Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت بهمن دیزل با رعایت قوانین و مقررات استاندارد ملی اقدام به تولید کاربری آتش نشانی کرد و موفق به اخذ گواهی نامه استاندارد ملی از اداره استاندارد شد.
محسن مرتضوی عضو هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل شرکت بهمن دیزل با اشاره به اینکه واﺣﺪ ﮐﺎرﺑﺮي ﺳﺎزي این شرکت در اواﺧﺮ ﺳﺎل 96 ﺑﺎ ﺗﺠﻬﯿﺰ ﺳﺎﻟﻦ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺄﻣﯿﻦ اﺑﺰار و ﺗﺠﻬﯿﺰات ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز شروع به فعالیت کرد، گفت: در حال حاضر ﻃﺮاﺣﯽ و ﺳﺎﺧﺖ اﻧﻮاع ﮐﺎرﺑﺮي ﻫا، مطابق با ﺳﻔﺎرش ﻣﺸﺘﺮﯾﺎن انجام می شود ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻓﺰاﯾﺶ ﻓﺮوش ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺗﺠﺎري و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ اﻧﻮاع ﮐﺎرﺑﺮي ﺑﺎ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺣﺪود 2000 دﺳﺘﮕﺎه در ﺳﺎل، با درنظر گرفتن سالن 5000 مترمربعی ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﻪ اﻓﺰاﯾﺶ ﻓﻀﺎي ﺳﺎﻟﻦ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﺎرﺑﺮي ﺳﺎزي گرفتیم ﮐﻪ ﺳﺎﺧﺖ و ﺗﺠﻬﯿﺰ آن و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺗﺄﻣﯿﻦ ﻣﺎﺷﯿﻦ آﻻت ﺟﺪﯾﺪ در راﺳﺘﺎي اﻓﺰاﯾﺶ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮژي در ﺣﺎل اﻧﺠﺎم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرتضوی در خصوص ﻣﺰﯾﺖ کاربری های ﺗﻮﻟﯿﺪي بهمن دیزل توضیح داد: اﺳﺘﻘﺮارﺻﺤﯿﺢ اﺗﺎق ﺑﺎر ﺑﺎ رﻋﺎﯾﺖ ﺗﻤﺎم ﻣﻮارد اﺳﺘﺎﻧﺪاردي و اﯾﻤﻨﯽ، ﻋﺎﯾﻖ زﯾﺮ اﺗﺎق ﺑﺎر، اﺳﺘﻔﺎده ازﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪارد ﻣﺮﻏﻮب، PT و آﺳﺘﺮED به عنوان ﻣﻘﺎوﻣﺘﺮﯾﻦ آﺳﺘﺮ روي ﻗﻄﻌﺎت ﻓﻠﺰي ﺑﺮاي ﺟﻠﻮﮔﯿﺮي از ﭘﻮﺳﯿﺪﮔﯽ و ﺧﻮردﮔﯽ در دراز ﻣﺪت، اﺳﺘﻔﺎده از چراغ ها و ﺷﺒﺮﻧﮓ ﻫﺎي E-MARK دار ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺪﻫﺎي ﻣﻌﺘﺒﺮ اروﭘﺎﯾﯽ از جمله ویژگی های کاربری های ساخت بهمن دیزل است که توانسته گرید A از انجمن کاربری سازی را اخذ نماید.
عضو هیات مدیره بهمن دیزل با اشاره به افزوده شدن کاربری آتش نشانی به سبد محصولات این شرکت اظهار کرد: این کاربری قابل استفاده بر روی کامیون های 5، 6، 8، 18 و 26 تن است و بهمن دیزل با گذراندن مراحل اخذ استاندارد و انجام تست های لازم، تنها شرکت دارای گواهی استاندارد تولید خودرو با کاربری آتش نشانی در کشور است و اولین شرکتی است که بصورت تشویقی و دارا بودن مطلوبیت محصول، مجوز درج علامت استاندارد بر روی پلاک محصولات آتش نشانی خود با نام تجاری بهمن را دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور رمدسیویر محسن صالحی عیسی جعفری بهمن دیزل آتش نشانی سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور رمدسیویر محسن صالحی عیسی جعفری کاربری آتش نشانی بهمن دیزل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۵۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر ۱۵۰ میلیونی خریداران پژو پارس به‌خاطر دعوای ایرانخودرو و سازمان استاندارد

