداخت بخشی از مطالبات بازیکنان
  • اگر کسی خود را مامور معرفی کرد چه کنیم؟
  • مامور قلابی حین ارتکاب جرم در رشت دستگیر شد
  • استقلال و پرسپولیس رسما فروخته شدند
  • استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد