Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از ایندیپندنت نوشت: براساس تحقیقی جدید احتمال دارد افراد مبتلا به کوویدـ۱۹ پس از بهبود، ایمنی نسبت به این بیماری را از دست بدهند. این امر نشان می‌دهد احتمالا ویروس عامل ایجاد کوویدـ۱۹ می‌تواند دوباره افراد درمان‌شده از این بیماری را مبتلا کند.

تحقیقی در انگلیس نشان داد حدود ۲ هفته پس از ظهور نخستین نشانه‌های ابتلا به ویروس کرونا در افراد، در بدن ۶۰ درصد آن‌ها سطح کافی از آنتی‌بادی برای مقابله با عفونت‌های آینده کوویدـ۱۹ وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به گفته محققان کالج کینگ لندن، ۳ ماه پس از رصد نخستین نشانه‌های ابتلا به ویروس کرونا نسبت آنتی‌بادی به ۱۷ درصد کاهش می‌یابد.

به گفته کارشناسان، این یافته‌ها نشانی دیگر از نقض این ابتلای دسته‌جمعی به ویروس کرونا باعث مصونیت جوامع و فروکش کردن همه‌گیری می‌شود. برخی محققان با تکیه بر این ایده پیش‌بینی می‌کردند مردم در نتیجه شیوع گسترده ویروس کرونا در مقابل آن مصون می‌شوند.

علاوه بر آن، این تحقیق همچنین تاثیرگذاری برخی واکسن‌های بالقوه را زیر سوال می‌برد.

پروفسور استوار نیل، یکی از مولفان ارشد این پژوهش، بیان کرد: ما متوجه شدیم بیشتر اوقات افراد ممکن است دوباره به ویروس کرونا مبتلا شوند. این بدان معناست که ایمنی به وجود آمده در بدن افراد مدت زیادی دوام ندارد. 

البته تحقیقی که کالج کینگ لندن انجام داده باید توسط پژوهشگران دیگر بررسی شود، با وجود این یافته‌های آن نتایج تحقیق دیگری را تایید می‌کند که توسط محققان دانشگاه پزشکی چونگ چین در چین انجام شده بود.

در تحقیقی که پژوهشگران چینی انجام دادند، ۳۷ بیمار با علائم ابتلا به ویروس کرونا و ۳۷ بیمار بدون علائم بررسی شدند. پژوهش نشان داد میزان آنتی‌بادی IgG (یکی از مهم‌ترین آنتی‌بادی‌هایی که در نتیجه این عفونت به وجود می‌آید) در بدن برخی بیماران طی ۲تا ۳ ماه حدود ۹۰ درصد کاهش می‌یابد.

متوسط درصد کاهش آنتی‌بادی در بدن بیماران دارای علائم و بدون علائم ۷۰ درصد بود.

به گفته پروفسور جاناتان هینی یکی از ویروس‌شناسان دانشگاه کمبریج، این نتایج نشان می‌دهد ایمنی در برابر کوویدـ۱۹ کوتاه‌مدت است. 

کد خبر 530444 برچسب‌ها كروناويروس انگلیس بیماری - عفونت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس انگلیس بیماری عفونت ویروس کرونا آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشی جدید برای پیش‌بینی احتمال ابتلا به زوال عقل

بنا به این گزارش، مطالعات جدید روی ۸۶۲۳ فرد سالم در «نورفولک» انگلیس انجام شد که سال‌های بسیاری زیرنظر بودند. در پایان این بررسی، ۵۸۷ شرکت‌کننده به زوال عقل مبتلا شدند و بدین ترتیب متخصصان توانستند مشاهده کنند چه عواملی ممکن است از قبل قابل تشخیص باشد.

متخصصان در ابتدای پژوهش از شرکت‌کنندگان خواستند در آزمون بصری شرکت کنند. در این آزمایش شرکت‌کنندگان به محض مشاهده مثلثی که در میدانی از نقاط متحرک شکل می‌گرفت، باید دکمه‌ای را فشار می‌دادند. افرادی که به زوال عقل دچار می‌شوند در مشاهده این نقاط بسیار کندتر عمل می‌کردند.