فرارو- قیمت جدید پژو پارس در کارخانه حدود ۱۵۰ میلیون بیشتر از پارسال است. محصولی که به‌خاطر سخت‌گیری‌ها و دستورالعمل‌های سازمان ملی استاندارد باید نهایتا تا اسفند ۱۴۰۲ از فهرست محصولات داخلی کنار می‌رفت اما ایرانخودرو به پشتوانه مجوز‌های لازم می‌تواند حداقل تا پایان بهار امسال به تولید پژو پارس ادامه دهد. حالا متقاضیانی که زمستان پارسال با حدود ۳۱۰ میلیون امکان خرید پژو پارس از کارخانه را داشتند، باید چیزی نزدیک ۱۵۰ میلیون بیشتر به حساب ایرانخودرو واریز کنند. آن هم برای محصولی که بدون استاندارد‌های ۸۵ گانه روانه بازار می‌شود و به‌خاطر کشمکش‌های سازمان ملی استاندار و ایرانخودرو، نسبت به موعد تحویل اولیه حدود ۵۰ درصد گران شده است.

پژو پارس چطور در خط تولید باقی ماند؟

پژو پارس یکی از قربانیان ماجرای الزام خودروسازان به اجرای استاندار‌های ۸۵ گانه است. چیزی که زمزمه‌های آن از سال ۹۶ به گوش رسید و نهایتا ۲۳ آبان ۱۴۰۲ حالت رسمی گرفت. سازمان ملی استاندارد اواسط سال قبل اعلام کرد تولیدکنندگان در حوزه صنعت خودرو باید بن‌سازه‌های محصولاتشان را منطبق بر استاندارد‌های ملی کشور قرار دهند و بر اساس مجوز‌های لازم از جمله رعایت استاندارد‌های ۸۵ گانه اقدام به پیش‌فروش خودرو کنند.

پژو پارس با این اوصاف باید طبق دستورالعمل سازمان ملی استاندارد مثل خیلی از خودرو‌های دیگر از جمله ساینا دنده‌ای و تیبا از خط تولید کنار می‌رفت. چون اضافه شدن یکسری از آپشن‌های اجباری به‌خاطر قدیمی بودن پلتفرم خودرو، عملا امکان نداشت. خط‌ونشان سازمان ملی استاندار برای ایرانخودرو، حواشی تمام‌نشدنی پژو پارس در سال گذشته را کلید زد.

پژو پارس زمستان ۱۴۰۲ باید به حدود ۱۰۰ هزار متقاضی چشم‌انتظار در سامانه یکپارچه تحویل داده می‌شد، ولی به‌خاطر دعوای ایرانخودرو و سازمان ملی استاندارد، داستان با سروشکل دیگری جلو رفت. تحویل ندادن پژو پارس به متقاضیان در موعد مقرر، تجمع‌های گاه و بیگاه متقاضیان پژو پارس جلو وزارت صمت و ... دست‌آخر با عقب‌نشینی سازمان ملی استاندارد همراه شد.

پژو پارس طبق اعلام سازمان ملی استاندار مجوز حضور در خط تولید را پیدا کرد؛ به شرطی که ایرانخودرو در سه شیفت برای رفع تعهد به متقاضیان قبلی سامانه یکپارچه اقدام کند و بعد از آن، پژو پارس مثل ۴۰۵ و ۲۰۶ برای همیشه از سبد محصولات ایرانخودرو کنار گذاشته شود.

