Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پروژه امنیت غذایی استان آذربایجان شرقی از الحاق شهرستان های هوراند و مرند به پروژه امنیت غذایی استان خبر داد و گفت: هم اکنون این پروژه در 13 شهرستان استان در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، ایرج اسکندری امروز در بازدید از مزارع پایلوت امنیت غذایی استان در بخش نظرکهریزی هشترود اظهار داشت: هم اکنون این پروژه در 13 شهرستان استان در حال اجراست و از سال زراعی جدید نیر در شهرستان های هوراند و مرند این طرح اجرا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ِ

وی گفت: شهرستان هشترود با توجه به اینکه انبار غله استان است و جزء شهرستان های فعال در این عرصه است که این پروژه به عنوان پایگاه استانی 4 سال است در هشترود اجرا می شود که در 4 سالی که از اجرای آن گذشته موفقیت‌های بسیار خوبی در ایجاد تنوع در ارقام گندم، جو، نخود، حبوبات و محصولات علوفه‌ای به دست آمده است.

اسکندری گفت: در پروژه امنیت غذایی هشترود بیش از 26 لاین رقم گندم، 36 لاین نخود و 8 لاین جو کشت می شود.

وی اجرای پروژه امنیت غذایی با هدف تنوع بخشی به محصولات دیم، تناوب و حفظ سلامت و رطوبت خاک و توسعه کشاورزی حفاظتی را از دستاوردهای شاخص مرکز عنوان کرد و گفت: تغییر سیستم کشت به روش حفاظتی  از مهم‌ترین دستاوردهای طرح امنیت غذایی است که در این روش شخم زدن زمین حذف، مواد عالی خاک و تنوع گیاهی بیشتر، خاک‌ورزی کم و بستر انتقال طرح در مناطق کشاورزی حفاظتی می شود.

مدیر پروژه امنیت غذایی استان  با اشاره به اینکه باید از این فرصت و ظرفیت  برای آموزش کارشناسان و کشاورزان و معرفی بذرهای مناسب دنیا به کشاورزان بهره گرفت، اظهار داشت: اجرای طرح امنیت غذایی یک فرصت برای توسعه زراعت دیم است که باید از آن به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

امین امینیان فرماندار هشترود نیز گفت: از 120 هزار هکتار از مزارع هشترود پیش بینی می شود امسال 160 هزار تن گندم خریداری شود.

وی ایجاد صنایع تبدیلی وابسته به گندم را در این شهرستان ضروری دانست و از سرمایه گذاران خواست با ایجاد صنایع تبدیلی در این شهرستان از مشوق های دولتی برخوردار شوند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هشترود هم افزود: با اجرای این طرح در شهرستان هشترود ارقام جدید گندم، جو، نخود و علوفه به سرعت تولید و سطح کشت آن افزایش یافته و دسترسی کشاورزان به بذور ارقام جدید سهل تر شده است.

مجید احمدی گفت: در سال زراعی جاری در شهرستان هشترود پروژه امنیت غذایی، در سطح 10 هکتار پایگاه نوآورانه و در سطح حدود 10 هزار هکتار مزارع نمایشی و ترویجی اجرا شده است که اجرای این پروژه در شهرستان در وضعیت مطلوبی ارزیابی می شود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان هشترود با تشریح دستاورد های مهم پروژه امنیت غذایی در این شهرستان گفت: ماهیت این پروژه بهبود امنیت غذائی کشور با افزایش 25 درصدی تولید سیستم های مبتنی بر غلات دیم محور در  پنج سال زراعی است.

انتهای پیام/60015

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد جواد ظریف امنیت غذایی آذربایجان شرقی گندم رطوبت خاک فرماندار هشترود تبریز خبرگزاری فارس هشترود نخود ایرج اسکندری حبوبات پروژه امنیت غذایی امنیت غذایی استان امنیت غذایی شهرستان هشترود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۵۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکمانچای شهرستان شد

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی از تبدیل بخش ترکمانچای به شهرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، تراب محمدی ضمن اعلام این خبر گفت: این اقدام در راستای سیاست محرومیت زدایی دولت سیزدهم و رعایت عدالت در جهت ارائه خدمات بهتر به مردم شریف منطقه و با توجه به پیگیری‌های اهالی بخش ترکمانچای با رای هیات دولت انجام گرفت. 

وی اضافه کرد: فرایند لازم برای ایجاد فرمانداری ترکمانچای در سه ماه آینده انجام خواهد شد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: اقدامات کارشناسی لازم برای انجام این مهم توسط کارشناسان معاونت سیاسی استانداری آذربایجان شرقی و همچنین با نظر مساعد کارشناسان تقسیمات کشوری وزارت کشور در چندین مرحله بررسی و انجام شد.

وی بیان کرد: لازم می‌دانم از زحمات وزیر محترم کشور و هیات محترم دولت در این زمینه سپاسگزاری کنم. 

وی یادآوری کرد: ضمنا چندین بخش دیگر از جمله مهربان در حال تبدیل به شهرستان هستند و کارهای کارشناسی مرتبط با آن‌ها در حال انجام است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، شهرستان ترکمانچای با حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت در فاصله حدود ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرق تبریز واقع شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آیا پیرترین مرد جهان در آذربایجان شرقی است؟ زیدآبادی: ظریف؛ ترکمانچای و خرافات

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد
  • موضوع اصلی شورای سلامت استان بوشهر در سال جاری پسماند است
  • کشف حدود ۶ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در آذربایجان شرقی
  • بخش ترکمانچای آذربایجان شرقی شهرستان شد
  • ترکمانچای شهرستان شد
  • اجرای ۷۵ درصد از پروژه های مصوب سفر استاندار آذربایجان غربی توسط سازمان منطقه آزاد در شهرستان ماکو