مشکلات بینایی ممکن است نشانه اولیه زوال شناختی باشد، زیرا پلاک‌های آمیلوئید سمی مرتبط با بیماری آلزایمر ممکن است ابتدا بر نواحی مغز که با بینایی در ارتباط‌ هستند تاثیر بگذارد و بخش‌هایی از مغز که با حافظه مرتبط است با پیشرفت بیماری آسیب می‌بیند. بر همین اساس آزمون‌های بینایی ممکن است قبل از آزمون‌های حافظه، برخی نقایص را پیدا کنند.

چندین جنبه دیگر از پردازش بصری وجود دارد که بر بیماری آلزایمر تاثیر می‌گذارد، مانند توانایی دیدن طرح کلی اشیا (حساسیت کنتراست) و توانایی تشخیص بین رنگ‌های خاص (توانایی مشاهده طیف آبی‌ــ‌سبز در اوایل ابتلا به زوال عقل تحت تاثیر قرار می‌گیرد)

یکی دیگر از نشانه‌های اولیه آلزایمر نقص در کنترل مهار حرکات چشم است. شواهد نشان می‌دهد که افراد مبتلا به آلزایمر با نادیده‌ گرفتن محرک‌های حواس‌پرتی مشکل دارند.

تشخیص چهره‌ها

شواهد موجود نشان می‌دهد که افراد مبتلا به زوال عقل چهره‌های افراد جدید را به‌درستی پردازش نمی‌کنند. به عبارت دیگر این افراد از الگوی معمول اسکن و بررسی چهره‌ فردی که با آن‌ها در حال گفت‌وگو هستند، پیروی نمی‌کنند. این الگو در افراد سالم از چشم‌ها به بینی و به دهان انجام می‌شود. در واقع ما صورت را نقطه‌گذاری می‌کنیم تا بعدا به خاطر بیاوریم.

برخی پزشکان که با افراد مبتلا به زوال عقل کار می‌کنند می‌توانند فرد مبتلا به زوال عقل را در زمان ملاقات‌ تشخیص دهند.

افراد مبتلا به زوال عقل ممکن است گاهی گمگشته به نظر برسند، زیرا برای بررسی محیط از جمله چهره افرادی که به تازگی ملاقات کرده‌اند، چشمانشان را از روی عمد حرکت نمی‌دهند.

آیا حرکات چشم حافظه را بهبود می‌بخشد؟

اگرچه حساسیت بصری با عملکرد حافظه در ارتباط است (حتی با استفاده از آزمایش‌های غیر بصری) متخصصان همچنان در حال آزمایش‌ هستند که آیا وادار کردن افراد به حرکات چشمی بیشتر به بهبود حافظه کمک می‌کند یا خیر.

به گزارش ایندیپندنت، برخی پژوهش‌ها نشان ‌می‌دهد که حرکات چشم می‌تواند حافظه را بهبود ببخشد. به گفته آن‌ها شاید همین توضیح دهد که چرا افرادی که بیشتر تلویزیون تماشا می‌کنند و بیشتر مطالعه می‌کنند، حافظه بهتری دارند.

به گفته متخصصان، هنگام تماشای تلویزیون یا مطالعه چشمان روی صفحه تلویزیون یا روی صفحه متن به جلو و عقب حرکت می‌کند. البته افرادی که بیشتر اهل مطالعه‌اند، مدت‌ زمان بیشتری را برای تحصیل سپری کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • روشی جدید برای پیش‌بینی احتمال ابتلا به زوال عقل
  • احتمال کاهش اینتاکدهای مالیاتی تا خرداد
  • سفارت این کشور در تهران بازگشایی می‌شود
  • سفارت هلند در تهران بازگشایی می‌شود
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • نرخ تورم آمریکا در دوره بایدن به ۱۸.۸ درصد رسید
  • احتمال انتقال بیماری کریمه کنگو هنگام تکه‌تکه کردن گوشت
  • احتمال تمدید مجدد لغو پرواز‌های مهرآباد | وضعیت پرواز‌ها مشخص نیست
  • افزایش ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر
  • عفونت های تنفسی و موارد بستری در بوشهر افزایش یافت