قیمت کارخانه پژو پارس همزمان با موعد تحویل اولیه متقاضیان سامانه یکپارچه به ۳۱۰ میلیون نمی‌رسید، اما الان نزدیک ۱۵۰ میلیون به این عدد اضافه شده است 

تولید پژو پارس متوقف نمی‌شود؟

تولید پژو پارس ممکن است بعد رفع تعهدات ایرانخودرو به متقاضیان سامانه یکپارچه ادامه داشته باشد. این خلاصه صحبت‌های اخیر سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی است. محمدعلی اسفنانی در نشست خبری روز ۲۷ فروردین گفته: قرار بر این بود، تولید پژو پارس به دلیل اینکه استاندارد‌ها را رعایت نکرد متوقف شود که با رفع مشکلات تولید این محصول ادامه خواهد داشت.

تداوم تولید پژو پارس هنوز با واکنش سازمان ملی استاندارد روبرو نشده و مشخص نیست محصولی که تا دیروز امکان اضافه شدن آپشن‌های ایمنی را نداشت، حالا چطور قابلیت مجهز شدن به استاندار‌های ۸۵ گانه را پیدا کرده است.

تداوم تولید پژو پارس هنوز به شکل رسمی قطعی نشده و خود ایرانخودرو در اطلاعیه‌ای که برای متقاضیان سامانه یکپارچه منتشر کرده، نوشته: باتوجه به امکان تولید خودرو پارس تا پایان ۱۴۰۳، شرایط انتخاب و واریز وجه ایجاد شده است.

شرایط فروش پژو پارس طبق اطلاعیه ایرانخورو به شکلی است که متقاضیان مدل‌های Xu۷p باید ۴۴۵ میلیون و ۷۴۲ هزار تومان پرداخت کنند. آنوقت بعد تقریبا یک سال صاحب خودرویی می‌شوند که از طریق سامانه یکپارچه برای آن اقدام کردند. 

قیمت پژو پارس چقدر افزایش پیدا کرد؟

قیمت پژو پارس در کارخانه درحدفاصل موعد اولیه تحویل به متقاضیان سامانه تا الان، حدود ۱۵۰ میلیون بالا رفته است.

قیمت کارخانه پژو پارس طبق اطلاعیه جدید ایرانخودرو که مختص متقاضیان پیشین سامانه یکپارچه است، دقیقا ۴۴۵ میلیون و ۷۴۲ هزار تومان قید شده، اما همین محصول همزمان با موعد تحویل متقاضیان سامانه در زمستان پارسال ۲۹۴ میلیون و ۱۳۳ هزار تومان ارزش داشت.

قیمت کارخانه پژو پارس با این اوصاف دقیقا ۱۵۱ میلیون و ۶۰۶ هزار تومان نسبت به سال گذشته ارتقا پیدا کرده که رسما معادل جهش ۵۱.۵ درصدی است.

پژو پارس به این ترتیب نه از خط تولید کنار رفت و نه به آپشن‌های ایمنی و اجباری مدنظر سازمان ملی استاندارد مجهز شد. این وسط متقاضیان سامانه یکپارچه به‌جای زمستان ۱۴۰۲، در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن ۶۰ روز دیگر صاحب محصول جنجالی ایرانخودرو می‌شوند و به‌خاطر دعوای ایرانخودرو و سازمان ملی استاندارد ۱۵۱ میلیون و ۶۰۶ هزار تومان بیشتر هزینه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ضرر ۱۵۰ میلیونی خریداران پژو پارس به‌خاطر دعوای ایرانخودرو و سازمان استاندارد
  • پلمب ۲ واحد تولیدی شن و ماسه در کرمان
  • واحدهای تولیدی جهادگران عرصه صنعت و استاندارد هستند
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • اخذ استاندارد و گواهینامه‌های ملی ۷ واحد تولیدی در استان اردبیل
  • قیمت جدید 4 عضو خانواده پژو پارس اعلام شد (+سند)
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • بازگشت ۶هزارمترمربع از اراضی کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • آغاز عرضه نامحدود روغن موتور دیزل در اصفهان